MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, May 27, 2011

hadiah aromatherapy bear dah di pos

sorry kepada 4 orang pemenang bear wangi tu...oleh sebab tinggal sorang je lagi pemenang yg lambat bagi details so aku kena la tunggu seme complete dulu baru bole g pos...malas ler nak kuar g pejabat pos 2,3 kali..

hadiah korang dah selamat aku pos semalam, guna pos biasa je yea...tapi kan masa nak masuk dalam kotak surat tu..xmuat! hahah sebab bear tu gemok mcm tuan dia kekeke...dah tu kena la kasi kat kaunter nanti time kota tu dibuka dia campak la dalam guni bear ni seme....

harap korang sabar menanti ek..bartuah btol mana2 surat yg duduk seguni ngan bear ni sebab bau dia wangi hehe...korang nanti dah dapat hadiah ni sila la inform aku ye...
oh lupe semalam tuan punye blog sweetnpreety kata aku follower bertuah yang ke 301
ada dapat adiah misteri katanya..wah..kita kasik orang adiah..orang plak kasik kita adiah..selalu gitu kan..so kalau nak dapat adiah makanye kena rajin la kasi orang lain hadiah heheh....


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ribu orang memberikan idea bernas:

iduraz said... [Reply to comment]

sowi yerk pada yang lain sebab kiter yg plg last bg detail..hikhik..ampun yer cik nana..kira dah email awal2 aritu tp maybe xsampai..anyway tq for the bear!.

[-suziey-] said... [Reply to comment]

waaaaa ke 301 pn dpt hadiah ek..tu namanya rezeki terpijak.hehe

qemaishak said... [Reply to comment]

sama la kak, duk tgu sorang lagi pemenang utama tak bagi alamat..dah bagitau 4 kali dah termasuk semalam punya kat shoutmix, msg..kalau hari ni xbagi gak, minggu depan qema pos hadiah bagi pemenang yang lain..huhu

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

wahh dah pos ekk.. xsabarnya nak dpt bear gemuk tu kekeke..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

nak gak ;)

NUR AIN ZULAIKHA said... [Reply to comment]

mekaseh kak..!xsabar nyer nk tgu bear tu sampai..=)

NUR AIN ZULAIKHA said... [Reply to comment]

mekaseh kak..!xsabar nyer nk tgu bear tu sampai..=)

Nana said... [Reply to comment]

@iduraz
hheehe xpe
tu la heran
iduraz kata dah email
tp saya xdapat

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]
hehe tau xpe
rejeki

Nana said... [Reply to comment]

@qemaishak
hehe yeke
klw dah lama sgt dia tak respon
cari je pemenang lain

Nana said... [Reply to comment]

@~~@lyci@~~
hehe saba ek
tunggu bear gemok tu

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
ala dah abes la mz..hehee

Nana said... [Reply to comment]

@NUR AIN ZULAIKHA
ok tunggu ek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...