MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, May 25, 2011

baru aku tau...

aku baru tau..kalau kita bli tiket wayang utk tengok ari rabu..kita dapat harga tiket tu mcm kita bli ari rabu...eh apa aku cakap ni ha??hehehe..

gini la senang...ari rabu kan tiket wayang murah..macam kat wangsa walk ni kalau ari rabu dapat RM8, ari biasa Rm13, so aku baru tau..kita bole bli tiket movie ni dengan harga RM8 pada hari apa pun..asalkan memang kita nak tgk cite tu ari rabu....

semalam aku cuba2 nasib je lunch hour g wangsa walk..nak bli tiket wayang nurkasih...tp sebelum aku q tu aku tanya dulu kat kaunter..dia kata bole..tros aku q...wangsa walk ni bukan ramai org pon..skejap je q nye...

ingat nak amek kul 9.40 tapi seat depan je tinggal..terpaksa la amek kul 7.30pm..time magrib lak tu..nk g tgk wayang hahaha..ala xpela..masuk lambat sket..surau dekat je..wayang pon bukan tros start kul 7.30 iklan sana sini 15 mnt gak kan....sempat la g semayang dulu.

7 keping tiket nur kasih the movie...ish..xsabar tunggu malam kang
sampai ke hari ni aku mmg tak baca mana2 review nur kasih yg kawan2 buat hehe...nak juga tgk sendiri

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

34 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

tk bt pon lg review nur kasih..hahaha mls gilerr...

igtkan blh dpt hrga tu hri yg kita bli tu murah je..dlu msa study mmg tgk wyg ari rabu je..hahaha nk murah punya psl..

Myra Jay said... [Reply to comment]

Bestnyer nak tgk Nur Kasih... :)

Myra ada ajak hubby, dia plak xberapa minat sbb peel Tiz ngan Remy tu..huwaaaa, cheq xde geng ar cmni :(

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me tak minat genre citer ni sbb tak pernah tgk kat tv pun :p
ari tu dpt tix free utk movie ni, me tak pegi pun--kat the curve :p

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..nak gie tgk wayang..ayu memang tak follow cite nie, so tak kisah sgt la..

mama tisya said... [Reply to comment]

hah bole bli ye..so murah la kn...tp takut certain tmpt je bole kot...slamat menonton

iduraz said... [Reply to comment]

pi tengok nana, best..sy pon suke tgok kt wangsa walk..

Cik Wanie Ghani said... [Reply to comment]

amboi panjangnya tiket,
brapa org yg pi tue,
mesti best kan:)
hihihi

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

wangsa walk mng senang la nak solat..
aku klu tgk wayang pun gi situ jer
dulu -dulu masa belumade wangsa walk ni aku rajin tgk kat MBO kat uda ocean.

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

bestnyer... bila ila nak gi tgk pulak ni

fazilzura said... [Reply to comment]

lorrr baru tau keeeee... rabu mmg muroh kalau tiket wyg , kalau selasa tuk pempuan je muroh psl ladies night

atty's said... [Reply to comment]

aah ari rabu mmg murah sikit tiket wyangnya kalo tgv 8..kalo gsc lagi murah 6 hengget..:)

eLYies said... [Reply to comment]

amboi2..ramai dok angkut..nak leleh2 sama2 ye..

ZSqueenbee said... [Reply to comment]

kak nana, nur kasih mmg besh..msg yg disampaikn sgt mendalam..hope akak enjoy ya.. lps ni kta tgk kung fu panda 2 lak..hihi..cte 1st skali sye dating ngn en somi..hihi

Ena said... [Reply to comment]

harap planning petang ni menjadi la.. patutnya p semalam tp dah abih dah.. ada tayangan kul 7.15.. cam taksesuai jekk.. sbb tempat tu suraunya jauh skt.. tu postpone arini..

♥MiZz-siHa♥ said... [Reply to comment]

mmg bleh la nana..mmg tiket hari rabu murah skit..then mmg bleh p beli bl2 pon..janji utk tiket hari rabu..

ibu syafiq said... [Reply to comment]

best'y tgk wyang!!!rsa'y ibu syafiq dh dkt 2thn dh x tgk wyang.sejak2 ada syafiq lah.klu nk p tgk sapa yg nk tgk syafiq.huhu...waaa...bila nk dpt kmbali aktif tgk wyang nih!!!

Rin_Aff said... [Reply to comment]

arini pon ingat nak gi tgok nur kasih jugak...tp my hubby tak free lor...

tp besok misti jadik...nk tgok 2 cter...hehe...
nur kasih & kungfu panda..hihi...

nana, selamat menonton nur kasih yer mlm ni...

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
hehe kita pon malas nk review lebey2...
sebab ramai dah tgk kan....kita je lambat kekeke

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
hahah ye ke
klw mj tgk drama
harus la tgk wayang plak bez!

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hehe
klw tak tgk kt tv
tkt xfaham je kan

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

hehhe
kita mmg suke cite ni

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
ahh dapat..
xtau la kot setengah2 je kan

Nana said... [Reply to comment]

@iduraz
heheh tu la
parking murah
tp tiket wayang lak mahai
tp couple seat dia bez

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Wanie Ghani
hehe ramai
7 orang semenye
hehe
bez!

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha
ahh btol2
surau dekat bawah je
satu tingkat je
xyah g jauh2

Nana said... [Reply to comment]

@Iela Fazielah
hehe
dia xde kt astro first tau
sila g tgk

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
hehe maksud saya
klw bli ari lain tp nk tgk ari rabu
ttp dapat harga ari rabu

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
kak..
saya tau tu hehe
tp saya baru tau
kita bole bli tiket utk tgk ari rabu
dapat murah juga
walpon kita bli ari slain ari rabu

Nana said... [Reply to comment]

@eLYies
hehhe
xleles pon...

Nana said... [Reply to comment]

@ZSqueenbee
hehe btol2 mmmg bez kan

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
eh sama lak kita nye date nk tgk cite ni kan

Nana said... [Reply to comment]

@♥MiZz-siHa♥
hahah tu ler
xtau
sebab jrg tgk wayang weekday ni

Nana said... [Reply to comment]

@ibu syafiq
hehe nape xbawa je syafiq?
mcm damia dia dah bese
so senang xde masalah

Nana said... [Reply to comment]

@Rin_Aff
wah tu dia
marathon tgk movie hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...