MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 12, 2011

terjumpe shah jazlee kat pasar malam

malam tadi g pasar malam kat area rumah kat keramat permai tu..tetiba jalan nk masuk pasar malam jem yg sgt luar biasa seb baik la..semalam tiba2 tergerak ati nak bawa moto....sampai je psr malam tengok ada polis trafik jaga...pastu tgk ada org tgh siap2 nak shooting...tak perasan lagi sape pelakon dia..

tengah nak bayar bli ayam uncle bob aku pusing belakang..sikit lagi nak terlanggar...opss sorry...eh!! shah jazlee! aku cakap hahaha..jakon gile jumpe artis...dia senyum je sambil cakap hai...tetiba tangan tu cepat2 la nak kuarkan henpon dalam poket...raba2 punye raba...henpon xde! tinggal kat umah...ceh....saje je xkasi aku amek gambo ngan shah jazlee..tetiba aku xleh nk kata apa2...dia kata hai aku senyum je...tetiba plak mulut jadi kelu tgk ensem nye dia hehehe...

memang ensem sungguh la mamat ni kat luar..bila aku usha2 nengok sape lagi pelakon yang ada..tengok2 da neelofa yang pemenang dewi remaja tu..lawa sungguh la budak tu..muka suci murni..pastu tgk kat van production ace motion picture tu tulis AZURA, diorang tgh soting filem AZURA..


eh ckp pasal shah jazlee skang aku dah mula follow cite asmara..dulu masa part 1 tengok2 gitu je..sejak start part 2 ni mmg tak tinggal lagi..bez plak layan cite ni


patut la maria fareeda tergila2..ensem orangnye hehee
eh banyak kali plak aku mention perkataan ensem ni hahaha...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

26 ribu orang memberikan idea bernas:

juelee said... [Reply to comment]

oo shah jazlee mmg ensemmm.. saya layan asmara ngan gemilang sebab die nie la...

syanasaid said... [Reply to comment]

hahaa..mesti ko terkedu2 kan

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

kita tiap2 mggu tk lps tgk asmara.. makin lama tgk makin ensem kan dia..hahahaha giler ah bini org puji laki lain..kekekeke

irma said... [Reply to comment]

ala sayang x leh snap..kalo tak leh kongsi tgk ke'ensem'annnya haha

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

ngade seh ko,hahahaha,mmg ensem la mamat nih,mau x cair maria fareeda dan lain2,aku penah rase nk pensan kejap mase salam dgn nicholas saputra aka rangga hero citer ada apa dgn cinta dulu2 tuh,hahahaha

razucute said... [Reply to comment]

wah hensem2 tak oenah tgk lagi citer asmara...

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

aisey nana, buat2 pengsan la..bleh die tolong papahkan, ngeh3x =p

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

ngeh ngeh ngeh...td eli BW kt blog sape ntah, dia dpt amik gambar ngan shah jazle ni, siap lupa nk ucap tima kasih, punye la gabra tgk ke-hensem-an mamat ni heheheh

mummy_ayu said... [Reply to comment]

terkelu lidah ye terserempak dgn mamat nie..he he he..

AngahSayang2314 said... [Reply to comment]

ye ke nana..ramai yg cakap dia hensom sangat,.... tapi masa tengok kat tv tak la seberapa tak pernah jumpa live lak mamat nieee

Adlin a.k.a Kyra MomS said... [Reply to comment]

cam mana cemera ngan enphone leh tinggal ni..tu kan benda wajib kena bawa hahahha...mmg encem kan..kita pun suka layan citer asmara tk pernah mis lagi ni..

Nana said... [Reply to comment]

@juelee

hahaha
klw kak long amek gmbr ngan dia
sure jue jeles
sebab jue kata aritu
klw amek gmbr ngan dani & adam xjeles kan hahaha
tak tgk lak gemilang tu
suka asmara je

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

hahha
ala puji je
xlebih dari tu kekeke
tu la
mmg ensem

Nana said... [Reply to comment]

@irma

hehe tu la
kita ni klw stakat g pasar mlm mmg lenggang kangkong je

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam

hehehe
xpadan la ngan maria farida tu kan
ngan neelofa ni ngam aku rasa

Nana said... [Reply to comment]

@razucute

hehe
malam ni
sila la tgk ye
budak ensem ni hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan

hahaha
idok la nad
mau kena lempang ngan amrul hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@e.l.i.z.@

wah yeke hehe
mmg terkedu tgk kehenseman dia ni

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

hahah
cair beb

Nana said... [Reply to comment]

@AngahSayang2314

tgk kt tv xla hensem
tp kt luar ensem btol dia ni

Nana said... [Reply to comment]

@Adlin a.k.a Kyra MomS

klw g pasar malam tu mmg xde la bawa kamera lin hehe
pastu kita lak jenis suke melenggang g pasar malam bawa duit je..xbawa henpon lagi pon naik moto kan rasa xselesa letak henpon kt poket belakang

wahida said... [Reply to comment]

terjumpa shah jaszle? huwaaa!! sgt jeles okeh!!

Isteri @ Ibu Yg Kiub said... [Reply to comment]

Nana..Akak pun suka tgk Asmara..dari Asmara Part 1 tak pernah miss..sekarang Asmara 2..lagi la..tak pernah miss..mamat ni yang mengancamnya..tang matanya...cuba perhatikan...tergoda beb..

Gieyana said... [Reply to comment]

Nureen pon tau psl Asmara nie tau..best citer dier..:D

rugi ko x dpt snap pic ngan dier kan..

Adyshariz said... [Reply to comment]

sib baik aku x minat dia..hehe

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

aduhhh!!oh tidak!!! ensem gile kan!!! suka sgt!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...