MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 5, 2011

sangat teruja

lagi ce citer ce citer kat kluang hehehe....tak sangka ramai gile orang yang berminat ngan pameran2 abang2 askar ni..event ni lebey kurang mcm hari ulangtahun tentera darat kat dataran aritu la..ada pertunjukan udara...aku yang ralat tak dapat tengok aritu dapat juga nengok pertunjukan udara kt kluang ni

antara persembahan yang bezz gile yang tak pernah aku tengok sebelum ni show helikopter mmg gile gempak la...bese tengok dia terbang sopan2 je..aritu bole tengok mcm mana dia wat show terbang kan heli tu dalam keadaan 90 darjah pastu siap wat aksi2 pergh..gempak...jangan kata damia aku lagi teruja nengok...

pastu paling bez ada aksi payung terjun..suke sangat nengok.. & last sekali ada persembahan anjing..sangat pandai itu anjing2 orang suh duduk dia duduk, orang suh baring dia baring..bijak..bijak...

masa perasmian tengku temenggong iring penglima
Tunku Idris Iskandar ,Tunku Temenggong Johor salah sorang pilot kat PUTD
meh kasi close up sket Tunku Idris, yang salah sorang peminat kek coklat kat kem mahkota hehe...amrul banyak kali cite..Tunku aritu dok makan kek coklat yang aku selalu kasi kat diorang...
heheh suke ek Tunku nanti patik buat lagik.. :)
abang2 payung terjun sangat bez nengok show ni
ini paling bez show helikopter

anjing2 yg bijak
tengok budak tu beria2 mendongak langit nak nengok abang2 payung terjun hehe
dia yg paling epi sekali



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

22 ribu orang memberikan idea bernas:

ZanaNordin said... [Reply to comment]

aduh...mmg sangat2 rugi ler nana coz' tak dpt join korang tengok peersembahan tu sumer...
and
takde rezeki lagi nak jumpa ko kan...

that weekend...adik sepupu kawen...kalau takde apa2...mmg ku heret hubby ku gi sana. boleh jumpa ko kan...

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

amrul takde terlibat apa2 ke?

Miza Yusof said... [Reply to comment]

happy nya damia :)

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

bestnyer.. bertuah ko nana.. tunku mkn kek coklat masakan sendiri tu.... kembang weh!

etiey.com© said... [Reply to comment]

tengok gambar dah meriah.. walawei tak bising mulut damia time nengok semua benda alah tuh?

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

pic last paling sweet heheheh

JOM vote MZ kalau sudi!

Gieyana said... [Reply to comment]

bestnyer weh..kalau daku pon sure teruja..:)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..memang la teruja...kalu bawak Ian & Iris pun confirm suka nie..

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

akak mmg suker tgk show payung tejun tuh... kt kuantan nih, klu dah dekat dgn besday tuanku sultan phg, diaorg akan wat latihan kt padang depan stadium nih jerk... masa tuhla ngulor gi tgk jap... abis tuh, dah dpn mata kan???? hehehehe....

ieda said... [Reply to comment]

waaa nana buat sendiri ke choc tuu .. ermmm sure lah bangga kan tuanku tuu yg merasa .. huhuhuh
kalau lah akak pandai buat ekekek :)

SyaNa said... [Reply to comment]

amboii smp ke kerabat pn suke kek ko
aku insan biasa ni harus cuba ni
:-)

Nana said... [Reply to comment]

@ZanaNordin

tu la
xpe la zana
lenkali ada lagi ni hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan

tak
sebab dia cuti minggu tu
kalau kena minggu dia keje
mmg dia terlibat la

Nana said... [Reply to comment]

@Miza Yusof

mmg over itu budak hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Iela Fazielah
heheh
aku tiap kali amrul cite
pasal tunku makan kek
sengeh smpai tlinge ahahaa

Nana said... [Reply to comment]

@etiey.com©

haha
mau tak bising
sebok dok pangil2 helikoter

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

hehe
tq

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana

tu la
bkn senang
dpt peluang mcm ni

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

btol
klw budak2
mmg suke gile la tgk menda2 ni

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

heheh
ye la kak
dah ada depan mata
harus la tgk kan
bukan senang
dpt tgk menda2 ni

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hehe
ye kak..
tiap kali amrul blk kem
sure saya buatkan kek coklat utk dia bawa balik.

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

hahah
ko jangan..
idok la spesel mana kek aku tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...