MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 20, 2011

donut sedapp

alkisah..sorang opismate ni yang kenalkan donut ni kat aku..bila sekali try..amek ko...nak try berkali2...serius donut ni lembut gilerr...ala2 donut Big Apple cuma dia xde perasa coklat ke stoberi ke...donut bese ngan ngan gula...

5 ketul RM2 seketol 0.40 sen..mana ada dah kuih seketol 30 sen kan skang ni???kat mana aku beli donut ni???kedai tepi jalan je...kat Wangsa Melawati 3
siap ada blog lagi nk tgk blog dia
http://karipappanas.blogspot.com/
semua kuih dia sedap2..mcm2 jenis plak tu...so sesapa yang dok area keramat nk cari kuih sedap2 bole ler singgah sini




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ribu orang memberikan idea bernas:

ieda said... [Reply to comment]

donut nie makan panas2 konperm sedap dik .. nak2 kalau yg buat tu pandai uli .. sure lembut kan :)

nak belajar buat donut nie .. atas kelembutan tangan jugak ekkekeke

khairul said... [Reply to comment]

donut..mmmmm my faveret

lia said... [Reply to comment]

nmpk bykkk betul kuih2 dia.....

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

nmpk sodap nih, kdg kan aku terpk nk benti keje jual kuih je,lg masyukk,hahaha

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

akak mmg suker donut biasa gini jerk.. mkn panas2... ermmm sedappp...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

suka donut..tambah2 yg lembut & gebu..memang layan..

syanasaid said... [Reply to comment]

sedap nye
tgk gambar pn da tau gebu gebas

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

btol kak..saya ni pandai makan je hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@khairul

heheh sama
nak2 BA

Nana said... [Reply to comment]

@lia

mgm pon
mcm2 ada
pening nk pilih

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hehe
aritu akk ada ckp
akk xsuke big apple
akk suke yg gini kan

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid

mmg sangat gebu
standed BA

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

tapi kadang2 makan donut ..ya allah keras giler...kalau yg lembut tu, memang tak puas makan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...