MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, May 15, 2011

kepada peserta GA aromatheraphy bear sila amek perhatian

pertama sekali nak cakap sorry...sebab result GA tak dapat nak di keluarkan lagi..dengan masalah blog yang bengong sekejap ari khamis & jumaat tu..seme dah kelam kabut..dengan mana entry tak keluarnya, dengan komen2 yang hilangnye...nasib baik komen2 dekat entry GA tu tak hilang

harap korang seme bersabar ek..aku dah semak sorang2 dah peserta nya memang seme lulus jangan risau...tapi disebabkan ada 125 peserta yang join...tu yg jadi lambat skit nak announce tu..tak sangka plak ramai giler yang join..walaupon adiahnye xseberapa..

harap korang seme sabar menunggu ek..insyallah aku try umumkan keputusan secepat mungkin...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

senyumSOYA said... [Reply to comment]

heheh..nak bear2~

Cik Azizah said... [Reply to comment]

xkesah la dear...tapi nama jijah tersenarai tak dlm list..takut tak masuk pulak,,

Nora Shahaira said... [Reply to comment]

huhu..takut gak..kot tak nampk penyertaan akak nora ni...

Myra Jay said... [Reply to comment]

Hehe, pnyrtaan yg mantopp..
Moga ada rezeki nk mnang bear :)

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

kita tk dan join..xdan..haihh.. huginya.. gudluck semua!

Miza Yusof said... [Reply to comment]

okay kak. take your time :)

munna said... [Reply to comment]

tak kisah ..ambil masa.. biasalah apa yg kita rancangkan tak semestinya menjadi...

A y e s h a Ramlee said... [Reply to comment]

nk bear jugak, heheehe.. okey je

Lelord said... [Reply to comment]

hehehhe xpe2 sabar menanti..aku punya satu ek

Adyshariz said... [Reply to comment]

takpe nana..aku pon geram gak..mmg kelam kabut d buatnya..take ur timee

mummy_ayu said... [Reply to comment]

tu la..komen pun ada yg hilang ka...entry Ayu...dah publish dah, dah siap ada komen pun..entry nak gie sepital tu..sekali tgk, ada dlm draft balik..penin2...
good luck tuk semua!!

mummy_ayu said... [Reply to comment]

tu la..komen pun ada yg hilang ka...entry Ayu...dah publish dah, dah siap ada komen pun..entry nak gie sepital tu..sekali tgk, ada dlm draft balik..penin2...
good luck tuk semua!!

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

hokeyyy... dgn sabar menunggu... hehe..,

Miss Euoni said... [Reply to comment]

Oke .. Oni akan setia menanti .. nak bear ! nak bear !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...