MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 23, 2011

hi-tea @ PWTC

ari kamis petang dapat jemputan hi-tea kasih sejuta impian harapan al-quran brail dari pejabat timbalan menteri, jabatan perdana menteri.opis kami salah sorang dari penderma / penaja bagi mencetak al-quran brail.

aku ingat kan xde al-quran brail kat malaysia ni..sebab aritu tengok drama HANI tu mcm bez je..dia bagi idea nak buat al-quran brail..rupa2nya dah ada kat malaysia..semalam sebanyak 100 naskah al-quran brail di berikan kepada masjid2 terpilih yang mana setiap al-quran brail tu ada 5 juzuk, untuk melengkapkan 30 juzuk al-quran ada 5 set naskah al-quran brail.alhamdulillah...dengan sumbangan dari opis kami dapatla orang2 cacat penglihatan kat luar sana sama2 membaca al-quran.besar pahalanya tu kan

tapi kan function semalam tu sedih aku nengok..orang xramai..dewan lengang & kosong..malu nya dah la menteri datang, dr mashitah tu yang rasmi tp lengang sungguh dewan.mula2 diorang kata rosmah mansor yang rasmi sekali org lain plak yg rasmi


datuk dr. masitah ibrahim merasmikan majlis lawa dia ni kat luar
acara penyerahan al-quran brail
tengok la..tempat VIP blah kanan ada riben merah tu ada 3 orang je, meja aku plak ada 4 orang lain2 tempat pon seme xpenuh ada la 3,4 orang satu meja
amek gambo makanan secara curi2 hahah malu ko orang nengok
pinggan ke-2 yang bejaya di snap secara secepat kilat hehe...pinggan ke-3 xamek sebab ada mamat usha hahaha...vengong nye mamat wat malu aku je kantoi amek2 gmbr
gambo2 aku kat majlis tu memang xde ye..dah tu pergi berdua je ngan boz segan la plak nk suh boz amekkan gambo hahaha....
kot kalau sape rindu nk tgk muke aku okla..aku kasi sekeping je....tuan tanah tgh tension mengadap jem kat jalan tun razak, nengok bosan nye pasal lipstick pon aku padam

sesekali dapat g function2 gini sonok juga kan...dapat lari dari kesibukan keje kat opis...ari kamis tu keje sampai kul 2 je pastu dah chow g memenuhi jemputan utk membiak lemak

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

28 ribu orang memberikan idea bernas:

Ena said... [Reply to comment]

tul tu nana.. sesekali beh juga..

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

hahaha..tk selesa kalo nk amik gmbr org tgk kan?rsa mcm nak kata ko ni jakun je

mama tisya said... [Reply to comment]

uiks berdua je ngan bos..kita bos ok..selamba je amik gmbr..heheheh

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah bestnya kita tak pernah pi function glam2 camni, ha ha kelako la biler bayangkan nana dok snap2 pic makanan tu laju2...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

dah kater blogger kan???
harus amik gambo makanan..
tp rugi ar nana tak amik gamba masa majlis tuh... huhu..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

sekurang2 dapat gak snap sekeping dua...blogger memang tak lengkap kalau tak ambil gambar

eLYies said... [Reply to comment]

lama dah aku tak pi hi-tea..sian kan?? makanan sedap2 tu..jeles tau!!

mummy_ayu said... [Reply to comment]

sama ngan Ayu, kalu sesetengah tempat tu...memang mcm malu je nak snap..tambah lagi kalu sorang2...kalu ada geng, ok jer..kan?
tapi blogger..selamba aje.. :-)
bestnya gie jamuan2 mcm nie...

ieda said... [Reply to comment]

aah kalau ada function ngan bos kiree malu lah nak buat itu dan ini .. kalau gi ngan kawan2 huyeeeeey .. :))

♥Mrs.Eady♥ said... [Reply to comment]

wah..syok nyer!

[-suziey-] said... [Reply to comment]

aku kalau hitea ni aku suka sgt bab desert2 n cake..hehe

fazilzura said... [Reply to comment]

sgt suke event2 gini .. psl ado makan2 heheheh ..

♥MiZz-siHa♥ said... [Reply to comment]

klau tgh amik gambo orng tgk mesti rase xbest kan...kadang2 dlm hati ckp,cebok je..hehehe

etiey.com© said... [Reply to comment]

ehh bos saya pun pergi nana... ada juga kawan seopis pergi... ada juga bos ajak pergi sbb nak memenuhi undangan tapui petang tu baru diberitahu.. susahla sebab hubby pn balik lanmbat malam tu.. sape nak jaga si kecik pula

Nana said... [Reply to comment]

@Ena

release skit tension keje2 kt opis tu kak

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

haha tau xpe
riso nanti dia lak kata kita ni jakon sebab amek2 gmbr kekeke

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

heheh segann
boz kita ni lain skit hehhe

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥

heehhe serius anje
segan org tgk plak time kita amek gmbr hehe tu snap laju2

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

tau xpe..
kamera mesti ada g mana2 pon ehehe
segan kak lgpun majlis tu mcm rasmi skit kan
ras segan je nk bgn2 amek gmbr

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah

hehehhe
tu la..sekeping 2 pon jadi la
ada bukti hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@eLYies

sama la aku yies
ni pon org jemput tu yg pegi tu

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

haha mmg malu la
dah ler g sorang2
mmg ada boz tp boz bukan jenis huha hehhehehe segan giler

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

tau xpe kak
hehe dok diam2 je makan hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@♥Mrs.Eady♥

syok sebab dpt kuar dr opis hehee

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]

aku kek ni kureng skit
sebab muak

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura

hahah tau xpe
makan free sedap lak tu

Nana said... [Reply to comment]

@♥MiZz-siHa♥

tu la pasal..
xbez la org tgk je kita klw amek gmbr

Nana said... [Reply to comment]

@etiey.com©

la yeke
etiey dari syarikat mana ek?
kt pon last mnt gak boz ajak
shari sblom majlis hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...