MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 19, 2011

ini lah dia penganjur yang mungkir janji!



ok aku tak nak cakap lebih2...


ini lah gambar yang menang contest bergambar dengan alam tu & hadiah yang dijanjikan topup RM20
aku adalah satu2nya pemenang xde pemenang no 2, no 3
result keluar pada 11/2/1011


cuba korang klik link blog dia tengok apa yang keluar???????
http://zakwanzainal.blogspot.com/2011/02/keputusan-peraduan-bergambar-dengan.html
this blog is open to invited readers only
bulan 3 lepas aku bole buka lagi..arini try dah xleh
kenapa private kan bang??
dah bosan ke saya asik tanya dalam komen box abang pasal hadiah saya bila nak kasi?
email2 yang di reply sebagai bukti

mode : MENDIDIH!!!

sebenarnya ada lagi..tunggu la bila2 aku free aku reveal lagi malas tol nk godek2 entry lama
sabar ye pada mereka yang lain

wassalam


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

54 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

tiba2 trus private..takut la tu

Miza Yusof said... [Reply to comment]

tetiba private. HAHA. kelakar betul dorang ni. pandai berjanji tapi tak pandai mengotakan janji.

cikmOt said... [Reply to comment]

hehehe, bak sini no pon ko, aku tolong top up kan...lalalala...

saje tambahkan didihan ko...sabar ye nana...

Adyshariz said... [Reply to comment]

malas betul nk layan org mcm ni... nk traffic jer kot...huhu..tau taktu

Myra Jay said... [Reply to comment]

Sabar ye kak...

Myra ada 1 topup xdapat..
Tp RM20 topup tu banyak kak, kalau xdpt memang leh bikin panazzzz....

♥ Mrs.Eady ♥ said... [Reply to comment]

lorrrrrr...mcm ni pun ade???

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

ape motip dia bt GA sbnrnya eh..mau cri publisiti kah?kekeke

*azni* said... [Reply to comment]

ada jugak org tak tepati janji camni..dlm email konfiden je ckp pasti dpt tp sampai ke sudah tak dpt2..sbr la nana..

amiey lee said... [Reply to comment]

huhu takutle cik nana oiii

serius kita plak kalau dh hantar barang kt org..lagi takut kalau tak smpai... entah kemana posmen tu hanta

tapi buat masa skrg ni takdela.. sbb suma buat entry atau email atau inform kt shoutbox kalau dh terima

Lelord said... [Reply to comment]

pehhh berjanji kemain

ZSqueenbee said... [Reply to comment]

alamak..ade jugek yg cenggitu ye..nape trs private..alaa malunyeee..xyah wat contest la camtu..saba ye awk..

wan nurul hezrina said... [Reply to comment]

ermm mmg ada org cenggini..nurulpun hangin..berjanji bagai nak rak..kalau takder duit katalah tangguhkan cket masa lagiker org akan phmlah..rm20 tuh mmglah banyak..huhu..gila toll.nak sangat buat GA.

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

aik jadi private plak blog dia?ada ape2 ke?ahak...tepuk dada tanya hati k...cayalah nana

NM02 said... [Reply to comment]

nana dah try email dia yang terbaru tak? kalu dia ignore email nana tu, kompem... mmg sah dia nak larik.

jahatnya kamu... cakap kat dia mcm tu

myfara FLK said... [Reply to comment]

teruknye dah hutang dgn org tak geti nak bayar..nana try lg htr msg kat dia,biarkan dia muak..malu org dok minta2..

Cute MuM said... [Reply to comment]

mendidih nyer..
memang tensionkan kalo ada yang camnie..
uyun ada satu hadiah tak dapat dari tahun 2010..
tah bila nak bagi tah..

Gieyana said... [Reply to comment]

sbar Nana..kdg2 rezeki tue x di takdirkan utk jd milik kita dgn izinnya..neway moga penganjur tue sedar dgn apa yg dia janjikan..dh jd ciri2 owg yg munafik tue psl x dpt kotakan janji...

ZanaNordin said... [Reply to comment]

adeh....confident jer dia erkk....
siap suruh buat entry bila ko dah dapat top up dari dia tu..hah ! kan dah dapat....tp bukan entry ko dpt top up dari dia...tp entry dia tipu ko..ceh.....
amik ko..

kasi reveal nana.....so, lepas nie takde ler yg sesuka hati buat contest tp hadiah tak sampai2....

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

memang mendidih.....
tetiba pulak private pulak...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

haishhh.... klu akak pon bengang... klu nak kasik buatla cara nak kasik kan????

pastuh siap suruh nana wat entry menang lagik tuh... last2 kuor entry dia tipu... malu jerk....

.:mama dhia:. said... [Reply to comment]

menyampah kan?? dah janji bg adiah tp tunggu x sampai2.. pengelat betul..

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

dia bz kot Nana....
pasti ada explanation di sebalik ketidakberian erk..ada ke perkataan ini.....

tapi at least..
bglah email
say sorry for the delay
rasanya tu lebih proper kan...

SyaNa said... [Reply to comment]

amik ko!!
sape lagi berani kasi nana didih

umialya said... [Reply to comment]

tu dia.. sapa berani mungkiri janji, ambik ko!!!

Afne said... [Reply to comment]

padan muka dia hahaha tp tu la dia cover malu kasi private blog. aku punya pn mcm tu gak la.

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

hahha
tu la pasal

Nana said... [Reply to comment]

@Miza Yusof

lawak kan
tetiba private
sangat lawak

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt
hehe
bukan ko dah ada ke no aku hahah

Nana said... [Reply to comment]

@Adyshariz

tau la
apa motif dia

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay

klw adiah dia rm5 xheran sgt mj..
pastu dia berjanji bagai nak rak tak tahan tu

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Mrs.Eady ♥

bese la..
nama pon manusia kan heee

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

tu lapasal
tertanya2 gak ni

Nana said... [Reply to comment]

@*azni*

tau xpe..
beria2 janji
hampeh

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee

btol2
risau juga
posmen salah anta ke
addres xlengkap ke
dah penah jadi
pastu tpaksa pos lg skali
atleast..kena inform
klw lambat ke apa..
br org tak tanya2

Nana said... [Reply to comment]

@Lelord

kan?
bole baca sendiri

Nana said... [Reply to comment]

@ZSqueenbee

xpela..mayb ni bukan rezeki kita
cuma hanginnn je

Nana said... [Reply to comment]

@wan nurul hezrina

tau xpe
klw 20 sen kita pon xheran
xpe la...biar dia
tanggung salah dia

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis
hehehe
lantak kan..
xkuasa nk sorok2 lagi
reveal je

Nana said... [Reply to comment]

@NM02

dah...tiap bulan sy email
terbaru semalam..sebelum sy kuarkan entry ni saya tanya
tp xde balasan

Nana said... [Reply to comment]

@myfara FLK

memang..
saya akn keep anta email kt dia

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM

mmg mendidih
uyun sama la kita
thn 2010 bulan 5
nk msk stahun dah
xnampak bayang

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana

xpe la gie..aku xheran sgt rm20 dia tu
cuma aku geram
kenapa smpai dia private kan blog
nampak sgt nk tipu org

Nana said... [Reply to comment]

@ZanaNordin

hah! tau xpe zana
xpe aku dah tunaikan permintaan dia
buat entry pasal dia
amek ko!

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
tu la pasal
dan2 private

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

hahah tak tahan kan
siap suh wat entry klw dah dpt topup..
last2 Haram....

Nana said... [Reply to comment]

@.:mama dhia:.

tau xpe..
biar la dia..

Nana said... [Reply to comment]

@AdanyaKauUntukku

klw bz pon kak
atleast inform la
ni org tanya dari email lepas bulan 2 xpernah di balas..

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

geram wei..
tak tahan aku
kang pendam2 mendidih jiwa raga

Nana said... [Reply to comment]

@Afne

biar dia rasa
ingt orang xberani
nak reveal nama dia

ieda said... [Reply to comment]

adehhhh akit ! dah lah private kan blog .. siap sound suh buat entry nanti konon takut org cakap dia tipu ! .. adeh ape kes .. sah2 dia ada banyak buat kes kan huhuhuhu

dah nasib dik .. lantak lah org mcm nie .. erghhhh kdg2 tu kita x leh jangka penganjur nie mcm mana ..
nie yg dikatakan sbb nila setitik habis susu sebelangga :(

deqlis said... [Reply to comment]

klu takde hadiah atau tak mampu jgn ler jadi penganjur!!!...

sabor yer Nana..

deqlis said... [Reply to comment]

Nana, yg tak reveal2x pemenang pun ada....sonyapp jo berbulan2...

AKO @ retna said... [Reply to comment]

erkk.... *melopong

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

alamak...cam ni punya org pun adaaa ke??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...