MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 11, 2011

3 kemenangan alhamdulillah

hai..moning seme...arini agak lambat update belog almaklum la..kt umah xde intenet..amrul bawa balik kluang laptop tu nak kasi format slow mcm siput khinzir.

pagi ni buka pc kt opis nengok ada 3 kemenangan...alhamdulillah..

yang pertama
menang Jumping High Photo Contest
tq kepada semua kawan2 yang dah sudi vote..kepada sape2 yang dah tolong vote nantikan lucky draw aku nanti yea
dah menang contest lompat2 ni baru layak jadik cikgu lompat kan hahahah...
yang ke -2
menang Giveaway BCSH
tq kepada nanakimie yang inform pasal kemenangan ni

yang ke -3
menang contest cabutan bertuah untuk semua
tq mamatisya yang inform kt fb

kemenangan ke 4 ,5 & 6 utk april 2010
total 2011 : 68 kemenangan


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

kita pon inform semalam kt wall fb nana.huhu

lia said... [Reply to comment]

hang mmg otai menang adiah la ;p

nanakimie said... [Reply to comment]

tahniah sis:)hasil lompatan damia n mummy vogue:)

syanasaid said... [Reply to comment]

hoiii bleh msk rekod ni da nak cecah 100 kemenangan

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

tahniah nana... yg lompat tuh patut menang sbb, damia pon bersungguh nak lompat tuh... hehehe....

[-suziey-] said... [Reply to comment]

tahniah..teruskan melompat..dh jadi cikgu ni ade buat klass ke? kekkeek:D

CiK Jue aka ibu FarisYah said... [Reply to comment]

tahniah...memang bertuah betullah

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

tu diaaa...otai GCL reveal kemenangan,heheh,tahniah

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!!

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

cayalah!! taniah!!

Nana said... [Reply to comment]

tq semua..
tq sapa2 yg sudi vote

MamaRifqy said... [Reply to comment]

Tomel!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...