MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 28, 2011

mencari idea..plz datang lah idea

kengkonon nye nak wat sebeday damia weken ni..wat kecik2 sambut ngan family jek..walaupun dah lama lepas bseday damia..tapi damia kan blom tiup lilin sama2 amrul..tu kena repeat tu...belum bersedia lah nak wat sebeday besar2an maksud aku belum bersedia dari segi ongkosnya hahahhh...nak wat sebeday kecik2 pon mau kena RM500 keatas gak kan??nanti lah tunggu la sebeday tahun2 akan datang klw ada rejeki bole la wat besaran...

ni mokcik tgh pening...mencari idea..untuk mendeco kek anak mokcik ni...aku bukan ada acuan bentuk 3, hajat dihati nak wat kek yang bentuk 3...dah jenuh aku usha2 contoh gambo2 yg ada dalam tenet ni..seme style 3 pakai acuan ni...celah bedah mana plak aku nak pakai acuan..kalau nak potong kek tu kang..takut tak de rupa nombor 3 plak kang hahah..maklum tangan orang "berseni" ni...payah sket..

kalau dulu masa beday damia ke-2 gini je la kek yang termampu aku buat, masa tu blom pandai nak deco2 lagi main taram jek.skang ni xde la pandai mana stakat nk wat utk anak sendiri tu bole la..

haih..beznye kalau aku pandai wat mcm kek2 di bawah ni..




mcm mana lah agaknye rupa kek damia nanti ek?? heheh...tunggu lah minggu depan

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

27 ribu orang memberikan idea bernas:

Cute MuM said... [Reply to comment]

nana boleh buat punya..
go nana go!

bonda dadif aka akish said... [Reply to comment]

betol2....konpem bleh buat punyo...dunt wori..

=)

mama tisya said... [Reply to comment]

tk pe bole cuba lg deco2...tp kalo tk cantik yg penting ank lebih hargai cz hasil tgn ibu nya..slamat mendeco2

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

hahaha..ayu baru jer lepas buat cupcake..

apa kata nana buat cupcake banyak2...pastu nana susun cupcake tu dalam bentuk nombor 3..lilin pasang kat semua cupcake...tutup lampu...pastu confirm cantik ah cahaya bentuk lilin no 3 tu...alah..tak cantik tak pe..yg penting rasa mesti sedap..

juelee said... [Reply to comment]

buat cupcakek 3 bijik... atur je tapi kiri kanan.. hehe tengah2 kek bolat heheh

mummy_ayu said... [Reply to comment]

boleh tu...caiyok nana!!
bestnya pandai buat kek sendiri...
mesti cun tu..

Fadzillah Kamarudin said... [Reply to comment]

bantuk apa pun nana buat...damia mesti happy sebab mak dia buatkan kek dengan ikhlas...kan??

tak macam kami...kek kedai ja tiap2 taun...heheh...

cikmOt said... [Reply to comment]

alang2 tu buat yang bentuk 4 sekali ek...besday si anak dara 7 mei ni jek...lalala

eLYies said... [Reply to comment]

ha..buat je design aper pun..aku ni lagi tak reti..tp tibai je..jadi gak..yg penting anak hargai aper yang kita buat!

wani johari said... [Reply to comment]

At least nana tau la buat kek....saya ni beli jer laa... tringin gk nk buat sndiri tp x brseni...

SyaNa said... [Reply to comment]

nana ko beli edible image kt kedai kek
pastu ko beli jek patut kecik princess mcm kak phira tu
rse dia beli kat wangsa walk gerai2 jual patung kecik2 tu
ko buzz dia tny kedai tang mana
sure lawa ko buat

cik dah ganu kiter said... [Reply to comment]

hai salam kenalan...

mesti cantik kalu dpt wat kek tu...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

akak pon tak reti nak deco2 kek nih... sudahnyer, beli jerk... huhu...

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM

hehe tq uyun
gigih carik idea ni

Nana said... [Reply to comment]

@bonda dadif aka akish

hehe takut xjadi je..
ntah apa la jadi agaknye kek damia nanti haha

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

hehe tu la
klw anak2 kita ni mana reti lawa ke tak lawa kan
dia tau makan je.
deco ni utk kepuasan ati kita je
kata g kelas kena praktikkan

Nana said... [Reply to comment]

@ibuayahdamia

tu la nye
mcm yg kita gtau kt fb
dah tempah edible image
xleh simpan lama2 edible image tu
nak tak nak kena wat kek besar juga

Nana said... [Reply to comment]

@juelee

hehhe idea yg menarik
tp tu la..
klw nk wat cupcake ni leceh skit
nak2 klw nak wat sikit je
mmg leceh
klw btol2 nak buat
kena wat banyak
baru berbaloi

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

ala wat kek huduh2 bole la
kita bukan pandai sgt pon
klw utk makan sendiri tu lepas la
klw ada org oder pon wat simple deco je

Nana said... [Reply to comment]

@Fadzillah Kamarudin
hehhee
tul nye
kek air tangan mak dia
mesti la dia happy kan

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt

heheh bentuk 4?
kena fikir plak utk thn depan
mcm mano nk wat no 4

Nana said... [Reply to comment]

@eLYies

kalau bulat biasa tu bole la tibai2 deco
tp aku nak wat kek bentuk 3 ni
tgh cr idea heheh

Nana said... [Reply to comment]

@wani johari
hehe
dulu reti wat je
xreti deco
ada la g kelas sekali
tu yg reti sikit2

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

ko mmg pandia
bole baca fikiran aku
aku dah tempah edible image tu
tinggal mcm mana nk deco je lagi
hah kat wangsa walk??ok nanti aku usha klw sempat esok

Nana said... [Reply to comment]

@cik dah ganu kiter


hye salam kenal juga
arap2 nye cantik lah heheh

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

saya ni kalau tak reti
mmg saya beli juga kak
klw dah reti tu
baik wat sendiri je kan
puas ati
bole wat design apa yg kita nak

ibu syafiq said... [Reply to comment]

kek damia yg 2nd b'day 2 nana yg wt ka?cantik a...kali ni pn nk wt kek sndri gak ka...?best'y!!!msti damia sgt2 hargai'y kn?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...