MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, April 22, 2011

mentor vs AF


weken klw xde g mana mmg ngadap tv la keje aku...nak2 kalau malam...kalau ari sabtu kul 9 tengok majalah 3 kejap2 tuka gak tgk AF xde la tgk AF concentrate...ari ahad plak mmg xde cite yg menarik..layan la konsert Mentor.

dah nak masuk 3 minggu AF tp xde sorang peserta yang menyerlah mcm suara adira AF8.kate AF yang terakhir...tapi langsung xde aura..minggu lepas masa di perkenalkan 4 calon pelajar yang bakal di serap klw ada pengguran pelajar...aku rasa suara keempat2 diorang tu lebih baik dari suara pelajar yang ada sekarang..nak2 adik si AIDA tu..si FINA suara dia memang sedap..klw lelaki plak HAZAMA la paling power ntah2 ni taktik AF je kot..saje simpan diorang..ntah2 FINA tu masuk..mcm mana mawi tersingkir masa konsert prelude pastu diserap balik tup2 jadik juara...eh tetiba dah mcm wartawan penyiaran plak aku mengulas hahahah...

kalau nak banding kesedapan suara2 budak AF & Mentor..lagi sedap suara budak2 Mentor..nak2 si salma...AF mmg dah xde aura dah kan...rasanya pelajar AF9 yang akan keluar nanti pon akan sama je senaseb mcm budak2 AF yg lain...

kenapa aku layan AF & Mentor??bukan sebab fanatik ke, minat ke..suke ke...tapi sebab kalau time weken mmg xde cite bez2...dari dok membazir bil astro aku tak tengok tv kan...layan je la...kata bayo bil tiap2 bulan rugi la klw tv tak berON

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

24 ribu orang memberikan idea bernas:

Cik Wanie Ghani said... [Reply to comment]

wanie lebey suka Mentor dari AF,
ntahlah AF skg dah x mcm musim pertama & kedua,
rasa bosan skit,
kalau mcm Mentor kita dah bole nampak bakat diorg,
+ diorg serius dgn pembelajaran diorg,
kalau AF nie byk DRAMA,
huhuhuhuhu

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

nk ikut kan kualiti, lagi bagus mentor..af ni..alahai... gempak je lbh..bakat ilek..so-so je..

gile kentang suara salma kan, mmg cnfrm leh menang..power gile

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

sbb dh takde citer best, layankan aje la realiti tv tu, huhu..kite pun sama gak..tp kengkadang tk dpt tgk pun, sbb zakwan sebuk tgk kartun..

juelee said... [Reply to comment]

hhoho saya dedua tak tgok.. mentor kekadang je tgok, sbb apa selalunye wiken siang dah penat kemas rumah jejalan, malam kompem tido awal...

huhuhu tu yg malas masuk astro.. ritu konon nak masuk dengar activation die 199 cancel terus hehhee

mama tisya said... [Reply to comment]

sabtu mmg tgk af..ahad tgk mentor...a'ah yg sore fina tu best last week...mentor kita suka shiha & salma

SyaNa said... [Reply to comment]

aku mmg xtgk af & mentor
ntah mcm bosan plak tgk org nyanyi2

Cute MuM said... [Reply to comment]

minggu lepas tgk baru dapat tgk Af, itupon kejap2 jer sebab daddy tgk bola.. tapi suara memang tak boleh blah langsung.. lagi best tgk mentor..

ZSqueenbee said... [Reply to comment]

dlu xpenah nk layan realiti tv skali mentor thun lps my kazen 2 org berjaya masuk mentor..hihi..adi & ila..alamak promot lak..skrg suke gak layan tgk² org nyanyi..tp lau bab sound mentor lgi best.lau bab promot AF yg hebat..sponsor diaorg gempak kn..

Ena Qalinsya said... [Reply to comment]

huhuhu dua2 tak tgk, taktau nape..
rasa cam tak best uhuks..
layan maharaja lawak jek ekekek

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ayu memang layan AF..tapi tu pun takat tgk aje, tak afundi pun...tapi memang setuju af 9 nie ntah apa2 tah..harap2 kuar la yg tak best langsung tu, masukkan yg 4 org baru tu...
mentor pulak...kadang2 layan, tapi tak follow sgt la...

♥MiZz-siHa♥ said... [Reply to comment]

mmg pon..bdk2 mentor lg best dr af..Af punye budak gempak je lebih..suara hampeh kan...
xtau la mcmana diaorng wat selection kan...

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Wanie Ghani

btol.sama la kita
mentor sore lg power dari AF

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina

kan??
bole nilai sendiri
mana lg bagus..
salma mesti juara

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
hehe tu la nye
weken mmg xde cite bez la..
sabtu tu ada majalah 3 pstu cerekerama..
sementara nk tgu cerekrama
kejap2 tgk majalah 3 kejap af

Nana said... [Reply to comment]

@juelee

heheh
eh umah jue xde astro ke
tgk tv aritu clear je

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

kan?
fina tu power gile
ntah2 dia dpt di serapkan
sama suka shiha & salma

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM

tau xpe
sore seme ala2 je
mcm nyanyi karoke je

Nana said... [Reply to comment]

@ZSqueenbee

wah ila & adi tu cousin ke
tgk gak dlu
masa time diorg bertanding
btol mentor nye suara lg bez dr af

Nana said... [Reply to comment]

@Ena Qalinsya

maharaja lawak
wajin tengok hehe
xsabo tgu malam ni

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

sama la tgk je
xde nak undi2 hahih
tu la nye
budak2 baru tu
lg sedap sore nya
dari yg mana ada kt dalam

Nana said... [Reply to comment]

@♥MiZz-siHa♥

tau xpe..
heran gak
camne diorg wat pemilihan
xkan dah xde sore sedap2?

ibu syafiq said... [Reply to comment]

hehek...btl3x...
tp astro kt umh mmg x rugi psang sbb sntiasa ja pasang ch613 utk syafiq.x lah dia kacau ibu dia sgt...huhu...

Nana said... [Reply to comment]

ibu stafiq-hehehe
saya plak tv bese jarang on
klw dah ngadap lappy
damia lak xtgk cite katon

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

haah... layan mentor lagik best dari AF... sore bdk2 AF mcm hampehsss jerk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...