MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, April 15, 2011

menang GA HOW PEOPLE PROPOSE U

dah lama aku tak cek sendiri keputusan GA / contest biasa kalau ada yg menang sure kawan2 yang tolong inform..ntah mcm mana terbuka blog penganjur wahidah..sekali terkejut nengok nama pemenang dia NANA heheheh...

syukur alhamdulillah..rezeki hari jumaat yang mulia...GA ni kena cite kan mcm mana pengalaman di lamar oleh amrul...details ko aku cite siap kad2 cinta seme ada hahahah...
kalau rajin nk baca cite gedik2 tu bole tgk SINI
kemenangan ke-11 utk april 2011
total 2011 : 73 kemenangan


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

Cute MuM said... [Reply to comment]

tahniah nana..
kalo bab cerita nie ni memang nana hebat..
suka baca,,

Fadzillah Kamarudin said... [Reply to comment]

congrats...
jap nak p baca entry tu...
=)

deqlis said... [Reply to comment]

Tahniah Nana...
nk p baca gak:-)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

tahniah nana...
mak aih details yer???? nnti akak nak baca gakla... hehehe...

Sh@MytO iDi said... [Reply to comment]

nape click "SINI" kuar pic instead of post yg sal lamar tu eh??/
gigih nk bace nih tp xleh..huhuhu

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

wahh.. tahniah.. kt paling malas nk join contest yg kena buat karangan ni hehe..

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM

tq..alah xhebat mana pon
kita cite berdasarkan pengalaman..hehehe
time karang ni
kat rumah xde buat apa2

Nana said... [Reply to comment]

@Fadzillah Kamarudin

heehe
sila la baca..
pengalaman kena lamar hee

Nana said... [Reply to comment]

@deqlis

tq...hehehe
ala xmenarik pon kisah saya

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

hehehe sila la baca kak..
mmg details gile

Nana said... [Reply to comment]

@Sh@MytO iDi

owh sory
dah edit hehee

Nana said... [Reply to comment]

@~~@lyci@~~

hehe kita klw karangan2 ni
buat kat umah
amek masa gak nk menulis ni

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

salam.. nana menang .. tgk sini..

http://complicatedzone.blogspot.com/2011/04/pemenang-jangan-pandang-camera-contest.html

Nana said... [Reply to comment]

alycia tq banyak2 sebab selalu inform pasal menang ni tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...