MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 24, 2011

3 website yg wajib di buka setiap hari

sebagai pengguna yang bijak...mestilah kita nak cari menda yg murah2 saje kan..kalau dah ada discount rugi la kalau tak rembat...aku baru je berjinak2 dengan mydeal ni hehehe..kesian kan..selama ni serius aku xpernah amek tau & tak tau pon apa tu mydeal...tapi lepas dari minggu lepas aku rasa mydeal nye website ni antara website yg WAJIB di terjah setiap hari...


minggu lepas aku dah rembat 4 voucher set combo popcorn yang berharga RM4.50 yang mana normal price nye RM8.50
http://www.mydeal.com.my/deals/kuala-lumpur

ada lagi satu website yang aku baru tau kewujudannya iaitu GROUPON, sama je kaedahnye mcm mydeal..tapi aku rasa GROUPON ni dia nye offer tu pelbagai jenis....mcm2 ada..bez
http://www.groupsmore.com/

yang ni memang aku tak pernah masuk hehe...ada la sesekali menjeling iklan dia dekat dalam blog lom terbuka hati lagi nak membeli kat MILKADEAL nxt time kot...sebab kat sini banyak pakej spa, manicure & padicure je...bila dah tgk deal yg lepas2 mmg manjang ada je pakej2 spa tu..so xpela..kalau ada yg terlepas nanti sure ada lagi tu.
http://milkadeal.com/

kalau nak di bandingkan antara 3 ni aku rasa yang paling bezz GROUPON kot..sebab dia mcm variety skit..mcm2 ada

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

21 ribu orang memberikan idea bernas:

atty's said... [Reply to comment]

kty dari dulu mmg suka groupon..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ayu pun baru join groupon & milk a deal tu..selalu gak bukak..jengah..tapi lum pernah beli lagi..
yg my deal tu..baru 1st time tau..harus la terjah jugak nanti..
:-)

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

hihi dlm3,3 tu satu pon tk pnh try msuk lagi..hahaha..lps ni kna jinak2 la..bru berbaloi

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

pernah masuk pun..lepas ni nak trylah

mama tisya said... [Reply to comment]

ada byk dh skarng..aritu ada join 1 love diskaun...yg kt situ byk utk cuti2 tk silap tp mcm tkleh guna m2u nk credit card je..leceh

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

betol2!!suka gk msk 3 web tuh!hehehe

ieda said... [Reply to comment]

uih akak x pernah masuk punn .. ermmm ada dijual di kl je ke dik ?? ker ada penghantaran ..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

tq for the info :) see u on 29 may :)

MamaYatie said... [Reply to comment]

saya teropong juga..mana tau ada berkenan sbb kdg kala murah tak hengat..

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

gpon tu aku manjang layan.
cuma tak terbeli2 ape yg nak dibeli dari situ.
huuhuh

Gieyana said... [Reply to comment]

x penah belek2 psl x da ms..nnt leh terjah nie..

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

sy baru je tau pasal groupon tu kak hehe bez giler kan

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehe mydeal bez ada tiket movie murah
pastu pakej2 spa murah lg milkadeal

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

jangan ketageh lepas terjebak sudah hahah
kita ni ketageh dah nak membeli je kejenye

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
hehe masuk la
sgt bebraloi2

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

yeke
alah..ni leceh klw xleh guna m2u hehe
jgn arap la nk bli

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

ahh bese tgk seme kt kl la
xde delivery...mmg kena amek kt kl je

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

ok insyallah
c u there

Nana said... [Reply to comment]

@MamaYatie
hahah tau xpe
siap duit je la heheee

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha
hehe
aku bli yg murah2 je la hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana

kang klw dah buka kan
terjebak hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...