MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 20, 2011

menang GA hadiah cash money RM50 !

yallah..serius wei..mmg rasa nak pengsan....heheh setakat ni, ni la hadiah cash money yang paling banyak yang aku menang sebelum ni paling banyak RM30 je..syukur...

tq kat nanakimie yang inform..tq sangat2..arini sangat bz...contest pon berapa kerat je sempat join. kepada nanakimie..oleh sebab anda baik hati...saya ada hadiah juga untuk anda..heheh....nanti emailkan address yea...nanamrul@yahoo.com

ga ni senang je...kena tag seramai mana kawan2 yang boleh...gile kentang xagak2 aku tag.. bole kata semua yg ada dalam bloglist aku esp yg gile join contest hehe...

kepada puan penganjur...tq banyak2....
nak tgk result bole klik sini
http://sofea-aieman-aniq.blogspot.com/2011/04/salaaammm-dan-selamat-sejantera-wahai.html
aku dapat tempat ke-3 so dapat RM 50 tempat pertama RM100 tu...gile kentang!
kemenangan ke-15 utk april 2011
total 2011 : 77 kemenangan


p/s : sorry korang..agak xde masa nak BW arini serius bz..ni baru free sket ni

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

dasat rm50 byk tu...jom p JJ mkn eskrem BR..hehehe..tahniah..kita paling byk cash rm20

cikmOt said... [Reply to comment]

kumpul2 duit raya...kita p meronggeng di langkawi
hehehe...

nanakimie said... [Reply to comment]

congrats sis!wah,ada adiah utk nana jgk?hehe...maceh sis...kebetulan nana bukak blog FJ tadi..nengok sis n sis atie pun ada mng skali...tu nana infom:)

p/s:nana bagi email kat sini je boleh kan?sebab hari tu penah anta email kat sis,sis xdapat..huhu...neway,nana cuba email jgk kat sis jap lg..

nana.kimie@yahoo.com

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah tahniah..ayu pernah gak dpt lucky draw RM 50..belikan baju tuk Ian & Iris..last year la...

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

dasyat!! tahniah nana! JOM BELANJA!:P

Myra Jay said... [Reply to comment]

Bestnyer... Masyuk tu be4 dapat gaji..:)

KSWSK said... [Reply to comment]

tahniah..leh buat shopping..

atty's said... [Reply to comment]

tahniah nana..besh..dpt hadiah cash money

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

wah.. 50 hinggit.. byk tu... jom soping la ;)

ibuayu said... [Reply to comment]

tahniah nana...cash rm 50 tu dahsyat..

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

rezki, rezki...mai secawan (iklan kopi radix) =p

etiey.com© said... [Reply to comment]

tahniah! aduh sakit mata nan asyik tayang hadiah je ni. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...