MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, May 20, 2011

di booking oleh wife ucop whilca

tadi dah dekat nak balik keje fiza wife kepada usop whilca ym...katanya



"nana 9/7 jangan g mana2 tau...kau kan suka holiday...makesure date tu kau free"

hahaha....nak gelak aku...awal2 lagi fiza dah blok aku nye date...awal2 dia inform & kasi warning jangan g oliday...kekekek...seb baikla awal bulan 7 kalau hjg bln 7 jawabnye..xdapat ler nak datang sebab nk g oliday

fiza ada tanya menu apa yg sesuai nak wat birthday caliph...tetiba aku jadik blur...tak tau nak kasi idea...menda pertama yg aku sebut spageti haha..sebab tu makanan peberet aku.

eh korang..kasi idea..makanan apa ek yg sesuai utk mnm petang di majlis beday caliph nanti..tiba2 plak aku jadik party planner utk caliph hehe...
alahai caliph..cepatnye kamu dah nak masuk setahun ye sayang..


p/s : abang ucop tahniah tau sebab perkara ITU...hehee...xleh gtau..rahsia..esok2 korang akan tau..apakah perkara ITU


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ribu orang memberikan idea bernas:

mama rifQy said... [Reply to comment]

ye ke idop usop wicha nii???

iduraz said... [Reply to comment]

wah..pasni nana pon boleh la suh usop wilcha bawa blakon..hehehe

Lelord said... [Reply to comment]

ihu goreng pon sodappp

Miza Yusof said... [Reply to comment]

kak, calip tu anak usop wilcha ye ? comelnyaaaa. mata bolat :)

Gieyana said... [Reply to comment]

comey tul caliph tue..bulat jer matanya..

munna said... [Reply to comment]

comelnya anak usop wilcha ni...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

haah, come anak usop wilcha ni..
bulat mata die, dh mak die pn tak kureng chanteknyer ituuu..apakah rahsianya itu.. ce cite.. ce cite.. ;p

fieda said... [Reply to comment]

comeyynyer caliph ni...

Lyana@Mely said... [Reply to comment]

comenye anak usop ni...

saveme_zero said... [Reply to comment]

hensem anak ucop,mak dia pun lawa. tahniah utk ucop pasal ITU. nanti kena cari channel tu la..ekekeke

Ena said... [Reply to comment]

cantiknya isteri usop wilcha.. anaknya sangat cute kan..

minum petang yeh? kalo nak berat sikit buat la soto ke kan, bihun sup ke, x pun bihun goreng bak kata lela, selebihnya dessert la kan.. tp tak tau la kalo kawan nana tu nak wat ala2 grand.. erm.. yg pasti akak pun tak pandai juga bab2 gini.. kui kui kui..

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..cumil gle anak die!mmg iras die nie..hihi

mellow said... [Reply to comment]

bini die cantep lah !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...