MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 16, 2011

dapat 2 tiket movie FREE

ari sabtu lepas, kami ke viva mall, yang dulu nye nama dia plaza UE (uncang emas) kat jalan loke yew, nak tau sebab apa kami kesana??

sebab nak amek 2 tiket movie free dari MBO cinemas.viva mall ni baru je buka..so dia tgh ada promo la kot..nak suh org tau situ ada MBO...dia kasi la tiket movie..dengan syarat korang kena print voucher dari website dia kat bawah ni, just tunjuk ke voucher yg korang dah print tu & ic kat kaunter @ LG floor..dapat la sorang sekeping tiket movie...


dah dapat movie voucher tu kena naik plak MBO cinemas kat tingkat 3 utk ditukarkan dengan tiket movie..korang bole pilih cite apa2 pon nak tengok..kecuali 3D ...so kepada sape2 yang nak tengok wayang free tu sila la ke viva mall ek..lama promo ni start dari 20 april 2011 - 20 june 2011, tiket terhad utk 100 orang pertama setiap sabtu & ahad,50 orang pertama utk hari isnin-jumaat. pastu sape2 yang dah pernah pergi redeem tak bole redeem lagi..sorang sekali jek bole redeem.

oleh sebab kami sampai sini ngam2 kul 10 pagi so xde la kena q panjang..aku orang yg ke-5 q...hee...sape xsuka kan..dapat tiket free...duit yg patutnya kami nk tgk wayang tu bole g makan...lalalala....

korang tunggu apa lagi?bulan 5 ni banyak cite bez2 kan..hehe
voucher MBO cinemas
tengok la..xramai pon orang
lepas dapat tiket tu pusing2 la dalam viva mall ni..
xde apa sangat la..sebab viva mall ni mcm plaza perabot...tingkat 1-3 semenye perabot xde baju2 ke seme memang xde
tak sabar nk tgk bayang hehe..

cantik plak sofa pepel ni
owh kat sini ada garden la...seb baik baru je pas makan..klw tak mmg nak je makan kt sini
(shawl warna warni ni dapat adiah GA...xpernah lg pakai shawl kalerpul gini..cantik plak warna dia)

nak tau kami tengok cite apa?nanti la..bersambung ek..

p/s: memang tak berapa gemar tgk movie kt MBO ni..sebab dianye screen tu rendah..tak macam tgv & gsc...tapi xpelah..kata pon free hehehe

perhatian kepada peserta GA aromatherapy bear...esok pagi2 aku akan umum pemenang...dah buat autopublish kul 8 a.m ok


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

26 ribu orang memberikan idea bernas:

ieda said... [Reply to comment]

dikk tgk cite ape ??

waaahhh2 kemain suke .. berdua je ya .. aah cantik je shawl tuu ngan nana kaler pull :))

A y e s h a Ramlee said... [Reply to comment]

waahh, dekat je ngn rumah ayesha.. ayesha blum masuk lagi.. rabu nie nak g lew...

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

Lu Langsi! Lu Mati!

teheheheh... :D

GoJeS said... [Reply to comment]

wa...kte pegi ari ahad...nk gune tiket tu tp tgk q pjg benau..xjd la...jln2 cuci mate..huhuhu
oo..MBO screen die rendah eh...

atty's said... [Reply to comment]

damian ngn mama dia sama2 comey.

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

CITER KONGSI lah tu...hehe

cantik2..memang kalerful

munna said... [Reply to comment]

bestnya dpt tgk ayang..kat sini takde panggung...citer2 baru mmg lambat lah blh tgk

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hehe tu tunggu entry ari rabu kak...
eh kami bukan g berdua..amrul ada..
hehehe
lawa kan shawl tu

Nana said... [Reply to comment]

@A y e s h a Ramlee
hehe
sila terjah
kalau nk cuci mata
tgk perabot bole la

Nana said... [Reply to comment]

@PUANSTOBERI
hehhe
hampeh kan kak

Nana said... [Reply to comment]

@GoJeS
la yeke
kena datang awal2 tu
datang kul 10
sure xyah q
ahh dia nye screen rendah
serata ngan seat
xbezz

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
eh damian tu nama boy haha
damia la kak
silap taip tu
tq

Nana said... [Reply to comment]

@ibuayahdamia
hehe
tu kena wat entry
utk kasi review
xleh sekali kan
nanti panjang berjela plak entry heheee

Nana said... [Reply to comment]

@munna

hehe
xpe
astro kan ada astro first
bole je langgan
tgk movie baru2

LIYA said... [Reply to comment]

wah besnya, sok jugak saya akan pergi hehehhe

Myra Jay said... [Reply to comment]

Wahh bestnyer dapat tgk movie free :)
Damia pun heppy jek :)

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

nana..cek kat sini.. menang lg..

http://diariummi.blogspot.com/2011/05/keputusan-penuh-diariummi-giveaway.html

Nana said... [Reply to comment]

@LIYA
hahah makesure pegi pagi2 tau
xyah beratur panjang

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
eheh seme suka menda free kan

Nana said... [Reply to comment]

alycia-tq..tadi cutemum dah bgtau
entry menang kita publish esk

|| A Lady Named .. Yantiey || said... [Reply to comment]

klu nak jugak tiket wayang tu boleh ke? ke ahli je sis?
wah esok pagi pukul 8 kena doa dpt GA tu!

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah...bestnya..free tue!Hihi

mama rifQy said... [Reply to comment]

nana nampak cam kurus sket..

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

nengok citer apa tu....?

mama tisya said... [Reply to comment]

dh byk tmpt ada GARDEN

Nana said... [Reply to comment]

yantiey- sape2 je bole g amek tiket tu

ifa-hehe sape xsuke menda free kan

sweetdarling-kongsi yg xbez hehe

eryn- ahh tu la..dah banyak dah dulu kt the curve je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...