MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, April 8, 2011

cikgu & anak murid

kalau ayu ibu damia ada anak murid masak sandwich ala fareeda, mama tisya plak ada anak murid desert terbaik dari ladang....

aku pon ada anak murid juga...anak murid amek gambar lompat2 hahahh....kalau sape yang bese masuk blog ni sure korang dah muak nengok gambar aku lompat2 kan?heheeh...biar pun ada orang cakap nampak agak tidak sopan dengan berstatus kan seorang ibu ada aku kesah??muahahaha...

bez apa amek gambar lompat2 ni tak caya cuba try hehehe...ingat senang ke nak dapatkan gambar yang terbaek?kena lompat banyak2 kali...sampai peluh2 ketiak kekekek....jom kita nengok sape anak2 murid aku

aksi lompatan teramai
mamatisya hebat melompat kat lautan kat sabah

fb ayu ibu damia pon sama hebat melompat kat sabah nun hehe

alycia pon nak lompat gak wlpon pakai dress hehhee..

p/s : kepada sape2 yang blom vote lagi gambar lompat aku tu sila la tlg vote ek..hehehe sempat lagi tu merayu undi, nak tgk camne cara nk undi bole tgk entry dia ats nun

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

41 ribu orang memberikan idea bernas:

Cute MuM said... [Reply to comment]

nana memang hebat bab lompat2 nie..
tahniah dah ada anak murid..
hihihi..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

hhahahahahah melompat pn ade cikgu n ank murid yek..ekekek:D

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said... [Reply to comment]

badan kurus leh la lompat tinggi2 nana, teringin gak nak lompat2 ni, nanti ye dapat dslr kita lompat2 k

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

teringin jugak nak melompat.. 1 hari nanti nak buat jugak

etiey.com© said... [Reply to comment]

hahahha kena buat jugak la.. kena berguru dengan nana jugaklah!

amiey lee said... [Reply to comment]

amboi.... lompat si kakak lompat ye

syanasaid said... [Reply to comment]

aku kalo melompat abis la gegar sume
hahaaa

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

mmg tak pernah try sbb cameraman malas nak layan... hahahahaha

lia said... [Reply to comment]

aku pernah bgambar melompat nak tiru ko tp x terangkat badan ni ha3..

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

hahaha.. xsngka dpt jd anak murid nana.. mmg nana cikgu terbaik bab lompat2 ni hehe... i dh vote dear ;)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

hahaha... aksi lompat pon ader anak murid yer????

nantila akak cuba amik gambo lompat2 gak... dahla bdn beso kan??? nak jgk lompat tuh... jgn bergegar sudah... hahahaha....

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

hahaha!
cikgu, tolong la ajor pd student2 yg takleh terangkat badannya cam saya ni, huhhu! ;p

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me dh byk melompat sejak ada dslr ni hehe nanti me buat entry--kesinambungan entry nana :P

AngahSayang2314 said... [Reply to comment]

wahh semua aksi lompat2 yer nana

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

dah vote :)

tgok gmbr melompat kan, automatik rasa mcm nak terlompat sies! hehehe

hardy boy said... [Reply to comment]

tgk cam best plk main lompat2 nie..hehehe..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

dh buat entry hahaha

http://www.suzie284.com/2011/04/bila-isteri-melompat-lompat-pun-ada.html

ieda said... [Reply to comment]

ekekekke akak kalau nak amik aksi melompat nie sokmo x jadi .. selalu capture masa baru nak lompat .. buruq betul ekekek :)

pci lompat nana tuu pic bertuah kan :)

ninie said... [Reply to comment]

comel pic lompat2 nie...x per next time i nk tiru jugak yer..bleh kan..

mama tisya said... [Reply to comment]

sebab teringin nk wt aksi melompat tp tkde org gigih nk snap byk kali..hahahah...nasibaik kt sabah aritu opismate rajin melayan..tu psl bole ada aksi melompat..lps tu dk tringt je aksi lompat nana tu slalunye sama je...maksudnye stiap lompatan nana tu cun & style sama tk kira p mn..kita cuba try gk buat sama tp tk jd..hahahaha

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM

heheh xde hebat la uyun
berpeluh tiap kali nk wat aksi lompat

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]

heheh dah tu
depa asik mention nama aku jek

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥
hehe xde kurus mana pon anje
bole je tu
nak senang lompat tepi pantai hehe

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.

hahah
silakan..
bez tau
gelak2 je masa nak snap kekee

Nana said... [Reply to comment]

@etiey.com©
hahah
tak susah pon
jgn pakai kasut tinggi dah..
hehee

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee

suke
nengok mcm happening

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
haha
kaver la
pakai PB
mana ada gegaran kekee

Nana said... [Reply to comment]

@sW33tdARLiNG
haha yeke
kameraman aku sporting
ehhee

Nana said... [Reply to comment]

@lia
heheh
bole..sikit pon jadi la

Nana said... [Reply to comment]

@~~@lyci@~~

hahah adoi
segan jadi cikgu ajaran sesat hahahah
tq!

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

HEHEHHE
ni ajaran sesat nama dia
cikgu tak bertauliah & tak betol hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan

hehhe
bole nad
try lompat kat pantai jadi x

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

wah tu dia
ingat lg dlu
mz kata huby xkasi kan
amek gmbr lompat hehehe
skang dia dah kasi ek

Nana said... [Reply to comment]

@AngahSayang2314

hehe
ilang gak la lemak
time lompat2 ni
eheh
berpeluh!

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina

haha yeke
klw gitu
try la
wat aksi gini
tq!

Nana said... [Reply to comment]

@hardy boy

hehe serius bez
try la kwl xcaya

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

heheh lawak la mz
gelak2 say abaca

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

kak setting camera tu buat burst
sekali snap amek 3 keping gmbr

Nana said... [Reply to comment]

@ninie

hehhe
bole.2
silakan

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

perasan tak kita kalau lompat dari sisi?sebab baru nampak cantik kalau lompat dari depan kaki xnampak nanti terlindung kat belakang

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

hahaha...ayu lah tu lompat dari depan..ekekeke..terus tak nampak kaki..alaaa..janji lompat...memang berpeluh2 ketiak nak dapat pics cam tu...hehe
dah lah guna kamera biasa jer...kalau DSLR..ader gak continuosnya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...