MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 16, 2011

BE baru tq nuffnang

tq nuffnang...sebab kasi saya BE baru...nanti bezday saya bulan 6 jangan lupe kasi tiket wayang tau hehehe..

BE digi tu dah cecah RM73.18 BE paling banyak takat ni...harap2 dia akan bertahan lebih lama lagi macam battery energizer. tengah fikir ni..kot kalau kata nak cashkan nuff kali ke-2 ni kan..apa nak beli ek...rasa mcm nak beli digital kamera sebab kamera yg ada tu mcm hidup segan mati xmau je..ingat nk beli sesuatu yg nampak..ha..ni lah hasil berblog..




be ke-13 utk 2011


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

32 ribu orang memberikan idea bernas:

aanie said... [Reply to comment]

wah, banyaknya earning....nana, nanti share la trafik lak...

Cute MuM said... [Reply to comment]

giler kentang!!
memang banyak income nana tue..
baik beli benda yang nampak..
at lease boleh ingat sampai bila2..

risa said... [Reply to comment]

tahniah tahniahhhh...suke akak:)

Masni Syafie said... [Reply to comment]

tahniah... usaha lagi..
marilah kite berusaha bersama2..hehe..sy baru nak mula mengumpul...

dilazfamily said... [Reply to comment]

best yer dapat BE,Bila nak rasa dapat BE mcm ni.

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

perghh!! byk nya yg atas tu..haihh..agk2 yg amaun besar kt bwh tu berapa la ek

Cik Wanie Ghani said... [Reply to comment]

alhamdullilah rezeki tue:)

Cik Wanie Ghani said... [Reply to comment]

alhamdullilah rezeki tue:)

wahida said... [Reply to comment]

perghhh...gila ar!! banyak giler tu!! saya tak pernah dpt BE...sian saya...

tahniah...sis mmg sentiasa murah rezeki...keep blogging...

ieda said... [Reply to comment]

tahniah dik !

ps : nana , mcm mana nak pasang iklan nuff kat tengah2 diantara entry kita .. kalau tgk yg akak tuu salah kan huhuh

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

tahniah dapat BE.. rezeki harijadi laa tu.. hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@aanie
hehe
bole la skit2..
jadi la dari xde kan

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM
hehe tu la
ingt nak bli yg bole jadi kenangan
& nampak menda nya

Nana said... [Reply to comment]

@risa
hehe tq

Nana said... [Reply to comment]

@Masni Syafie
tq..
selamat mengumpul..hehehe
rajin2 wat entry time ada BE mesti masyukk

Nana said... [Reply to comment]

@dilazfamily
xpe2
tunggu nanti turn awak plak

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
hehehe
ala..sikit je la
kita bukan blogger pemes pon kan

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Wanie Ghani

amin2

Nana said... [Reply to comment]

@wahida
hehe
xpe...
bese nuff ni kasi giliran
nanti mest dapat juga tu

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

tq..
kak saya mmg xreti bab2 ni
aritu saya suh kawan yg buatkan
psg iklan tgh2

Nana said... [Reply to comment]

@sW33tdARLiNG
haha
ari jadi menda nye
lmbt lg heee
tq

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me tak de BE dh sebulan lebih ni..sob sob :(

ZanaNordin said... [Reply to comment]

banyyaaaakkkknyerrrrr earning dari DIGI tu...

yup..en nuffnang..jgn lupa gark tiket ukt saya bulan 6 nie..

hik hik hik...besday kita sama bulan yerk nana

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah...gle byk earning akak!jeles..ifa nye ciput gle..dh ada 1 je BE..haha

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

ayu dah lama tak der BE ni...duit ader lah sikit2 tu...biar perkasam dulu...hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

ALAMAK YEKE MZ
mcm xcaya je
xpe2 nanti sure ada tu

Nana said... [Reply to comment]

@ZanaNordin

alhamdulillah..
heheh sama la bulan kelahiran kita ek

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
hehe
skang baru nak merasa ifa..
dulu kan xde rasa be2 ni tau

Nana said... [Reply to comment]

@ibuayahdamia
hehe
xpe2 sama2 la kita kumpul biar wat pekasam hehee

Myra Jay said... [Reply to comment]

wahhh!! banyak tuh :)
Thniah ye :)

mama tisya said... [Reply to comment]

wah byk amount tu..tahniah

Nana said... [Reply to comment]

mj-tq ehehe

eryn- baru skang ni je galak ngumpul dulu slow sgt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...