MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 18, 2011

kerana mu johan & zizan

sebab korang lah.....

jozan

aku melanggan pakej MUSTIKA semata2 nak nengok show korang kat maharaja lawak hehhe...aritu masa 2 episod terawal di siarkan kt prima adoi..lengoh rahang dok gelak esp yang paling menyerlah opkoz la jozan, nabil & sepah 3 tu je setakat ni aku rasa akan pegi final...aku rasa la...yang menang SURE 110% JOZAN heheh....

aku melanggan through sms je..senang je cara2 nye

taip MUSTIKA (space ) ic number & hantar ke 32888dah settle...dapat la nengok jozan beraksi


bila amir nk keluar ni??tak layak la ko ada kt situ amir hahaha...opsss i'm sorry....kekekkee

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

n a d e a said... [Reply to comment]

aku pun langgan Mustika semata-mata sebab Maharaja Lawak !!

N aku rasa top 3 adalah JOZAN, SEPAH & NABIL... JOZAN ade potensi untuk menang sbb fan base yg kuat tp lawak Nabil yang paling creative !

iPhone 4 kini dengan Celcom | .NEVER ENDING STORIES.

♥ Mrs.Eady ♥ said... [Reply to comment]

alaaa nk kene langgan jugak la nih!hurmmm...

Miza Yusof said... [Reply to comment]

miza tak langgan pun lagi. hihihi.

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

lynn, takkan langgan pun...
layan dalam youtube je la...

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

akak tetap sokong SEPAH

CiK Jue aka ibu FarisYah said... [Reply to comment]

setuju sangat bila amir nak keluar tak best langsung

Nana said... [Reply to comment]

@n a d e a

heheheh sama la
pilihan kau ngan aku
aku mmg suke diorang ber3
aku rasa
jozan yg menang nanti

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Mrs.Eady ♥

sila la langgan
bez gile ok eeehee

Nana said... [Reply to comment]

@Miza Yusof
heheh
langgan la
klw nk pecah perut

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.
heheh
xsabo nk tgk
klw tgu youtube lambat heee

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥

sepah bez juga..
tapi tgk undi mmg nampak akan berpihak pada jozan la

Nana said... [Reply to comment]

@CiK Jue aka ibu FarisYah

kan??
ntah apa2..
adoila sengsara jiwa tgk dia still ada lg hehee

InaAchik said... [Reply to comment]

aku pon tergolong dlm pelanggan ASTRO MUSTIKA sebab maharaja lawak ni lah!

yes, suka JOZAN, SEPAH & NABIL. tapi JAMBU pon best jugak! yg pasti, bila budak pendek tu nak keluar! lawak vangang nak mam!!!

*ko nyer bateri henpon dh nyawa2 ikan la nok... hehehee

SyaNa said... [Reply to comment]

aku pn suke gak ngan tgk
tp malas nk beli mustika
jahat tau astro ni

wan nurul hezrina said... [Reply to comment]

oo bleh ek sms?bape ek ratenya sebulan kalau langgan?adax astro gtau?mcm nak langgan jew..hikhik..mmg sbb maharaja lawakpun..

tak suka gak ngan amir,kumpulan weipun merapu jerk.tak suka sangat..hikhik

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

betul tuh nana... peberet ofkoslah jozan... yg lain akak minat nabil dan sepah... mmg lawak giler... yg episod 3 lawak muzikal tuh, akak tgk byk kali kt youtube... mggu muzikal tuh mmg best giler... berdekah2 ketawa... hahahaha....

haah kan???? nape amir tuh kekal lg erk... sape undi ntah???? im sorry... hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...