MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, May 7, 2011

gambar sebagai daya tarikan

last week masa g umah kakak aku ternampak la banner ni..tuan punye blog ni ada jual cupcake, cake & macaroon..

tapi bila nengok gambo macaroon dia..mcm tak berapa menarik..sebab macaroon tu aku rasa xjadi hehe..suka2 je nak kutuk orang kan..xde lah aku bukan nak kutuk..cuma nak bagi pendapat je...aku rasa gambaran dari banner tu orang dah bole imagine kan mcm mana rupa bentuk macaroon yg dihasilkan tu..tp bila nengok macaroon ni ala2 xnaik je kan..rasa tu mcm xberapa menarik plak nk tgk, tak xde rasa ghairah..tak de rasa terlior, xde rasa keinginan meluap2 nak try macaroon ni

sorry nama kedai tu terpaksa di tutup demi menjaga air muke dia hehe

gambo mcm ni lah baru rasa ghairah nak mencuba..ishh tingin la nk try makan..
sape nak banje aku macaroon barang seketol dua?hehe..


saat entry di publish aku on the ke melaka, adik aku nikah kul 2 kang , aku kena drive sendiri sebab amrul turun dari kluang tros g melaka...hohoho...malas btol lah nak drive jauh2 ni...doakan perjalanan rombongan pengantin ni selamat pergi & selamat balik

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

17 ribu orang memberikan idea bernas:

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

kite tak pernah makan macaron lagi..tp bile tgk gmbar yg 1st tu mmg rase kurang berminat nk mencuba..klu yg gebu2 kaler warna warni tu teruja la jugak menengoknya..hihi

nanakimie said... [Reply to comment]

moga selamat semuanya sis!
ati2 drive tu:)

ieda said... [Reply to comment]

aduhh bilelahh boleh makan macaron nie .. wahai blogger2 ktn x der ke yg pandai buat macaron nie huwaaaaaaaaaa ??

MamaRifqy said... [Reply to comment]

aaaahh nana! rupe cam kurang besh sket..kite pon tak pnh rasa macaron tuh

ZanaNordin said... [Reply to comment]

setuju.....sangat2
dari gambar ler baru orang ghairah nak cuba and membeli
kalau gambar ala kadar....sapa pun tak tertarik

uihs...sana sini dah try macaroon....

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

memang tak penah lagi merasa macaroon, teringin sgt

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me pun belum pernah lg mkn macaroon ni..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah nampak sedap la dah terliur ni

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

gambar daya tarikan utama...

Nana said... [Reply to comment]

@Lily@MamaZaraZareef

heheh sama lah..
kan?dia bole letak gambo tu kat banner
nampak xberapa menarik

Nana said... [Reply to comment]

@nanakimie

tq nana
dah slamat dah seme hehe

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

akk bukan sorang blooger kt pahang yg terer wat ke cikmin nama dia

Nana said... [Reply to comment]

@MamaRifqy

sama la
tak pernah try lagi makan macaroon ni

Nana said... [Reply to comment]

@ZanaNordin

hehe tau xpe..
patut kena lk gambo warna warni
baru org tingin nk try kan
aku pon lom makan lg macaroon ni

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

kita sama...hehe

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥

heheh gambo no 2 tu la
yg nampak sedap
yg 1st tu xberapa nampak sedap hehee

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.

btol..
walaupon rasa dia sedap
tp klw gambo xberapa nak lawa
sure org kata xsedap kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...