MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 19, 2011

menang Small GiveAway dari Eyriqazz.Com

alhamdulillah...rezeki lagi...tq kat tini yang inform kat shoutbox...& tq juga dekat saudara GTO yang bagitau...ni kali ke-2 menang GA dari GTO sekali dulu menang antara peserta terawal komen utk dapatkan strawberry white cofee
sangat salute ngan saudara GTO sebab dia tak pernah fail untuk inform setiap pemenang yang menang GA dia..

harini sekali lagi..aku antara 6 yang bertuah menang Small GiveAway dari Eyriqazz.Com,
hadiah dia bole pilih sama ada nak topup / cash bernilai RM10
aku pilih cash..sebab semalam dapat 3 sms kasi hadiah topup...so cukup2 la topup tu..
dapat cash bole g makan mekdi hahah..asik2 mekdi
tahniah kepada semua yang menang

kemenangan ke-14 utk april 2011
total 2011 : 76 kemenangan


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 ribu orang memberikan idea bernas:

*azni* said... [Reply to comment]

tahniah nana...

SyaNa said... [Reply to comment]

wah wahhhh
tahniah lagi

mama tisya said... [Reply to comment]

citer psl topup tringt la kes nana tu...wt entry br rmi nk bg topup padahal bkn susah mn pn..apa2pn tahniah slamat mkn mcd eskrem mekdonin...hehehe

LYAfrina said... [Reply to comment]

tahniah :-)

fyna said... [Reply to comment]

congrats..
beshnye...
:)

Sharinginfoz said... [Reply to comment]

congrats, seronoknya menang kan

Izan Ishak said... [Reply to comment]

tahniah nana! izan pilih top up kali ni~

Izan Ishak said... [Reply to comment]

tahniah nana! izan pilih top up kali ni~

Nana said... [Reply to comment]

@*azni*

tq...

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
hehe
kasi sejuk skit ati
tadi entry mendidih kan
ni xmendidih dah hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

tau xpe..yang tak berkaitan pon cpt2 anta hehe
ni dia sorang je liat xanta2 ni

Nana said... [Reply to comment]

@LYAfrina

tq..

Nana said... [Reply to comment]

@fyna

tq..sonok lepas la minyak kete smgu gkeje hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Sharinginfoz

hee
mmg sonok

Nana said... [Reply to comment]

@Izan Ishak

hehe yeke
sy dah dpt byk topup semalam
tu plh cash

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...