MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, April 17, 2011

kepada penganjur yang belom pos hadiah sila ambil perhatian

sebenarnya ada banyak juga hadiah contest & ga yang blom aku dapat..oleh sebab aku dah pening nak cek satu persatu entry...so aku rangkum gini je lah.....

ada hadiah yg dihantar tanpa sebarang note utk kasi tau hadiah tu dari contest / ga mana..so aku tak tau...ok la gini la...

sementara aku masih baik hati..tak mau kasi link penganjur2 yang belum bagi hadiah2 tu...harap2 kepada mana2 penganjur yang terasa masih belom pos lagi hadiah yang dijanjikan sila lah berbuat demikian yea...

aku memang tak akan follow up dengan semua penganjur...kecuali SORANG penganjur ni yang berjanji nak kasi topup sudah nye nak masuk 3 bulan aku belom terima lagi topup yg dijanjikan..

so please...sebelum aku buat entry list2 hadiah yang belum diterima...harap semua penganjur sekalian take action...mana2 contest / ga yang baru diumumkan contoh dalam bulan 3,4 tu ok la aku faham...still baru lagi..tapi yg dari bulan 1 pon tak pos2 ni apa cite?

wah dah mcm mengugut je bunyi nye hahaha...entry ni untuk kebaikan kita bersama...jangan pandai berjanji je..sila tepati janji & jangan buat orang tertunggu2....dah tu kalau kita tak follow up awak pon tak reti2 ke nak follow up?orang diam dia pon buat diam..kalau kata tak bole nak pos lagi sebab bz dengan tuntutan kerja sila la bagitau status nye...ok..

sekian..wassalam

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

31 ribu orang memberikan idea bernas:

Shamz + Fieza = Muiz said... [Reply to comment]

Nana..
Fiza pon mengalami masalah yg sama..
ada yg dekat nak setahun pon ada gak tak pos hadiah..

Miza Yusof said... [Reply to comment]

tunggu hadiah dari september tahun lepas tapi tak sampai pun. malas dah nak penganjur camni. pandai berjanji tapi tak reti nak tunaikan.

umialya said... [Reply to comment]

pnah timbul kes2 gni sblm ni.. nmpknya ia masih lum brkesudahan lg!! sabor aje le

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said... [Reply to comment]

kita punyer lagi 2 dari bulan 12 punyer contest & bulan 1 ape cer?

Lyana@Mely said... [Reply to comment]

teruk btol..dorang dapat traffic yang banyak tapi pastu wat bodo jek...teruk...nana.tayang je sapa penganjur tu..

nEa FleriDa / nIL said... [Reply to comment]

nil pun slalu akk.. penganjur tu ckp hadiah memang gempak gile.. tp lps dh menang.. hadiah xsampai2 pon.. bkn 1, 2 wt cmtu.. blmbk2... huhu

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

kak yg sorang tu pun belum lah eh? ala yg kita diskas kan tuuuu... huhuhu....

juelee said... [Reply to comment]

seb bek walaupun terlambat dah ku poskan sume hadiah, kalau tak rasa tak sedap ati rasa berhutang je ngan orang.. huhuhu

Myra Jay said... [Reply to comment]

Kita ada yg sama la kak, menang topup tp smpai sekarang belum dapat lg.. Dah emel 2x tp xde respon..huhuu

Lelord said... [Reply to comment]

uiks dasat gak kan kalau dah makan bulan tu apakah maksudnya...adoyaii susah gak camni


xpe2 pasni aku nk wat lagi arr GA..tapi lama lg arr sebulan sblm balik mesia

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

nana hadiah dr kita tk blh pos..mcm mna ye?ekeke.. kita dh lma tggu gambar dr nana utk header tu..

Afne said... [Reply to comment]

nana, ni yg afne cam ada mls skit nk join contest/ga. dr contest ni kita memberi & menerima & kenal kwn2 bloggers tp ada juga yg msh mcm ni. afne pernah dpt 10 terawal join contest playground. sampai ke sudah tak nmpk bayang. dh setahun agaknya. afne saja follow sampai skrg tp dia dh private blog dia. utk org2 mcm ni mmg kojaq (sorry la ehh) cuma memburukkan tradisi contest/ga je.

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

betul tuh nana... tak eloklah klu janji tak tunaikn kan???? sian pd pemenang seme... diaorg susah payah join dan ikut syarat bagai kan???

haishhhh.... takut plak nak anjurkn CGL pasnih kan????
nana... GA besday airel tuh blom umum lg erk... baru jer wat cabutan... bila nana dah mention gini, takut plak akak... huhuhu....

syanasaid said... [Reply to comment]

tuu diaaa nana da marah
sile jgn janji tinggal janji ek

aku pantas kan bg hadiah
hahaa

bOnda said... [Reply to comment]

nana, ko letak kat status YM jugak pasal mende ni sbb akak rase si dia tu da lama tak apdet blOg
(tuju pada sOrang member ni..nana tau sape)
;)

pada me, benda2 cam ni tak patut ada
dah berjanji, tunaikanlah..

peaceeee
;)

Nana said... [Reply to comment]

@Shamz Fieza = Muiz

sama la fiza
klw setahun kita bole kata
wassalamu je lah

Nana said... [Reply to comment]

@Miza Yusof

tu la pasal
berjanji je pandai
xreti nak tunaikan

Nana said... [Reply to comment]

@umialya

tak kan berkesudahan
klw ada mereka2 yang buat taik..
kerana mereka2 yang tak terlibat sama kena..

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥

tu la pasal..
sama la kita
bln 12 pon ada
diam je smpai skang

Nana said... [Reply to comment]

@Lyana@Mely

nak kena cari btol2 penganjur tu
masalah dia
ada yg anta
adiah tak bernama
kita takut plak
kita listkan nama dia
dia claim dia dah anta adiah
cuma xde note je

Nana said... [Reply to comment]

@nEa FleriDa / nIL

btol tu nil
mmg berlambak2
penganjur mcm tu
xmalu ke??
dia nk kena orang publish link dia kot
baru dia nak anta adiah tu

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
atleast jue ada buat entry
terangkan kat semua peserta
hadiah lambat sikit
tak pe la..
ada usaha untuk inform
ini dia diam je

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay

sama la mj
email tp xde respon..
blog tak berupdate lepas diumumkan pemenang

Nana said... [Reply to comment]

@Lelord

tu la..
kalau makan 2,3 bulan tu mcm tak bole terima je..
klw kot ye bz pon
xplain la
email ke apa
ni diam je

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

hehe
fiza jangan terasa ek
fiza xde kena mengena ngan ini cerita
kita je yg blom anto gmbr
sebab gambo seme dlm external kt amrul heheee

Nana said... [Reply to comment]

@Afne

yeke
diap private lagi
mmg bongok la itu orang..
ntah apa2

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

akak..
kalau kata kita xde masa nk poskan
ckp la dengan kita inform kt blog..
atleast ada usaha utk inform dekat pemenang hadiah akan di hantar sekian2...
xyah takut nk buat cgl..
asalkan kita tunaikan janji kita..
xde hal..

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
hehe
ko adalah salah seorang penganjur contest contoh hehehe
sgt efisien!

Nana said... [Reply to comment]

@bOnda

kak saya tak add dia kt ym hehe
mcm mana nk wat status hehehe
saya sgt kenal org itu kak

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

sori nana sebab ros blom bagi hadiah yg nana menang tu... ros masih berhutang dengan nana, cute mum, myshaizhar, adyshariz dan eb... ros ingat dan tak lupa... umpama berhutang dengan korang, ros akan lunaskan... sori sgt2...

Nana said... [Reply to comment]

@Ibu Ayra
xpe ros..atleast ada usaha untuk bagitau
kita tujukan entry ni dekat penganjur yg dah lama sgt, klw baru2, bulan 3,4 baru annouce xpe lagi..kita tujukan kat penganjur yg dah lama tah pos2 lagi hadiah tanpa sebarang notis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...