MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 2, 2011

kemenangan ke-3 : 2/5/11



kemenangan ke-3 untuk arini
tq kat fatin penganjur contest yg sudi inform pasal kemenangan ni dekat shoutbox...
menang contest teka teki apa yang aku yang aku tulis



tahniah juga dekat fadzilah yang menang through random
hadiah dia dapat topup..molek la tu kredit tinggal 60 sen je ni hahah...
jawapan dia aku main tibai je....sebab kan nama blog fatin ni
fatinlovefaiq tu yg aku teka itu lah yg fatin tulis kat atas pasir tu hehe...



kemenangan ke -4 utk may 2011
total 2011 : 87 kemenangan

(hadiah dah diterima topup RM10 : 3/5/11)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats!!

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

ya allh..dh 87?? taniah..mmg murah rezeki lah kak nana ni..

Adyshariz said... [Reply to comment]

baru 2hb dah 3 kemenangan..
hehe...memang lucky la nana ni...

tahniah

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

menang ajer... tahniah nana...

LilyAzliyana@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

tantek header baru..=D

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..byk mng!tahniah!

Nana said... [Reply to comment]

tq semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...