MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, May 22, 2011

acuan kek mcm2 bentuk

aritu masa aku tgh plan nak buat kek damia nombor 3 aku dok ingat tak de jual acuan bentuk nombor ni...yela bese kalau sape2 jual kek diorang akan potong kek tu jadikan nombor..sekali masa g kedai bahan kek baguss kat taman melawati tu...aku nampak loyang bentuk nombor..complete dari 0-9 wah ni sudah baguss......


acuan no 1-6
acuan ni 7-0
nak tau bape harga loyang bernombor ni??
RM39 mak aii..mahainye..pakai sekali je...bukan tiap2 tahun anak dok umur tu je kan hehe
pehtu ada gak loyang bentuk love, ada single & double mcm ni
wah menarik ni..kot2 nanti nak wat kek aniberseri cun ni kan heehhe
acuan kek bentuk bunga pon ada comei jek

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

20 ribu orang memberikan idea bernas:

Cik Wanie Ghani said... [Reply to comment]

wah,
ada2 mcm jenis bentuk acuan kan,
kalau siapa yg minat tentu akn beli punya,
hihihi:)

ZanaNordin said... [Reply to comment]

fuh.....sapa2 yg rajin baking nie mmg berbaloi ler nana kalau beli acuan bentuk2 nie....esp yang mmg berniaga kek kan...

ibu syafiq said... [Reply to comment]

alalala...best'y tgk!!!nana sesuai lah bli sbb ada gak wt tempahan kek kn...?hehek...

Lyana@Mely said... [Reply to comment]

pergh,...ade ek..ingatkan takde..hahahhaa

ieda said... [Reply to comment]

hahahah cantik2 ... dgn rege cantik jugeee .. aar tu biasanya org yg baking gune dik .. mereka buat selalu tuu yg rasa x rugi kalau beli .. :))

Cik Rose Cute said... [Reply to comment]

Comellah bekas kek tu...Saya suka yang love bercantum tu..hehehe..harganya boleh tahan....emmm Mahal...

~ana~ said... [Reply to comment]

nana, kat bake with yen pun ada mcm2 acuan kek ni tp x pernah plak nengok harga nya....mahal gak erk...

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

akak pun belum penah jumpa dgn acuan kek bernombor tu, mmg menarik

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Wanie Ghani

btol
tp klw kita rasa nak bli yg bentuk love or bunga tu je la
hehe
kalau acuan nombor tu
sayang plak
bukan selalu pakai pon

Nana said... [Reply to comment]

@ZanaNordin

ahh klw meniaga ok la
tp aku bese wat kek bulat je
xpernah org minta kek bernombor hehee

Nana said... [Reply to comment]

@ibu syafiq

hehehe comei kan
saya klw nak bli pon bentuk love or bunga je la kot
mahai la acuan nombor tu
bentuk love tu murah sket

Nana said... [Reply to comment]

@Lyana@Mely
hehe
aku dok ingatkan xde
ada rupanye

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

tu la klw org meniaga ok la nak bli
tp saya ni jual kecik2 je
xberbaloi na bli
kecual klw bentuk love & bunga tu ok la nk bli

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Rose Cute
heheh
tau xpe
berkenan ngan love double tu
ingt nak bli nanti
yg ni murah sket dari acuan bernombor

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
hhehee
kita mmg suka tgk harga
sebab nak kena tau
kot2 ada org nak tempah ke kan

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥

heheh tu la
ni pes time saya jumpe acuan ni
mmg menarik

Lelord said... [Reply to comment]

huhuhu aku suke bentuk lep2 tu

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..best la..yg love2 tue best kak..hihi

♥MiZz-siHa♥ said... [Reply to comment]

waa..xtau pon ade acuan mcm nie kan..best nie..

syariza09 said... [Reply to comment]

bestnya kalo dpt acuan mcm2 bentuk nie, tp kalo beli yg nombor tu mcm x berbaloi la pulak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...