MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 31, 2011

bersiaran dari bilik 808

dah 3 malam berturut sejak ari ahad jadi penghuni bilik 808 hotel ***** kat dalam KL ni gak...teman amrul (outstation kt KL 3minggu woo lama heee) sian dia tido sensorang kan..tu la gedik2 balik keje je tros g sini

boring ni...update sikit2 pon jadi la...

baru pas tengok asmara last episod, aku suka ending dia..asmara tak bersama zalia yess!! memang ni yang aku harapkan hehehe..bukan apa sian tgk melati tu..btol kesian ngan watak dia...

budak ni dah tido dah pon..ni gambo kul 9 tadi...
ada ke dia g tekan no house keeping nak cakap ngan deah hahaha....aku dengar budak house keeping tu do hello..hello...
ok la nak g carik mana2 contest & ga yang bole di join lalalala...

19 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

best tdo otel even kt kl..heheheh

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

best...menyelam sambil minum air... :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

selamat join GA! me nak tido dh ni.byeeee

InaAchik said... [Reply to comment]

bercuti mana ni nok?

nanakimie said... [Reply to comment]

hehe...lena da damia tido:)

Gieyana said... [Reply to comment]

bestnyer..dpt gak temankan si somi dlm bilik berhawa dingin..:)

Gieyana said... [Reply to comment]

bestnyer..dpt gak temankan si somi dlm bilik berhawa dingin..:)

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

wahhhh..beshnya..wlu dlm kl jek pon, still leh extra feeling2 dpt dok ngan somi kat dlm hotel kan..hehehhe...nway, tk suka ending Asmara!!! maybe klu watak melati tuh pelakon yg besh2 sket lehlah kesian kt watak tuh..tp sbb pelakon mcm tk best, so tkde feeling ngan die..still nk asmara ngan zalia jugak..huhu

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..best tue sis..hihi..

Adyshariz said... [Reply to comment]

wah..kemain ko anak beranak..best tuu..

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

hehe tu la pasal
xyah jauh2
kt kl pon bez rasa mcm oliday hehee

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
hehe tu la nye
time ni la
nk amek kesemptan

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

jom mz..
aktif balik mengomper hehee

Nana said... [Reply to comment]

@nanakimie

sejukk tu tido awal

Nana said... [Reply to comment]

@InaAchik

eh bkn oliday la
ikut amrul outstation kt kL gak hahah

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
haha
len mcm je bunyi nye tu

Nana said... [Reply to comment]

@Lily@MamaZaraZareef
hehe btol2
wlpon hanya dalam kl je
tp rs mcm oliday je hehehe
la..xsuke ek ending dia
kita mg nk ending cam gitu

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
skali skala..ehhee

Nana said... [Reply to comment]

@Adyshariz

bkn senang nk rasa mcm ni hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...