MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 28, 2011

menang GA saya dan makanan

adeh..ya ampun..tak perasan result GA saya dan makanan dah diumumkan masa jumaat lepas...sorry ye puan penganjur...terima kasih kepada penganjur kak fazila sebab inform kemenangan ni

ni la nye akibat banyak sangat join GA/ contest..banyak ketinggalan entry keputusan..nasib baik la ramai kawan2 yang baik hati selalu tlg informkan.hadiah dia prencah mee bandung & FM sabah yeay..saya suke FM

kemenangan ke-21 utk april 2011
total 2011 : 83 kemenangan



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

tahniah..fm sabah best tu...and leh masak mee bandung..yummy

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

tahniah..moga2 bertambah murah rezeki lagi yer..

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said... [Reply to comment]

tahniah yer...

Adyshariz said... [Reply to comment]

tahniah...tahniah

tq inform aku beb, sgt x perasan langsung la..kot ader yg ko nmpk, boleh tolong tinggalkan link kat blog aku tak..hehe, bz wey nk audit ni

nanti aku bagik FM best-best tuk ko..ayat bodek ni.. ;-)

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

tahniah2! btw,kek no 3 kt bwh tu aku percaye dgn skill yg ko ade,hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...