MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 25, 2011

terminal bas - bandar tasik selatan, canggih nye

sabtu lepas kami ke TBS- BTS atau nama penuh dia terminal bersepadu selatan, bandar tasik selatan, nak membeli tiket bas amrul balik ke kluang..selama ni klw amrul nk balik kluang, naik kat pudu raya kan..skang ni mulai dari mac 2011, perjalanan dari KL ke selatan kecuali seremban semua dah kena naik kat bandar tasik selatan...

adeh..jauh la plak..sorry la awk ye..klw dulu awak nk g pudu bole lah saya anta kan tapi skang dah kena naik kt bandar tasik selatan..awak balik sendiri je la ek..naik LRT pastu naik STAR hehehe....bukan saya tak sayang...saya sayang..tapi saya malas...sebab jauh kekekek...

klw dulu amrul naik LRT sampai masjid jamek, pastu jalan kaki ke pudu, skang kena naik LRT benti kat masjid jamek pastu amek plak STAR benti salak selatan...tu dia..bertukar2 tren..

memang cantik & canggih betol stesen bas baru ni..dah nampak mcm kat airport je..nak masuk naik bas pon ada polis jaga..mcm kat balai pelepasan kt LCCT, siap ada polis jaga..suasana pon xla sesak, dengar kata stesen pudu raya pon mcm gini juga la...canggihnye...xde mcm dulu dah busuk bau asap bas

dh macam kat epot je kan
baru la senang gini...sistematik...

suasana pon selesa je..tak de sesak2
apa kes??toilet pon nk amek gambar??hehe sebab toilet dia kaler PEPEL tu suke ehehe
seb baik xde org time ni haha klw x sure org kata aku gile toilet pon nk amek gmbr
last but not least..gambo tuan tanah sebagai penyeri
slurpee HIJAU ada lah wajib di beli klw jumpe seven eleven hehe

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

31 ribu orang memberikan idea bernas:

Ena said... [Reply to comment]

tu la.. cantik kan tempat tu... tp cam kurang sambutan plak.. yerla.. baru lagi. pasni situ mesti jammed.. cam kat pudu.. huhu

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

salam kenal...
erm, nampak memang cantik...dah macam kat airport plak...

atty's said... [Reply to comment]

itulah kan canggih..ini under company along keje....

~ana~ said... [Reply to comment]

xpernah masuk pun lg..padahal dekat je fgn rumah..x smpai 10 minit pun..kalau malam2 lg cantik dgn lAMpu2 dia...

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

mmg cam airport dah ha..cggih! yg baru belum smpai lg yg lama dlu selalu dh..ekeke

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..cantiks tu..memang nampak moden..
tu la..nak gak try tgk pudu sekarang nie..dulu selalu ke sana..

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

kelasssss..... nmpak lebih bersistematik.... kt kuantan pon skang nih nak buat terminal baru gak... hrp2 biarlah canggih cmni gak... he3..

ieda said... [Reply to comment]

wah bila tgk nie dah mcm kat airport je kan dik :) canggih ...

LilyAzliyana@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

wahhh..mmg cun terminal nih..barulah selesa nak naik bas..kite kena survey2 jugak tpt ni sbb melibatkan kl-selatan kan..hehehehe

myfara FLK said... [Reply to comment]

nana tapak TBS nie kan dulu tempat mai bermain..habis hilang semua rumah2 kat situ..mai dok kat sebelah kg tue je..

Afne said... [Reply to comment]

afne dh bbrp kali hntr eddy ke sana blk ke johor tp tak pernah masuk. jln kt luar tu pn bersimpang siur highway.

mama tisya said... [Reply to comment]

gaya mcm airport je..cun..tk la sesak mcm puduraya...

slurpee ijo tu suka gk tp kt 7e kramat tu cairr je bosan

etiey.com© said... [Reply to comment]

canggih! macam airport pun ada.. hehehe.. ada tengok dalm paper aritu..

AngahSayang2314 said... [Reply to comment]

sempat nana kesana ye....canggih tul...tempatnyer....

Nana said... [Reply to comment]

@Ena

mula2 mmg kurang sambutan
tp lepas ni nak tak nak
sape2 nak g selatan
mmg kena naik sini juga..
xde plihan

Nana said... [Reply to comment]

@Lynn Hamzah

hye salam kenal
tu la dia mmg canggih
serius dah mcm epot je

mama rifQy said... [Reply to comment]

waaa..sangat canggih laaaaa

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

mmg canggih btol kak..
owh under co along ye..
patut tgk akk penah post entry pasal tbs ni kan

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~

owh umah ana kat sini ke
beso btol terminal ni..
mmg beso lah

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

btol..serius mcm epot
sangat canggih

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

ayu nk balik seremban bole
baik kat sini kan hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

ahh kak
nampak kelaas & sistematik
owh pahang nk wat gini gak ek
kt pudu pon dah lawa mcm ni gak skang

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

ahh tu la nye
teratur...dah mcm epot

Nana said... [Reply to comment]

@LilyAzliyana@MamaZaraZareef

tu la nye
baru selesa nak naik bas..
dlu klw nk g kluang naik kt pudu...
adeh lemas btol asap bas busuk!
ahh ek..
lily nak blk muar
kena naik sini la hehe

Nana said... [Reply to comment]

@myfara FLK

owh..yeke...
dulu ada umah ek sini

Nana said... [Reply to comment]

@Afne

btol tu afne
jalan dia nak u turn sikit nye jauh
idok la kita nk anta smpai sini
pandai2 la naik lrt hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

tu la..
mcm epot
pudu pon dah mcm gini gak...
sama...
yeke...ada gak penah bli situ
tp xingat plak

Nana said... [Reply to comment]

@etiey.com©

tu la nye
dah mcm epot dah gayanye

Nana said... [Reply to comment]

@AngahSayang2314

g bli tiket abah damia
nak blk kluang
hehe

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy

kan??dah moden
tak mcm dulu..
skang lebih sistematik

SyaNa said... [Reply to comment]

teringin plak aku nk pegi
rse mcm menjakun gak ttibe aku tgk gambar ko ni
mcm kagum gitu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...