MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 27, 2011

mandi mengadap KLCC

ari ahad...tak tau nak buat apa...jadi bese klw tak tau nk g mana aktiviti kami ialah suka berendam..tp kali ni malas plak nk ajak amrul g sungai..ajak g mandi kat rumah baru abang aku je kat suria jelatek, baru siap je umah dia ni...xjauh pon dari umah aku dekat je 3mnt je dah sampai...

xde plak aku snap dalam umah dia tu..sebab org tgh dok renovate lagi...bersepah2...tp satu je la aku tak berkenan..masuk2 je umah belah kanan dia dapor...jenis dapor yg sgt open gitu..xde dinding ke apa...klw gini dapor kena sentiasa bersih & kemas la kan..kang klw sepah2 kantoi la..klw org datang umah buka je pintu umah pandang kanan..tros nampak dapor sepah hehe...

lepas melawat2 dalam kawasan umah dia tu..ktorg naik la tingkat 6 nak mandi swimming pool..kesian..umah kita xdek swiming pool..g la mandi umah orang hehehe...bez sebab xde orang...bole kira berapa kerat penghuni yg ada sebab umah baru kan..sunyi je

satu je la yg aku suka..swimming pool dia...sangat cantik mengadap KLCC, serius cantik..haih beznye kan kalau dapat umah gini..tp idok la teman mampu..mendengar harga umah dia pon dah rasa nk tercekik mcm tercekik tulang ikan hahaha...RM400K++ hoh...xmampu la..hanya mampu melihat jek ehehhe....

view yg sangat cantiksatu je la xcantik ada tali warna merah putih ntah apa fungsi dia ntah..
kolam ni dia ada cermin nampak tak tali merah putih tu..lepas je tali tu ada cermin agak scary sebab ala2 tergantung je kolam ni jenguk je ke bawah nampak jalan raya
tu pasal dia pasang tali tu takut budak2 berdiri mmg la ada mcm gap antara kolam & cermin tp riso budak2 nakal kang dia berdiri atas tu mau jatuh ke bawah
bersama anak buah & adik aku yg lelaki tu
ini adalah anak tuan umah hehe anak abang aku..
aku ada gak amek gmbr lompat dalam swimming pool tp xjadik..sebab yg amek nye anak buah aku ni..dia tak reti hehe
damia tgh berlatih berenang
suke plak aku nengok gambo ni klw join contest agk2 bole menang tak?hahha..
skang turn aku plak lambung ehhee
sunyi je xramai org
mcm seksi skit kolam ni kan..ada cermin tp mcm bahaya woo..buat la tiang besi ke apa..klw la ada budak gatal panjat mau jatuh ke bawah kan
kami yg suke berenang

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

35 ribu orang memberikan idea bernas:

cikmOt said... [Reply to comment]

korang anak beranak memang kaki rendam...

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

bestnya berendam diwaktu panas2 ni...

mama tisya said... [Reply to comment]

best mandi kt pool kn..kita pn kalo k mandi kt pool p condo adik kita la..yela kt umh takat mandi pool plastik je..hehehe

irma said... [Reply to comment]

wah best nyer berendam dgn anak2..i likeee

Gieyana said... [Reply to comment]

risau gk aku tgk swimming pool tue..dia taruk tali merah putih tue utk kasi alert kt owg la kot kan..rs ngeri lak..

Best tgk uols suma berendam..umah aku da swimming pool pon rs mls nk berendam..kekkeke

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

cantiklah pmndgn kt gmbr 1st damia tu..agknya tu jgk salah 1 sbb rege mahai..

*betul kta gieyana..mcm bahaya je tu

syanasaid said... [Reply to comment]

haha ttibe kecut perot aku baca psl cermin pastu jatuh tu
kekee

saveme_zero said... [Reply to comment]

jeles seh tgk ko teror berenang. takot masih fobia lagi..hahaha

LiErOSe~QiEmi said... [Reply to comment]

woh, ngeri kot kolam camtu.. tp cantik.. bestnye dok situ.. hari2 leh berendam kan

Pn. Zana said... [Reply to comment]

bestnye berendam..:)

Bionic women said... [Reply to comment]

cantik giler viewnya..patutler harga mahal

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

huhu.. scary jer tgk ada tali merah putih tu..

nana menang lg.. tgk sini..

http://emasriee.blogspot.com/2011/04/dah-ada-pemenang-ga-serasi-bersama.html

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

mmg best rr..
pemandangan yg menarik tu...
shanteekkk, tp mak aihh.. rege tu.. ;p

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..mandi manda lagi..best tu...
view pun cantiks..teringat masa keja kat poolside mandarin oriental dulu..pool dia mcm nei la..facing ke KLCC..best tu...tgk mat salih mandi manda..cuci mata gitu..he he he..

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

best gile tgok akk berendam..adeeee je aktiviti akk ni kan..hehe

♥MiZz-siHa♥ said... [Reply to comment]

skali tgk cam ngeri pool die...
bl tgk btl2..ade cermin rupenye...
xpe,xmampu beli umah..janji bleh dtg mandi pool dah mampu..hehe

Miza Yusof said... [Reply to comment]

dah lama tak mandi pool. nak kena pi berendam gak lah. hihi :D

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt

hehe mmg pantang jumpe air
nak2 amrul

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.

tu la..
aktiviti wajib time panas2 ni la dia

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hahha
sama la kita..
asal nk mandi je g umah kakak
umah kita ada kolam pastik je

Nana said... [Reply to comment]

@irma

hehe
ni la keje kami klw xde aktiviti
mesti nk carik juga
aktiviti

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
btol2 tu kasi alert budak2
klw org tua
mmg xpanjat dah atas tebing tu
bese budak2 je
yg gatal nk manjat..
tp mmg takut gak la..
mcm tergantung je nampak
hehe bese gitu gie
sape2 umah dia ada kolam xheran pon nk mandi
kami ni yg xdak kolam jadi jakon nk terjun hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

tu la nye..
sebab view tu yg mahai tu

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid

tau xpe wei
xberani nk pandang bawah

Nana said... [Reply to comment]

@saveme_zero
hehe
xde makna nye tere
sikit2 bole la

Nana said... [Reply to comment]

@LiErOSe~QiEmi

tau xpe
ngeri skit
tp lawa..
alangkah bez,,
klw umah sendiri kan hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Pn. Zana

nak2 time panas
mgm sesuai

Nana said... [Reply to comment]

@Bionic women

ahh mmg lawa view dia
jelas nampak klcc

Nana said... [Reply to comment]

@~~@lyci@~~

tau xpe...
mmg menakutkan skit
tq alycia

Nana said... [Reply to comment]

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥

hahah
tau xpe..
harga dia telan air liur jela

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

hehhe
tgk free show ek
minah2 salleh seksi2 pakai bikini

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina
hehhe
kami ni mana bole dok diam2 kt umah
sure nak jalan
xkira la g mana pon

Nana said... [Reply to comment]

@♥MiZz-siHa♥

tu la mmg menakutkan skit
kolam dia ada cermin je
xde tiang
bahaya
huhuhu mmg xmampu beli la..
mahai harga dia

Nana said... [Reply to comment]

@Miza Yusof
hehe
mandi la puas miza
nanti ada anak
xleh dah nk mandi puas2
kena pegang anak plak heheee

cikcahya said... [Reply to comment]

wah bkn men mandi lagi. jeles ni. hehe
makcik pun ada duk situ.
blum pergi lg.
sdngkan rumah sy kt blkng suria jelatek je. haha ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...