MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 28, 2011

menang Pick a Dress 2nd GA

rezeki lagi..alhamdulillah...aku antara 5 yang bertuah menang Pick a Dress 2nd GA dapat discount voucher utk soping kat baju2 pickadress

tq kat cutemum sebab inform & tahniah juga sebab menang top referrer. tahniah juga buat kawan2 tegar contest lela farok, eb, ady shariz sebab antara yg lucky..

kemenangan ke-20 utk april 2011
total 2011 : 82 kemenangan


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Miza Yusof said... [Reply to comment]

TAHNIAH KAK NANA :)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

tahniah nana

Fazila said... [Reply to comment]

salam dik, nnti email kat akak detail yer nak pos hadiah GA.
TQ

kak ina kl said... [Reply to comment]

wah ashik memang ajer..rezeki anak kan..tahniah

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

tahniah2.... tumpang happy2 gak ni

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

jeles jeles... menang sajer nana nih... hehehe...

tahniah erk...

Nana said... [Reply to comment]

tq seme..
alhamdulillah rezeki

Adyshariz said... [Reply to comment]

Tahniah..tahniah..mmg bertuah sguh..

nana..tq inform aku..yeke aku byk menang..hehe

sgt tak tau la wey..kot kalau ko jumpe ..inform ler aku, nanti aku bgi FM cntik2 tuk ko..hehe..ayat bodek ni..

aku seyes ni..;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...