MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, May 6, 2011

dapat sabun daia 4kg PERCUMA

cite masa ari sabtu...tengah dok kalut masak2 utk beday mia kan..aku suruh la adik aku g pasar keramat carik sayur nak bubuh dalam mehun...pastu aku pesan kat dia suruh bawa plastik sabun yang kosong 1kg untuk ditukarkan dengan sabun daia secara percuma , skuad suria wheels kasi..

actually masa jumaat lepas aku tengah drive sambil dengar suria, aku dengar la dejay dia cakap skuad suria wheels akan berada dekat pasar keramat pada hari sabtu..so sape2 nak sabun free bawa plastik kosong sekurang2nya berat 1 kg pastu nanti akan dapat sabun dia 1kg secara percuma...

dah la memang kebetulan adik aku nak g pasar kan..aku suh la dia g tukarkan...pasar keramat tu plak mmg dekat sangat la ngan umah aku ni ha..5 minit je dah sampai...sorry la ek..gambo2 skuad suria tu xde..sebab adik aku yang g tukarkan...kalau aku yang pegi mmg wajib la aku amek gambar kan hahah...

bila dia balik..bawa sepeket sabun, pastu mak aku plak kasi kotak sabun kleenax suh try g tukar...adik aku pon g la lagi sekali psar tu merempit naik motor...boleh plak tu..di terima kotak ke botol plastik ke..untuk ditukarkan dapat sabun daia sepeket...dah jimat...

aku xyah bli sabun, mak aku pon xyah bli sabun utk bulan ni hahah...aku dapat 1kg mak aku dapat 3kg..jadi lah kan..menda free sape xmau?kata adik aku tak ramai pon orang masa dia tukar tu, siap bole ulang 2 kali la..hehe..tapi..ada tapinye..plastik sabun daia yang free tu tak bole ditukar utk dapatkan sabun daia tu sebab dia dah tanda..dia tebuk 3 lubang kt plastik tu...so org xleh nak amek banyak2 kali kot2 ada yg nk pakai balik plastik sabun yg free tu hehe

ni la dia sabun2 yang dapat free tu
siap ada dapat sabun kecik2 tu sekali
sape2 nak sabun free tu bole la cek jadual suria wheels kat sini
http://www.suriafm.com.my/suriawheels.htmlsape2 yang duduk area shah alam, kajang & semenyih pegi la terjah sabtu & ahad ni
jadual ada ni ha aku copy
ada terbaca kt blog ayu arjuna pasal dia pon tukar plastik kosong dapat 4kg juga sabun daia hehe
ini lah untungnya jadi pendengar setia suria fm...dah la aritu 2x terserempak ngan suria wheels dapat mcm2 hadiah..nak tgk entry terserempak ngan suria wheels bole tgk sini

http://ibudamia.blogspot.com/2010/12/terserempak-skuad-sinar-fm.html

http://ibudamia.blogspot.com/2011/02/kalau-dah-rezeki.html

p/s : kalau nak tebus sabun daia ni..korang bole bawa plastik/kotak/botol sabun sebarang jenama ok..xkisah brand apa pun...janji 1kg keatas.

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

20 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

mak aih..rejeki..leh lah jimat dh kos beli sabun..kita pon pakai daia gak

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah untungnya jimat belanja, nan ni tau je kat mana skuad2 tu ek

iduraz said... [Reply to comment]

eheh..siap bagi jadual..untung la nana takpayah beli sabun bulan nih..kiter pon guna daia..hehe

[-suziey-] said... [Reply to comment]

jimat2..utk bape bulan pnya stok ni..hikssss

qemaishak said... [Reply to comment]

wah boleh tukar ni, tapi tukar dengan plastik sabun daia juga ke camne?

Econsave semenyih tu dekat yg amat la dgn rumah:)

Terima kasih info ni kak, xtau pun jarang2 dgr radio hehe

etiey.com© said... [Reply to comment]

wah nana jimat belanja dapur bulan ni kan. rezeki lahmdulillah

myamyza said... [Reply to comment]

uiii.. jimattt untuk bulan ini...

atty's said... [Reply to comment]

untung banyak nie.

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

besh besh :)

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

hehe tu la
jimat kos bulan ni
klw satu peket 6 henget
4 peket dah bape kan
jimat2

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥

hehe tu la pasal
jimat banje
kebetulan je dgr radio anje
tu yg tau diorg nye lntasan tu

Nana said... [Reply to comment]

@iduraz
sama2 share kt kawan2
kot sape yg duduk area sana
bole la g amek

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]

hehe lepas la stok 2 bulan

Nana said... [Reply to comment]

@qemaishak

tak kisah brand apa pon
bole je
ha apa lagi terjah la hehee

Nana said... [Reply to comment]

@etiey.com©

hehe jimat la 30 hengget duit sabun

Nana said... [Reply to comment]

@myamyza

hehe sangat jimatt

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

hehe bole makan mekdi duit sabun kekeke

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh

barang free tentu lah bezz kan hehehe

MamaRifqy said... [Reply to comment]

rzeki nana!!!

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

terbaik betol lar kak nana nie!!hahahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...