MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 13, 2011

menang early bird

pertama sekali nak cakap tq banyak2 kat semua yang wish untuk damia arini...aku dah settle reply komen semuanya..ada 40 komen...letih jari jemari aii hehehe...

tq kat alycia sebab inform pasal dua2 kemenangan ni tahniah juga sebab menang...tak sia2 jadi peserta pertama...tak menang hadiah utama menang saguhati pon jadi la hehehe...

ni plak menang early bird awesome birthday sweet moment contest
memang rezeki hari jadi damia lah....cite pasal birthday damia yang ke-2 tahun lepas..nak tgk entry tu klik SINI
kemenangan ke-9 & 10 utk april 2011
total 2011 : 72 kemenangan


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

tahniah!

71???? pergh, masyuk2..

spider_gurl86 said... [Reply to comment]

tahniah yea...kita 1 pun tak menang lg nt kalu de contest pape leh la ajk kita juin skali yea kita nak hadiah gak hukhuk

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wow..tahniah!!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said... [Reply to comment]

tahniah yew....

deqlis said... [Reply to comment]

tahniah...
wahh!! ratu contest laa Nana..:-)

MamaRifqy said... [Reply to comment]

rezeki nana dihari besday damia!!

Sabahan Bloggers Club said... [Reply to comment]

Menang 72 contest? Waaaaah....
Boleh try join contest dan giveaway kami pulak kat SBC.

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan

tq...dah tambah lg satu dah edit jadi 72 heheh rezeki amin2

Nana said... [Reply to comment]

@spider_gurl86

ok bole tgk kat blog contest
kena rajin join tu je petua dia heee

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

tq..

Nana said... [Reply to comment]

@..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::..

tq...ye

Nana said... [Reply to comment]

@deqlis

heheh xla..
cutemum plg layak dapat gelaran ratu

Nana said... [Reply to comment]

@MamaRifqy

tu la dia..
kena plak time beday damia
result kuar

Nana said... [Reply to comment]

@Sabahan Bloggers Club

wah ada contest ke
ok2 nanti sy join

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said... [Reply to comment]

tahniah nana...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...