MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 14, 2011

senarai peserta lucky draw FM sarawak - sila semak nama korang

ingat lagi tak entry meraih undi jumping high photo contest yang aku dah janji nak buat lucky draw untuk sape2 yang vote kan...

sila semak nama korang dibawah ni..kot ada sape2 yang tertinggal..sila inform aku..insyallah esok aku akan buat lucky draw



hadiahnye FM kuching


1 Miza Yusof

2 Myra Jay

3 Syima Emi

4 Zue AnnaLeeya

5 Nini D..

6 Cute MuM

7 ++eden|essey++

8 JaSSNaNi

9 SyaNa

10 Nad @ MamaZakwan

11 Izzatul Iman

12 mummy_ayu

13 Pn. Zana

14 Fadzillah Kamarudin

15 liyana

16 zaikulim

17 Yana

18Ya ALya

19 ieda

20 Mama Gee

21 saveme_zero

22 Iela Fazielah

23 Ibu Ayra

24 Adyshariz

25 mama tisya

26 zaidani

27 ♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥

28 puan nina

29 Mrs. Asida

30 mekchu

31 Sidratul Muntaha

32Mama Zharfan

33 Faryza

34 Miss Zuera

35 Fieda

36 nadiah

37 LYA m@m@ ASYA

38 asiah_najihah

39 azura samsuddin

40 zuneta

41 MamaRifqy

42 cempakakuning

43 Myra Jay

44 Mama Rayyan

45 ctnurkhijah

46 m@m@ T0meLL..

47 fiza naman

48 wan suhaini

49 fara dhelina

50 jue

51 ayu ibu damia


kalau ada nama yang tertinggal sila komen dalam entry ni yea..tq..
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

Adyshariz said... [Reply to comment]

hokey nana..sudah ada..hehe

gu luck semua

mama rifQy said... [Reply to comment]

yezzzzaaa..ade!!!!

mai la vOTE IQY>>ade hadiah untuk korang!!!

http://miszmaliana.blogspot.com/2011/04/vote-iqysayang-iqyandaa-berpeluang.html

Myra Jay said... [Reply to comment]

Hehee, nama den ado.. tercalon jugak ye :)


FM dah dapat tau.. TQ :) Suka :D

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

yeay! harap2 mengena lah! ekekek

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

yeay! harap2 mengena lah! ekekek

aNJe a.k.a MaMa_Balqis said... [Reply to comment]

hoyey nama kita ada, good luck semua...best2 ada hadiah

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

set!!! ader nama ayu disitu!!

mummy_ayu said... [Reply to comment]

harap2 terkena la satu..nama ayu pun dah ada..nak fm miow2 tu...

Nana said... [Reply to comment]

ok tq seme yg kasi respon

deela~ said... [Reply to comment]

nana... nama ni amik kat mana?

sy ada vote gak tp kat fb =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...