MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 11, 2011

dapat 6 kupon sausage mcmuffin

weken aritu amrul xde, pastu budak damia tu mula la kan..dia mana bole duduk umah klw weken hehehe..ada je ngajak aku jalan aku g ECO (jusco) la...giant la..ye la dia pon bosan gak dok umah je kan..

aku pon boring gak dok umah, so saje la jenjalan g jusco wangsa maju nak mencarik kasut barang sepasang dua...tapi jenuh round xjumpe pon satu kasut yg berkenan di hati..tengah dok ronda2 tu lalu la depan mcd...pastu ada la staff dia dok kasi kupon sausage mcmuffin, kalau aritu dapat kupon free big bfast dengan setiap pembeliam RM5 keatas kan, kali ni kupon ni xyah beli apa2 pegi je tukar kat mcd tros dapat sausage mcmuffin.kupon kali ni yang ori saje di terima

mula2 dia kasi 1 je...tengok depan skit ada orang kasi lagi, yg aku dapat mula2 tu aku simpan dlm beg, bila jalan depan sket dia kasi lagi hehe...dah g ronda2 patah balik pastu dapat lagi...jadi la 6 keping semenye aku kumpul heheh tamak haloba btol..dah tu menda free kan sape xmau

sebelum gerak kita posing dlu
skang ni klw g mana2 mcd mesti damia yg minta nk amek gmbr kt patung ni
mama kejap..amek gambar mia heheh...
6 keping kupon sausage mcmuffin
ni kalau beli harga dia RM4.80 satu
pagi tadi g la tuko kt mcd setiawangsa...amek 3 kasi opis mate
tinggal lagi 3 kupon esok la plak last smpai 13/4/2011 bersamaan bezday damia :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

28 ribu orang memberikan idea bernas:

[-suziey-] said... [Reply to comment]

pasni aku rasa ko akn dpt surat jadi duta McD plak wei! ekeeke:D

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..cedap tu..suka sausage mcmuffin nie..tak plak dpt...

etiey.com© said... [Reply to comment]

wah sedapnya! suka sangat

atty's said... [Reply to comment]

untung ni ..dah le sedap ..free lak tuh

syanasaid said... [Reply to comment]

aku dok cr gk kt sorat kabar
xde plak voucher ni
haaihhh rezeki ko nana

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

rezeki sungguh tu :) lawa pic nana & damia tu :)

♥ Mrs.Eady ♥ said... [Reply to comment]

erks..biler la nk dpt mcm nie?hehhe..

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

ala awat tak jalan depan staff mekdi tu byk kali?
bleh dpt byk2 pastu kongsi ngan ktorg ;)

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

kalo kita pon round 2,3 x gak..hahaha

* beh ar bekpes free..

eLYies said... [Reply to comment]

tu dia..sampai 6 ko ambik..hahahaha

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

wah free hbs ye?? untung akk!..

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

mende free kan??? round byk kali pon xpe.. he3..

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]
hahah
sudah2 la tu
aritu dah jadik duta warisan rimba
pastu air asia
skang mekdi plak kekeke

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

hehe
tu la
tadi g q xde orang pon

Nana said... [Reply to comment]

@etiey.com©

nak2 free kan
lg suke heee

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

heheh
rezeki kak

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid

kupon ni xde kat paper
dia kasi kat depan mekdi aritu
xleh pkai yg print punye

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

TU LA REZEKI
alamak malu la mz hehee

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Mrs.Eady ♥

hehe
kena rajin2 jalan
nanti dapat la

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan

hahha
nad oleh sebab tarikh dia tak lama
so kita xde la amek banyak2
ingt mmg nak amek banyak2
kasi kawan2
tp kang klw pos abes dah date dia

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

hahha
tau xpe
menda free kan
sape xmau

Nana said... [Reply to comment]

@eLYies

hehe
tamak kan

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina

hehe
tak sangka plak
time pegi mekdi tu
ada orang kasi
xlama
pastu diorang balik

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

hehe
tau xpe
menda free
10x ulang pon xpe

MamaRifqy said... [Reply to comment]

selalu je nana ni pomot mane2 tempat tauuuuu!! air asia pon nana..MCD pon nana!!

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

wahhh..suka MC;D buat promosi yer...murah rezeki nana..selalu jer terserempak...hehe

Nana said... [Reply to comment]

na-heheh xde la pomot
saje cite apa yg kita dapat kekeke

Nana said... [Reply to comment]

ayu-heheh tu la rezeki jalan2 dapat kupon hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...