MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 12, 2011

donashi

dah lama tingin nak try donashi big apple ni...tengok kalerpul geram je...sabtu lepas masa jenjalan jj damia la..sebok mama nak donut..adeh dia dah kenal dah big apple tu asal lalu dia suh beli donut...

so saje la try amek donashi ni 9 ketol RM11 mahai kan?bagi aku mahai la...dalam dia seme ada krim, paling sedap yg ada krim coklat semestinya..ok la rasa dia memang sedap, cuma xpuas nak makan je

comei2 je kan, sekali ngap abesmodel tak berbayor donashi
sedap menjilat jari
still xleh celen donut peberet aku cik alien ni

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

22 ribu orang memberikan idea bernas:

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

akak plak mmg tak bape suker la donut coklat nih bagai... kdg2 tuh donut manis sgt... lagik suker donut dgn gula tuh jer.. hahahaha... mmg kampungsss sgguhla kan???

juelee said... [Reply to comment]

adeh dah tingin lak tengok alien nie

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..cedap..baru je mamam cik alien nie semalam..best!!!

♥ Mrs.Eady ♥ said... [Reply to comment]

baru mkn sabtu lepas siap ade entry sekali :)

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

Kami suka durian... nyum nyum

ieda said... [Reply to comment]

waaa nie 1st time tgk nie .. donashi mcm sushi dan donut .. menarik2 :)) sure sedap kan nana :)

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

o donat..mcm sushi je paras rupe dia kak..

IDAZS said... [Reply to comment]

salam kenal, oo, donashi nama dia. tak pernah try lagi. kena try ni,
nampak sedap je

syanasaid said... [Reply to comment]

xpernah torai lagi
tapi frust sbb feveret aku yg ade peanut butter tu da xde skrg ni
:(

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

sama la aku, feberet alien r..
mesti amek lebih nyer kalo bli..
yg donashi tu lom coba lg.. amacam best ke?

AngahSayang2314 said... [Reply to comment]

wahh angah pun sama sekarang nie teringin nak makan donut nie...lama tak pekena

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

hehe
saya suke donut yg MIL
donut biasa je tp terbaek

Nana said... [Reply to comment]

@juelee

hehe sila beli balik keje ni

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

hehe yeke
sedap kan
coklat penuh nyum2

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.

hehe
aku lak doyan xpernah makan

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

hehe sedap gak la kak
seme ada krim dalam dia

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina

ahh
mcm suhsi comei2 je

Nana said... [Reply to comment]

@IDAZS

hehe
kena try..
mcm2 perasa ada
sedap

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid

eh aku xtau plak
peanut butter dah xde
aku xgemor sebab muak

Nana said... [Reply to comment]

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥

aku klw bli bese amek seme alien hehhe
donushi ni sedap gak..
nak2 yg inti krim coklat

Nana said... [Reply to comment]

@AngahSayang2314

hehehe
sedap kan
nak2 dia nye donut lembut giler

deqlis said... [Reply to comment]

sedappnyer nampak...abis klu dpt kat deqlis hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...