MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, May 8, 2011

dafi spaQ dah kawen

dah kawen dah si fazren ni..aka dafi dalam cite spaQ, agak konpius muka dia ni ngan didie AF mcm sama je kan..tinggi pon lebey kurang muke pon iras2...

lawa wife dia..tengok la bape banyak persalinan diorang ni tuko..sweet sama cantik sama padan








Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

spider_gurl86 said... [Reply to comment]

la dah kawen rupanye hehehe..tp mg pun muka diorg nak dekat same kan

Miza Yusof said... [Reply to comment]

cantik :)
selamat pengantin baru :)


Jemput ke:
1. Blog Miza Yusof
2. Miza Yusof & Photo Blog

Cik Azizah said... [Reply to comment]

eh dah kawin rupanya...tak sangka pulak kan..sopan lah bini dia..bagus lah..

Myra Jay said... [Reply to comment]

Tang pipi tu menyerlah..

apapun mmg pasangan sama cantik sama padan :)

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

cantiknya wife dia!! mcm wife ezlan yusof..

*selamat hri ibu nana!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

bagai pinang dibelah dua!!

JOM vote MZ kalau sudi!

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

cantik wife dia.. sopan plak bertudung....

selamat pengantin baru....

lia said... [Reply to comment]

Baju masa dia makan 2, nmok special...

Muka dia yg bb face, mcm x pcaya da kawen...

tiefazatie said... [Reply to comment]

comel gle!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...