MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 27, 2011

hadiah2 GA & shortlisted

dua cite dalam 1 entry hehe...malas nk wat banyak2 entry

ok cite pertama update adiah2 GA

bila dah ada entry menang mesti lah ada entry hadiah plak kan..hrp2 jangan la ada yg bosan ek..skang ni bole kata selang sehari ada je envelope dalam peti surat yg ditujukan khas kepada puan FAUZANA hehee..

ok jom kita tengok hadiah dari penganjur2 yang berwibawa ni...nak mcm sorang penganjur tu yang kaki kencing tuih...penipu eh emo plak marah tak abes2 aku ni kan hahaha...

hadiah BCSH giveaway
hadiah GA hani kirana ada keychain & home made choc
sedap coklat ni..ala2 coklat crispy ada bertih dalam dia
hadiah ryoya lucky draw ada gelang & pensil
hadia owesome birthday contest...hadiah ni paling bez sebab
result di umukan tepat masa birthday damia masa 13/4 tengok hadiah dia dress utk damia
ni bole kata hadiah beday damia gak la ni
model tak berbayar, cantik dress ni..tak sangka plak hadiah early bird pon bez mcm ni..sebab biasa dapat hadiah early bird hadiah kecik2 je

cite ke 2, damia tersenarai dalam

Top 12 Baby With "HAT" Contest ♥

idok mengharapkan kemenangan pun..saingan sangat2 sengit...
ada dania anak cutemum, aleesya anak ayu & arif anak mz good luck buat semua yea..
Grand Prize 2D 1N Vacation tu...ada rezeki tak ke mana kan...dah tersenarai dalam top 12 pon dah epi dah

p/s : eh banyak plak entry aku arini kan hahah..ni blom malam lagi dah 5 entry...cukup la utk arini yea..ptg2 kang masa utk BW ke rumah korang plak & yg pasti..masa utk mengontest

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

18 ribu orang memberikan idea bernas:

ummi hannaluqman said... [Reply to comment]

tahniah....bestnya dpt byk hadiah.... :)

*azni* said... [Reply to comment]

wah,murah rezeki nana..asyk dpt hadiah je.. :)

Myra Jay said... [Reply to comment]

Tahniah ye kak & gud luck :)

Cute MuM said... [Reply to comment]

gud luck damia..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..tahniah..semua hadiah best..gown tu cantiks..
ang good luck tuk top 12 contest with hat tu...

mama rifQy said... [Reply to comment]

wahh..chnateq dress ituuuu!! tahniah utk TOP12!!

nanakimie said... [Reply to comment]

tahniah sis:)rezeki2:)

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

early bird pon hadiah best tu!

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

lucky sgguh nana nih... byk dpt adiah... baju utk damia tuh mmg shantekkk....

Nana said... [Reply to comment]

@ummi hannaluqman

tq...tu la sape xsuka dpt adiah kan
senyum smpai tlinge abg posmen bawa adiah hehe

Nana said... [Reply to comment]

@*azni*

alhamdulillah...
berkat rajin join contest

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay

tq...doakan damia hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM
good luck utk dania juga

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

tq..tu la gown tu lawa..
xsangka dpt hadiah tu
ingt hadiah kecik2 je arly bird
tq..doakan damia ye

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy

tu la kita suke dress tu
tq...

Nana said... [Reply to comment]

@nanakimie

tq...amin rezeki

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

tu la pasal
kalau hadiah pemenang utama lg gempak tu

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

tq kak...akak pun sama
selalu menang gak kan...
tu la suke bj damia tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...