MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, April 1, 2011

jom skodeng budak2 AF9 berlatih

balik keje semalam singgah la JJ au2 kejap...ate dah gaji...gaji naik plak tu hahaha...apa kejadahnye lagi soping ler...masa sampai je kat ruang legar tu nampak la rumah kaca budak2 AF9 ni..masing tengah semangat berlatih...bukan saje2 je g jj tu nk tgk budak2 AF dah tu jj tu la paling dekat ngan umah aku kan...mamatisya lagi la dekat..

pastu masa aku nak bayar barang2 kt supermarket tu aku tanya la budak jj tu..sampai bile diorang ni duduk kat sini, katanya diorang tu akan berlatih kat situ sampai la abes AF..maknanye kita bole tengok depan mata mcm mana budak2 ni seme berlatih..agak2 ada pelajar yg korang tak suke kat situ korang bole bawa sepanduk tulis "aku xsuke si polan..si polan..heheh berani ko?

kat tempat parking luar tu dah ada stage besar untuk konsert tirai AF ari sabtu ni..aku mmg xde kat KL sabtu ni xleh la nengok..sure jem punye..aku layan la juga AF ni tapi xde la fanatik sampai nak vote2..



banner sebeso2 alam
tengok tu palang kete pon AF
anda kini memasuki zon AF
sempit bebenor aku rasa kelas diorang ni
cikgu aris ngajar menari
bebudak AF9
rumah kaca budak2 AF9
cikgu aris gegedik ngan budak AF dah mcm kena cacing kerawit je hahaha....lembut tu dia joget aku pon xleh selembut dia kot klw joget

video

rumah kaca ni tempat diorang belaja je...bukan tido kat sini hehe

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

28 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

cikgu aris ni yg af8 haitu kan?

amiey lee said... [Reply to comment]

huaaa memang langsung takde privacy

Adlin a.k.a Kyra MomS said... [Reply to comment]

aik lain dr yg lain lak tempat kurung diaorg ni...tido situ gak ke hehehe...
adik lin bertugas bab lighting kat konsert AF hari2 dok call suh dtg tgk budak2 AF heheh kita ni follow je tp tk fanatik tu tk bape layan hehehe tp kalau nk jumpa sure snap2 pic hihi

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

akak tak bape sgt gak tgk AF nih... tgk gitu2 jerlah... nak undi tuh taklah kot... hehehe....

skrg nih lebih suker tgk mentor... semestinya protege erra fazira tuh... salma la kan??? sore power beb...

++eden|essey++ said... [Reply to comment]

nana ni kt area dpn supermarket kn...ala sabtu ni confirm ramai kn...ingat nk g supermarket kalo dh ramai ssh la....femes la jusco AU..hihihi..sape2 xder astro bleh tgk live..tp rajin ke ari2 nk pegi...hahahha...sure pelajar ssh nk buat x senonoh kn..nk korek idung ker....nk ngorat2 ker...hahahahaha

ninie said... [Reply to comment]

PELIK KAN..DULU GINI JUGAK DIORG BUAT...CAM AMIEY LEE CKP LA X DE PRIVACY LORR....

syanasaid said... [Reply to comment]

iskhh bleh fokus ke dorg ni???
takut kang lg xberkualiti sbb xbleh fokus dlm kelas sbb tau ramai org tgh usha

♥ Mrs.Eady ♥ said... [Reply to comment]

erks..x minat la af...

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

klu tdo kt situ sure rmi nk tgk,hahahaha

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

sonok la tisya n damia gi jj au jek nnt, haha!

AngahSayang2314 said... [Reply to comment]

angah nak kesana lg lah jauhhh.....hehehe

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

takpernah berminat pun nak tgk AF.... huhu

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

ahhh
btol2

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee

tu la pasal
24 jam org tgk

Nana said... [Reply to comment]

@Adlin a.k.a Kyra MomS

tido ada tmpt dia
ni tmpt utkk blaja je

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

hehe nak undi mmg tak lah ak
sekadar tgk je
suke gak salma tu

Nana said... [Reply to comment]

@ eden|essey

ahh kat tengah2 tu kat kaunter pertanyaan
sure jem nye lah esok
tmpt parking atas tu dia ttp wat stage

Nana said... [Reply to comment]

@ninie

mmg tak xde privacy

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid

tu la pasal
aku pon fikir mcm tu
bole fokus ke

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Mrs.Eady ♥

hehe sya pon xde la minat
tengok je sebab xde cite apa nk tgk

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam

salah tu
klw mandi situ
lagiiiiiiiii ramai tgk hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan

hahahah
ntah kot
ada plan nanti

Nana said... [Reply to comment]

@AngahSayang2314

heheh tgk kt tv je la

Nana said... [Reply to comment]

@Iela Fazielah

aku bukan la follow sgt
kdg2 tu xde cite apa nk tgk
aku tgk la..

atty's said... [Reply to comment]

Kty suka gak tgk konsert,kdg smpi stadium,thn2 lps..tapi x undi pun

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

cacing kerawit?? hahaha..ye lahh kak haha..

wah naik gj..hpy for u :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah....nak gak jengah kat sana....tapi tu la weekend confirm ramai org..

Nana said... [Reply to comment]

kak aty- wah rajin akk g stadium ek

fara-hahah ye la dok gelek2 mcm gitu

ayu-hehehe dah pegi pon kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...