MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 21, 2011

menang Contest Lompat Si Katak Lompat

tq dekat adik penganjur kita sebab inform kemenangan ni...
gambar melompat kt manukan island ni dah penah menang contest setakat ni...yang pertama aritu menang sebab dapat vote paling tinggi kat fb..

ni kali ke -2 plak menang Contest Lompat Si Katak Lompat
so dah 2x menang contest melompat ni baru la layak jadik cikgu lompat2 kot kan?hehehe...

yang beznye..hadiah dia purse! yeay..suka...sebab purse aku yang ada skang ni mmg dah nazak minta di ganti...dah koyak sket tmpt letak kad tu pastu warna pon dah pudar..nak tunjuk pon malu ahhaha....adik kita ni siap tanya nak kaler apa..aku bab2 wallet ni mmg biasa kaler itam je aku suke walaupon aku ni penggemar kale PEPEL tapi blom ada lagi purse kaler PEPEL hehe...


gambar bertuah @ manukan ni sebab damia la ni tarikan utama kat gambar ni hehe
masa pemilihan Jumping High Photo Contest aritu sebab kan penganjur tertarik dengan aksi damia
kali ni pon sama..penganjur kata sebab damia lah dia pilih gambo ni sebagai pemenang
so kena berTQ kat damia la..sebab dia bawa tuah heheh
TQ damia busuk!


kemenangan ke-16 utk april 2011
total 2011 : 78 kemenangan


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah...mmg lawak tgk damia pn gigih melompat

ieda said... [Reply to comment]

wah2 tahniah nana .. x sia2 lompat tinggi2 tuu :)

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

ekekeke mmg lawak pon..damia lompat siap tgk bwh..hahaha

*rezeki sebab damia ada sama kt situ..

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

taniah ye! tp mmg kelakar lah damia lompat hehe

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah dasyat tu damia lagi fofular dari mamanya...tahniah untuk u all berdua

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hehe tau xpe
beria2 lompat

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
heh tq
tak sia2 asik amek gmbr lompat

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

hehe tu la
asal lompat sure di tgk bawah
takut kot xjejak atau salah jejak

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina

tq..heheh tu la
mmg lawak sket gambo damia tu

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥

heheh tq..
damia yg bawa tuah

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

tahniah.. nana bab lompat2 mmg sifu.. xsiapa bole lwn hikhik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...