MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, April 29, 2011

party heaven : kedai kelengkapan majlis hari jadi

semalam balik keje singgah baguss, kedai juai bahan2 utk wat kek kt taman melawati..tp banyak plak tak complete..lilin xde, topi xde, tulisan utk gantung kt dinding tulis epi beday tu xde..dah tu ingat nk g carik kedai lain..on the way nak keluar dari tmn melawati tu ternampak kedai jual kelengkapan majlis hari jadi..wah ni dah langkah kanan ni hehe...

kalau nak tu area2 keramat, wangsa maju, setiawangsa ni aku blom pernah jumpe lagi kedai yang jual kelengkapan utk majlis ari jadi mcm kedai ni...kalau ada pun tak berapa nak lengkap itu xde ini xde...tapi kedai ni semua ada..korang sebut je nak beli apa...tinggal sedia ongkos nye aje..

ni la kali pertama aku masuk kedia kelengkapan majlis hari jadi heheh caya tak?lagipun mmg susah nak jumpe la kedai mcm ni...memang bagus dia buka kat melawati ni..sebab setau aku kedai2 gini ada kat area bangsar, damansara..tp kawasan lain tu agak payah nak jumpe

masa nak bayar tu aku minta izin kat tuan punya kedai nak amek gambar kedai dia sebab ramai kawan2 aku pernah tanya..area2 keramat, wangsa maju & setiawangsa ni mana nak cari kedai mcm ni??so harap2 entry ni bole membantu korang la ek pasni nak carik kelengkapan beday anak2 korang...

kepada kak normi, tuan punya kedai..tq sebab kasi saya amek gambar...aku cakap nak promote kat blog..kemain suka kakak tu hahah..siap dia tanya tak yah bayar apa2 kan??heheh lawak la akk tu...

suka plak aku masuk kedai ni..lama aku dok belek satu2 barang padahal beli nye 4 jenis barang je pon hahaha...tp bez la kedai ni.. i like sejuta kali lah!


topi ala2 ahli sihir
belon mcm2 jenis kaler
banner
party bunting
goodies bag
topi utk budak2 yg mcm2 corak
mcm2 souvenir utk di isi dalam goodies bag
lilin bernombor
menda alah tiup2 tu

apa barang yang aku beli???idok la rambat beria pon kata wat kecik2 kan...
idok la beli goodies bag bagai..

ada la bli lilin no 3, topi utk damia, belon bentuk love & tulisan hepi beday tampal kt dinding tu
sebenarnya tujuan utama aku nak carik menda alah ni lah yang gantung kat dinding ada tulisan
HAPPY BIRTHDAY murah je rupanye RM6 je panjang juga

sape2 yang nak cari kedai ni, kedai ni terletak sebelah bank islam (kalau tak salah aku) berhadapan dengan tapak pasar malam taman melawati,dekat medan selera
ni ada address dia :

Party Heaven
No 316 Lorong Selangor
Pusat Bandar Melawati
53100 Kuala Lumpur

email : partyheaven@yahoo.com.my
nak tgk apa lg brg2 yg ada kt sini bole terjah FB Party Heaven :
http://www.facebook.com/pages/Party-Heaven/197195406981563


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

betul2 heaven ni.. byk giler pilihan.sng nk pilih

mama tisya said... [Reply to comment]

mcm2 ada..siap duit saje...

Afne said... [Reply to comment]

waahhh plan birthday party damia yea.

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..meriah tu..kat bangsar pun satu kedia mcm nie..meriah gak tapi harga pun meriah la..
vak kata amy, siapkan duit jer...
yg wording happy birthday tu, ayu pun bagai nak rak cari..sekali jumpa kat kedai jual paper jer...
apa pun...harap party nanti meriah & share kat sini ek....

syanasaid said... [Reply to comment]

lepas ni turn aku plak terjah :-)

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

good good...
dekat dah ngan rumah...
selalu carik kat kedai 2.99 tu je..
heheheh......

kat GE Mall pun ada satu tau

KAMIHIDUP said... [Reply to comment]

wah, macam-macam barang ada jual. :)

ummi sofiyyah said... [Reply to comment]

meriah betul kedai tu....bestnye kalau dpt buat birthday party utk anak2 kan....! bg derang happy...

InaAchik said... [Reply to comment]

aku hari tu pon beli kat sini gak...
nok, aku tag ko 1 contest. nanti terjah tau...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

kt ktn x pnah jumpa kedai gini.. klu ader snang kan??? pegi satu kedai jerk, seme mende ader... senang.....

wahhh... nak celebrate beday damia erk... sonotla damia tuh...

LilyAzliyana@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

wahhh..beshnya nk buat bday party damia ek weken nih..=D..sukalah ada belon love..mesti tantek..

nway, kat shah alam ade satu kedai mcm nih..pernah masuk tgk tp tk beli pon sbb dah tk buat bday party besar2an utk zara..mase 1st bday die dulu sume tempah online sbb tk tau nk cari kedai..=p

munna said... [Reply to comment]

SERONOK MASUK KEDAI NI... KAT SINI MMG SUSAH NAK CARI KEDAI2 MCMNI...

neomesuff said... [Reply to comment]

Thank you dear, highly appreciated ;-) Nanti datang lagi eyh, banyak lagi barang nak masuk nih.

ok computer solution said... [Reply to comment]

salam saya ada banyak snow spray untuk dijual sebotol rm1.60 sahaja
boleh hubungi saya. mungkin awak nak snow spary ini dijual di kedai awak.
saya takda kedai party so mungkin awak lebih memerlukannya
--
Pusat Komputer Damansara
Tingkat G, No39,
Perdana Shopping Center,
Jalan PJU 8/1
Damansara Perdana,
47820 Petaling Jaya,
Selangor

glowing party house said... [Reply to comment]

share skit ;) kalau area putrajaya, serdang, kajang, bangi, nilai plak leh gi Glowing Party House kedai di reko sentral sederet econsave bangi.

leh cari belon helium, party packs, costume, plates, banner, foil balloons mcm2 tema ;)

www.facebook.com/glowingpartyhouse

sHaRiNa eLyaNa said... [Reply to comment]

wahhhhh..btul2 heaven la kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...