MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, May 26, 2011

hadiah # 2


ni klip rambut ke klip tudung ek?hehe aku wat klip rambut damia sebab aku xsuke pakai tudung ngan eksesori2 rasanye utk klip tudung ni
xtau dari sape...xde note
vouher JJ RM10
fm PD
menang kreatif entry MamaZakwan's Birthday Giveawaylabel utk bag
tudung awning
menang GA CDNZ
oleh sebab aku xpakai tudung jenis ni so aku dah kasi mak aku
pyjama i love dad ni pon
adiah kemenangan GA CDNZcoklat cloud 9 & keychain singapore
menang JHPC (jumping high photo contest)
bookmark 1 je tau..ni amek dari blog nini d hehe lupe nk snap pic dapat kaler pepel
saguhati dari nini D i love my...contest

Linktq kepada semua penganjur..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

22 ribu orang memberikan idea bernas:

♥Mrs.Eady♥ said... [Reply to comment]

tahniah....:)

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

berkat usaha nana berbaloi2.. kita dh hlg smgt nk join kontes..haihh..kalo yg tggl komen je ke mmg ok je.hihih

Myra Jay said... [Reply to comment]

Wahh banyaknyer adiah..

Tahniah ye :)

etiey.com© said... [Reply to comment]

memang comep-comel belaka... rezeki. tahniah

ZSqueenbee said... [Reply to comment]

waaa byknye adiah akak...jeles nih...tahniah!!

ieda said... [Reply to comment]

penat nak cakap TAHNIAH ! .. :))

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

wahhh... bestnya.. kt suka pin reben tu sbb kt suka letak kat tudung hehe..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

kita pun dpt clip rambut tu tapi tak tau dari saper...dan jugak satu lg hadiah ialah FM PD --dari nurul katanya --nurul mana eh?

ZanaNordin said... [Reply to comment]

byknyerrr menang..
meriah ngan hadiah

mekchu said... [Reply to comment]

meriahhhhhh.. lengkap koleksii...

Nana said... [Reply to comment]

@♥Mrs.Eady♥

tq..

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
hehhe
kadang2 tu ada time malas gak
tp selalu rajin je hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
heh rezeki..
tq

Nana said... [Reply to comment]

@etiey.com©

tq..heee

Nana said... [Reply to comment]

@ZSqueenbee

tq..
rajin usaha banyak dpt adiah hehehee

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hahaha
sian akk

Nana said... [Reply to comment]

@~~@lyci@~~
owh ltk kt tudung ek hehe
mmg xreti nk melawa2 sgt
pin tu kasi damia je
ltk kt rambut heee

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

heheh tu la klip tu rasanye seme yg join dapat adiah tu..
fm ni dari nad

Nana said... [Reply to comment]

@ZanaNordin
alhamdulillah..

Nana said... [Reply to comment]

@mekchu
hehe
bole buka kedai

Syima Emi said... [Reply to comment]

kak nana.. nak tanya ada terima x syria lycra saya pos lama dh.. guna pos ekpress.. kalau dh dapat inform yee.. sebab takut x dapat..

~dYaHaHa~ said... [Reply to comment]

MZ and Nana, rasanya klip rbut tu dari redminibee....sbb kite pon dapat...hehe..die ada tulis kat situ x silap..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...