MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 5, 2011

malam pesta muda mudi

acara belah malam plak, ada konsert artis tak pemes pon heheh...ali xpdc, bagio & ani mayuni..aku ni memang peminat rock kapak..so mmg sangat2 suke ngan lagu yg ali nyanyi nak2 bunga angkasa..lagu2 bagio pon seme aku hafal..umpama mimpi dalam mimpi pergh..layan btol...

kitaorang tunggu sampai abes majelis..sebabnye di akhir majelis ada cabutan nombor bertuah..satu kupon harga RM2, amrul beli 13 kupon....hadiah gile gempak..hadiah utama motosikal kriss., ada gak adiah tv lcd 42", ekon, camera digital, periuk nasi..ada 40 hadiah semenya..tapi xde rezeki..xde satu pon nombor yang naik hehehe..masing2 dah berangan nak menang moto hehehe..xpela..cube lenkali.

aku kalau lucky draw adiah bez2 mcm ni memang tak pernah kena..klw kena pon lucky draw GA tu biasa la kena kekekek...beznye la kan..klw dapat adiah2 tu


lip lap2 tlinge dia
eh mana damia ilang dah xnampak..nampak lampu je
tlinga & bunge lip lap lip lap
abes dah konsert


sian dia dah ngantuk..xpela bukan selalu nengok konsert hehe
last sekali ada bunge api tapi gambar2 bunga api aku seme blur nyakitkan ati
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

19 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

baru tahu nana minat rock kapak..hihihhi

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

rock kapak tuh... tp lagu2 rock dulu mmg bestttt....

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

nana, kita sama geng--me memang suka lagu2 rock kapak ehehhe

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

suka jugak...especially lagu2 lama..

LilyAzliyana@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

wahh..dasat..damia gi konsert..hehehehe

Lelord said... [Reply to comment]

pheeweet

LilyAzliyana@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

wahhh..dasatttt..damia layan konsert...hehehehe

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

siratu pun ada gak telinga arnab camtu, slalu aje berebut ngan sikecik

Adyshariz said... [Reply to comment]

zaman kita semua mmg layan lagu mcm ni..jiwang beb..hehe

SyaNa said... [Reply to comment]

dulu bagio la paling ensem
hahaaa

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

haha jangan tak tau
banyak lagu2 rock kapak kita hafal

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

tu la
evergreen gitu
dgr lama2 lagi sedap

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

wah yeke heheh
sama lagi kita ni

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine

tu la nye
lagu paling2 suke harum subur di hati BPR minat abes

Nana said... [Reply to comment]

@Lelord

ni bukan amy search ahhaa

Nana said... [Reply to comment]

@LilyAzliyana@MamaZaraZareef

pes time damia tgk konsert heee

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥

hehehe tp tak lama pon dia nak pakai tlinge ni

Nana said... [Reply to comment]

@Adyshariz

tu la..
suke tu lagu masa skolah rendah
mmg minat

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
hahah
tau xpe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...