MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 14, 2011

cubaan untuk memakai inner

sebenarnya dah lama aku teringin nak pakai inner bila pakai shawl..sebab utama nye...bila pakai shawl ngan anak tudung..shawl tu kejap2 bergerak ke depan walaupun kita dah pin kat bahagian kiri kanan & tengah....nak2 kalau kita makan..tension weh..kejap2 shawl tu ke depan

tapi aku ada try la..inner jenis yang selapis tu..bila try muke jadi mcm tak sesuai bulat je..ntah mcm mana..aritu aku tgk inner adik aku jenis 2 lapis tu saje2 la aku try bila pakai nengok eh..xnampak bulat plak..rupa2nya adik aku cakap inner jenis 2 lapis ni dia xmelekat teros kat dahi..so xde la nampak muke jadi bulat...

buat masa percubaan skang ni..aku baru ada satu je inner..saje nak try..tengok kawan2 kata apa..kalau orang kata tak sesuai aku xpakai lah...heheh tapi dah 2x aku pakai mcm ni so far xde plak orang komen muke tak sesuai..

so korang rasa sesuai ke tak??ke nampak mcm lawak je muke eden??komen plz..hahaha...




nak tau tak sape sumber inspirasi aku nak berinner2 bagai ni??
ni la dia...puan fiza yang cantik jelita berinner lawa kan?suke tengok fiza pakai shawl ngan inner yg bagai2 kaler....
hehe..fiza orang yg pertama perasan kenapa muke aku nampak lain dalam entry
celebrate beday damia

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

58 ribu orang memberikan idea bernas:

zura@iwan said... [Reply to comment]

cantek ko pakai inner + shawl tue....muka aku sesuai pakai gini, kalu pakai shawl sj cm pelik le...hehe...

AYuNG said... [Reply to comment]

nih komen yg jujur lagi ikhlas nih....

nmpak lebih sesuai pakai inner...n lebih canteeekkkk:D

(bukan ler bermaksud x pakai inner xcantek tau!hihi..)

Cute MuM said... [Reply to comment]

ok apa pakai inner tue nana..
nampak lebih kemas dan mluas sikit nampak muka nana tue..
kalo tak pakai inner lagi nampak melekap..
lagi pon inner nie ada mcam2 jenis..
uyun rasa pakai inner lagi ok..

nursalwa said... [Reply to comment]

cantikkk cantik bl pkai inner tue..

n a d e a said... [Reply to comment]

weh better pakai inner !
nampak lg ayu gitu ~

iPhone 4 kini dengan Celcom | .NEVER ENDING STORIES.

juelee said... [Reply to comment]

okeh je... sesuai je, nampak lagi kemas..
saya pun mmg suke pakai shawl ngan inner, lagi senang.. kalau tak pakai kompem shawl tu gerak2, nak lagi kalau shawl yg nipis2 tu.. huhuhu kekadang pakai shawl yg sama inner je tukar2 kaler lain..

Fadzillah Kamarudin said... [Reply to comment]

lawa la...

cikmOt said... [Reply to comment]

hehehe, dah jadi icon fesyen dah ni....

Bionic women said... [Reply to comment]

Cantik ler pakai inner, kita pun nak try pakai inner, tapi lum jumpa inner yg sesuai

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said... [Reply to comment]

wah cantik2 nak try gak la..

hezrina83 said... [Reply to comment]

rasanya nurul lagi suka tgk nana pakai inner=)kemas n lebih ayu gitu..lagipun mesti lebih selesa di kepala=)

♥siEha♥ said... [Reply to comment]

rasenye pkai inner lg sesuai..
nmpk kemas..n ayu menarik gitu..

Zyash said... [Reply to comment]

yup saya setuje dengan semua komen diatas,...huhu...cantik pakai inner cottan ne...

Myra Jay said... [Reply to comment]

Ok kak, cantik..:) Nmpk pjg sikit muka tu :) Myra pun tringin gak nk pakai shawls + inner nieh :)


*FM dah sampai tau :) Cntik & suka :D

momguess said... [Reply to comment]

den tgk cantik je ko pkai inner tu
terus kan iyo

[-suziey-] said... [Reply to comment]

aku rs ko xpakai inner cantik..pakai inner pn cun gk..muka jenis lonjong..senang!

syanasaid said... [Reply to comment]

haah elok ko pakai inner
nampak lagi bujur muka ko

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ayu pun rasa mcm suziey..paki inner ok, tak pakai pun ok..dua2 pun sesui jer ngan muka nana...

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

cantik!

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

tambah lauk lagi...
nampak muda...

syariza09 said... [Reply to comment]

sesuwai ssgt! pas ni tukar inner kelar lak, lg naik seri =)

nanakimie said... [Reply to comment]

ok jew sis pakai inner:)nampak lg cun lah!hehe..

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

serius..cantik n kemas... leh bl byk2 tu

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

alamak siap tepek gmbr lg..hahahaha malu kita..kita ni biasa2 je bukan cntik jelita pon..com ei lg sesuai kot..keh3x

*lupa td nk komen psl inner tu..ha msti inner tu kain jersi kan..kalo kain tu mmg tk melekat pon..

kalo nana xnk nmpk chubby inner kt tpi pp belah bwh sikit tu nana tarikkan ke depan skit..otomatik muka xnmpk bulat nmpk lonjong..tp serius mmg cantik nana pakai gini..blh la try yg berkaler2 plk..hihi gudluck!!

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

suka tgok tk pakai inner.. tk nmpak muka tu kembang..tertutup gitu..hehe..inner pun ctk jugak..

aNJe a.k.a MaMa_Balqis said... [Reply to comment]

rasanya sesuai je sebba muka nana tecik je, kalo besaq + tembam cam kita ni memang tak sesuai, kalo comey cam fieza tu sesuai banget k

etiey.com© said... [Reply to comment]

comel... kemas. serius suka inner nih. tp saya tak reti nak pakai colourful inner. kalau saya, semua warna hitam... ntah rasa simpel. lai orang lain gaya nya kan

Cik Wanie Ghani said... [Reply to comment]

ok apa akak pakai inner,
nampak cantik & kemas,
hihihihi:)

A Few Article said... [Reply to comment]

Pakai inner lagi OK. tak der la nampak pelik (bulat).. lagi kemas daripada tak pakai inner.

Nana said... [Reply to comment]

@zura@iwan

hehe tq ek.
aku ingt mula2 tak sesuai
bila dah try ok je

Nana said... [Reply to comment]

@AYuNG

hahaha ok tq..
xkisah pon..
nk komen xcantik pon xpe hahhaha
sebab mmg xcantik pon

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM

heheh tq.
tu la klw xpakai inner dia melekap kat dahi kan

Nana said... [Reply to comment]

@nursalwa

:) tq..ok akan pakai lg pasni haahaa

Nana said... [Reply to comment]

@n a d e a

wah kembang mak damia nad hahaa
tq

Nana said... [Reply to comment]

@juelee

tu la pasal
klw xpakai inner ni
mmg dia gerak
jenuh asik2 nk g toilet
betolkan tudung

Nana said... [Reply to comment]

@Fadzillah Kamarudin

hehehe
tq..
koyak kain
kena puji hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt
hehehe
ingat artis je jadik ikon?

Nana said... [Reply to comment]

@Bionic women
heheh tq
nanti cari inner yg 2 lapis dia xmelekap mcm inner selapis

Nana said... [Reply to comment]

@(Lizz) http://www.mummycute.com/

heheh nanti try pakai tau
pastu wat blog
then kasi link nk tgk

Nana said... [Reply to comment]

@hezrina83

ahh btol
lagi selesa
sebab shawl tu xgerak2
sampai la balik keje
dia ttp kat situ je
xgerak2

Nana said... [Reply to comment]

@♥siEha♥

heheh ok
jgn puji lebey2
nanti kembang hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Zyash

ngeeeeeee tq..

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
heheh tq..
pakai la mj
cri inner yg sesuai cun tau
owh dah smpai ek
ok

Nana said... [Reply to comment]

@momguess

heheh ok kak
akan diteruskan
pasni kena bli banyak2 lg

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]
hehe yeke
tp klw xpakai inner
asik2 gerak je
shawl tu

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid

hehe ok penasihat fesen..
aku akan teruskan pakai inner pasni

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehe
ok2 tq atas komen ikhlas heee

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.

:) tq

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.

hahahha
ada lagi statement tambah lak
auww mude ke
dah tua la
28 dah

Nana said... [Reply to comment]

@syariza09
hehe
tu la
pasni mmg nak carik inner kaler2

Nana said... [Reply to comment]

@nanakimie

heeeee
segan
hahaha
ok tq

Nana said... [Reply to comment]

@Iela Fazielah
mmg nk borong pasni
seb bek murah je rege dia eeeheee

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

fiza kita dah try tarik smpai pipi
tapi nape dia mcm xstay
xlama kang dia naik balik
tgk fiza pakai mcm kebawah je inner tu
dekat ngan pipi
ke ada jenis2 kain?

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina
heheh yeke
xkena cara kot
pakai inner ni
kena tarik ke bawah lg
supaya muke xnampak kembang

Nana said... [Reply to comment]

@aNJe a.k.a MaMa_Balqis

tu la
tgk fiza pakai
mmg sgt2 sesuai kan

Nana said... [Reply to comment]

@etiey.com©

hehe tu la
lain org lain dia nye citarasa
kale itam
sesuai match ngan seme kaler kan
tu yg senang

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Wanie Ghani
heee
tq ek
ok pasni akan berimej baru hahahaa

Nana said... [Reply to comment]

@A Few Article

btol2
klw xpakai inner
muke nampak bulat kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...