MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, May 19, 2011

2 tone inner susahhhhnye nak cari!!

ari ahad tu tak tau nak g mana..lepas je breakfast tiba2 amrul baik hati..offer nak bawa g jalan TAR..musykil kejap..tiba2 je offer ni haha..siap tanya awak tak nak cari anak tudung awak ke??asik2 komplen..susah nak cari..susah nak cari hehehehe...

btol la..memang susah giler nak cari inner jenis 2 lapis ni...& jenis 2 tone ni...aku xsuka pakai inner selapis tu sebab dia melekatt kat dahi nampak kepala aku jadi jendol...kat pasar malam seme kedai aku cari seme xde..

so masa g jalan TAR tu ingat senang la nak cari sebab situ bersepah kedia tudung kan??sama je...aku jalan dari masjid tu sampai ler ke semua house singgah semua kedai2 tudung...rata2 kedai tak ada jual yg jenis 2 lapis & 2 tone...bila jumpe je kedai yg ada jual..tros aku rembat..tapi kaler plak tak banyak pilihan...astaga..baru aku tau susah rupanya nak mencari inner 2 lapis & 2 tone ni ek...

bukan apa..kalau bli inner 2 tone..bole tukar2 kaler dia...dah jimat dah hehe beli satu dapat 2...jadi sepanjang sejam kat jalan TAR aku hanya jumpe 4 helai je inner yang aku cari2 ni...ingat nak bli 10 helai tp malangnye xjumpe....ini saje yg ada...

lepas ni baru la kaler2 skit inner asik2 pakai inner itam je
lepas tu xtau mana arah tuju...kitorang pegi plak kat CAP SQUARE MALL, shopping complex baru are jalan dang wangi....
sikit nak wat peace tp xjadi pon
gedix
pose khas utk MZ, damia pakai baju yg MZ belikan kat LONDON
tapi bila naik je tingkat ke tingkat tiba2 rasa mcm shopping mall berhantu je..hahaha tengok la food court kosong je..orang tak meniaga..ke shopping mall ni blom rasmi lagi??
lepas tu tros naik tingkat atas sekali..hajat di hati nak tgk fast & furios sekali xbole dah..bawa cik damia..cite tu 18 keatas....gile lengang TGV kat sini...xde orang pon..xyah susah2 nak q
gambo2 sekalian diatas seme pakai telepon je..tertinggal kamera kt umah..jadi la..dari xde gambar...kata blogger..wajib la amek gmbr tak kira dengan apa sekali pon hahaha

p/s : kepada pemakai2 inner sila la share kat mana korang selalu carik nak2 2 tone inner ni...meroyan aku carik2 asik xjumpe je

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

32 ribu orang memberikan idea bernas:

cikmOt said... [Reply to comment]

sini time jualan banyak jual...ko tak bitau ko nak...haihh...yang cam aku pakai ni dua tone la...

syariza09 said... [Reply to comment]

pasni makinbertambah ler koleksi inner 2 tone :D

Myra Jay said... [Reply to comment]

Nak 1 inner tu boleh kak??hehee
(Dh ler akak kata susah jumpa, senang2 plak nk mintak beli..hehe)

Cute MuM said... [Reply to comment]

kat sini senang jer nak cari inner 2 tone. uyun beli kat bazaar reko sentral.. kat ngan kedai layar maju tue..

iduraz said... [Reply to comment]

4 helai dah dpt 8 kaler kan..huhuhu
eh ada shopping complex baru kt area dang wangi eh, nape kiter tak tau ek..hehehe..tp tulah, nampak menyeramkan, maybe sbb byk kedai lum bukak..

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

yg kami pakai ni 2 tone lah nana.. rege 1 rm7 kalo 2 psg rm15.. beli 1 dpt 2 kaler.. ekekeke

c Manis dyLa said... [Reply to comment]

cari la kt blog ayunar..dia wt sndr..cantik n senang bentuk.. :)

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

dtg bangi mehh,bykk,hehehehe..
tq weh btau mng contest beskal tuh, aku dh up n3 kt blog ;)

fazilzura said... [Reply to comment]

zr x minat pakai inner tu psl rs ketat di kepala ku, tp kalau kt dsara height ni ado jgk jual

munna said... [Reply to comment]

tak pernah pakai tudung yg ada inner ni sebab muka munna boolat sgt... tak sesuai

Isteri @ Ibu Cute said... [Reply to comment]

Kita pulak beli inner tu..dekat Alam sentral Shah Alam...Kat situ memang banyak..murah pun murah..hehehe.tapi kita ada satu jer inner tu...buat banyak2 bukan nak pakai selalu...lainlah keja..

lia said... [Reply to comment]

Nana, amrul kat kluang kan? Aku baru lalu kem kluang, terus teringat kat ko...

Ena said... [Reply to comment]

owh.. kat situ yeh!.. memg situ lengang je nana.. tp tempatnya besar kan.. cam rugi jekk kalo tak de org.. huhu..


akak pun ngah carikk.. tp asyik tak jumpa2..

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

alycia pun suke gak inner 2 tone tu.. save skitt kan.. xyah beli byk.. bole pakai dua2 belah ;)

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt

lah yeke
xpe pasni aku bole kirim kat ko

Nana said... [Reply to comment]

@syariza09
hehe baru ada 4
selama ni asik pakai itam je

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
hahha
kalau senang cari mmg dah lama nk wat GA kasi inner
tp ya ampung..susah gile merana jiwa nak cari

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM

la yeke
tu la heran
masjid india yg besar tu
susah nak carik

Nana said... [Reply to comment]

@iduraz
hehe tau xpe...
kalau 10 helai x 2 dah 20 warna hehehhe
ada...dah lama dah tgk baru nak pegi terjah je ni
serius kosong je

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

eh mahai plak ek
kita bli satu rm5 je

Nana said... [Reply to comment]

@c Manis dyLa

ahh tu la..izan ada kasi link tadi
lawa2 inner situ

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
adhe jauh nye nk ke bangi hehe
ok ur welcome

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura

inner ni tak ketat pon
longgar je

Nana said... [Reply to comment]

@munna

muna kena try mcm saya pakai ni
dulu saya xsuka pakai inner sebab rasa muke bulat
kena pakai jenis 2 lapis mmg xnampak bulat

Nana said... [Reply to comment]

@lia

hahah yeke
ahh amrul ada la dalam kem tu

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
tau xpe kak
tp xbesar mana la kak
kalau masuk kcik je
nampak dair luar mmg besar
btol kak susah nak jumpe inner ni

Nana said... [Reply to comment]

@~~@lyci@~~
hahah tau xpe..
kalau bli 1 dah dapat 2 kaler
save kan

ieda said... [Reply to comment]

memang payah sikit nak cari 2 tone nie .. tapi kat sini dik kat pasar malam sini ade je .. org2 kemboja jual :) mereka dpt mana x tahulah

SyaNa said... [Reply to comment]

kalo time kite cari mmg susah nk jmp
stress kan kalo jd gitu

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

ila masih lom pass nak pakai jenis tudung inner ni..ila panggil tudung sudan sbb bl dah pakai rupa mcm pompuan sudan..hahaha

Gieyana said... [Reply to comment]

aku x reti pakai inner cmni..rs sesak nafas jer..lgpon rs mc x sesuai ngan ku..aku pakau inner yg hitam n cover keseluruhan kepala tue jer..kakaka..

♥MiZz-siHa♥ said... [Reply to comment]

lps nie nmpk berwarna nwrni la inner nana..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...