MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 19, 2011

dah kena mandrem ngan johnny's

agak jarang aku keluar lunch jauh2..ala xjauh mana pon jj wangsa maju dekat je ngan opis...cuma kdg tu malas nk kuar sebab panas...bese la puteri lilin...mana bole kena panas hehe...

xtau la semalam..sejak dari sampai opis hati ni meronta2 nak makan kt johnny's...padahal baru je masa sebeday damia minggu lepas dah g makan...dah mcm kena mandrem gayanye..teringat2 mengigau2 hehehe...

oleh yg demikian..ajak la dua orang kawan opis ni toman den makan...ye la amek set for 2 xkan nk makan sorang2 makan berdua pon xabes aku rasa...so makan ber3 tu mcm sedang elok...sendat perut dengan bergirdle2 bagai hehe...

tak tau la nape...aku rasa johnny's ni sedappppppp sangat...serius la...ni walaupun baru semalam makan kan...rasa nak makan lagi hahah....perut apa la mak damia ni. so far dah nak masuk 10x dah aku makan kt johnny's..antara tempat peberet makan steamboat

berasap2 gambo
cik wan tengah mencedok2
sangat mabeles!

ni la dia sambal yg sedapp tu, apa la agaknye dia bubuh dalam ni ek sedap sgt

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

28 ribu orang memberikan idea bernas:

Cik Wanie Ghani said... [Reply to comment]

teringin nak pi situ,
tapi x dpt2 lagi,
hihihihihi......

paling dkt pun yg wanie bole pi kat Penang,
huhuhuhuhu

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

wah sedapnya, panas2 lagik kita tak pernah try makan kat sini lagik

mama tisya said... [Reply to comment]

lama tk mkn johnny's..tisya pn kalo p jj setiawangsa ngajak mkn johnny's..wah ank pn dh pandai pilih tmpt..ehhehe

♥ Mrs.Eady ♥ said... [Reply to comment]

mmg terbaekkkk..lagi sup tom yam dia!!yess..

ZanaNordin said... [Reply to comment]

aku tak pernah lagi try makan kat johny..kadang2 tu kalau pergi johor...teringin gark nak masuk...tp sure laling hubby aku tak nak..mencik tau....

sedapnya makan sup camtu panas2 kan

ieda said... [Reply to comment]

dah lama x makan kat johny nie .. :)

etiey.com© said... [Reply to comment]

nana.. johny memang selalu buat orang nagau dengan dia... heheh lama dah tak makan johny!

♥MiZz-siHa♥ said... [Reply to comment]

hsbnd kt pon kt jhonny best...

SyaNa said... [Reply to comment]

aku xsuke sgt sbb bahan2 dia tu mcm ball2 jek
tp sos dia tu mmg sedap

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

kita bru pnh mkn sekali kt johnny..tu pon xdpt nikmat betul2 msa tu tgh moody ngan sorang mamat ni..huhuhu

atty's said... [Reply to comment]

kty lama giler dah tak makn kt johny ni.dah bertahun rasanya

Sh@MytO iDi said... [Reply to comment]

sambal tu mmg sedap..kuah tom yam die pun besh kan..
tp tu la..sejak terbace yg Johny's ni xde certificate Halal from Jakim terus rase cam ragu2 plak nk mkn..huhu

Sh@MytO iDi said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

steamboat, akak pun suka, fuuhhh tetiba ja rasa teringin sgt nak mkn steamboat

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Wanie Ghani
heheh yeke
kedah xde johnnys ek?
nanti try la..
terangkat hehe

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis

sedap anje
nanti try la

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

wah..
dah pandai ek
pilih tempat makan heee

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Mrs.Eady ♥

xpenah oder tom yam
bese ameks sup je

Nana said... [Reply to comment]

@ZanaNordin
hehe ye ke
klw time uja2 mmg layan makan mcm ni
berasap2

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hehe
saya baru makan
nk makan lg
ketageh plak heee

Nana said... [Reply to comment]

@etiey.com©

haha kan??
sebab sambal dia tu kot

Nana said... [Reply to comment]

@♥MiZz-siHa♥
yes..
sgt btol
sgt2 bez

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

dia xbanyak pilihan kan..
nk puas ati g makan bufet flaming kan
mmg puas makan
klw johnnys sket je bahan dia

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
heheh yeke
xpe tgu darwisy besar skit
nanti baru bole menikmati makanan btol2

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

ushh lama nye kak
bertahun xjejak

Nana said... [Reply to comment]

@Sh@MytO iDi

eh yeke
rasa mcm tu cite lama la..

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥
hehe sama la kita
peberet

wantie said... [Reply to comment]

tak pernah try steamboat kat johnny tu. Tapi klau kat sea side penang ni pernah le makan steamboat.

makan sampai tak larat nak habis. ambik ko..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...