MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, May 18, 2011

kongsi : tak bez macam di sangka!

ini lah cite yg kami tengok berbekalkan 2 keping tiket yg free tu, sebenarnya secara jujur & ikhlas aku memang sangat menanti2kan movie ni..xsabar nak tengok..kalau bole time dia kuar 12hb tu juga aku nak g tgk...tapi disebabkan amrul pon minat sam & tak saba2 gak nk tgk cite ni..so aku kena la tunggu amrul balik baru bole tgk sama2...yes..kami laki bini peminat sam..ni pengakuan secara terbuka ni hehe....

apa yg aku bole katakan??cite ni TAK BEZ..biasa2 je...yang membuatkan dia jadi bez sebab pelakon utama dia yg aku minat..tu je...kenapa aku cakap tak bezz??

1. dialog sam memang sikit sangat..rasa mcm bole kira berapa patah perkataan KLATE yang keluar dari mulut dia...mungkin sebab dia susah nak kecek klate ke?atau pon memang nak tunjukkan reaction muka dia yg kengkonon gangster tu?

2. tak banyak sangat part humour mcm dalam cite NGANGKUNG...kira kita gelak..pastu ada gap...gelak blk..kira graf kelakar tu sangat2 rendah....xde la gelak sampai nk pecah perut...yes..memang ada part2 yang lawak..tp sikit2 je...

3. aku rasa cite ni dia tak berapa kembangkan jalan cite dia tu..& paling2 tak puas hati dengan ending cite ni aku rasa macam ntah apa2..sayang..pelakon bez2 tapi cite...haih.....


gambo ni di amek oleh damia :)
p/s : nasib baik la tiket wayang free..so xkisah la walaupon cite ni xbez...hehe
komen ni bagi pendapat aku la...mungkin lain orang lain dia punya pendapat kan...mungkin juga sebab aku terlalu letakkan harapan yg tinggi kt cite ni sebab ada SAM tu aku bajet cite ni bez

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

45 ribu orang memberikan idea bernas:

Ena said... [Reply to comment]

tak bez eh.. huhu.. nasib baik fee yekk.. hihih..

pandai damia amik gambo..
cantik..

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

hahaha kita pon ada bca gak org ckp tk best..seb baik la tk gi tgk..haihh kalo tk rugi tiket kna byr..nana tkpelah free..kekeke

tggu esok la mau tgk nurkasih..kekeke

fieda said... [Reply to comment]

nasib baik tiket free kan....selalunya mcm tu la,iklan bukan main gah tp ceritanya......

pandainya damia ambik gambo....!!

Miza Yusof said... [Reply to comment]

tak best eh ? miza tak engok lagi tapi teringin nak tengok. hehe

atty's said... [Reply to comment]

bagi kty pun tak besh..takleh nak gelak pun..

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

x bestt ekk.. xyah ar g tgk.. tunggu nur kasih lah hehe..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

tak best ek...hubby ayu la sibuk sgt nak tgk...tapi tak tgk lagi pun...
wah..pandai damia snap2..leh harap dah mcm Ian nie...

mama tisya said... [Reply to comment]

tk best ek..adik kita p tgk gk guna tiket wyg nuff kita cz kita tk sempt p tgk cz tisya kn warded..uhuhu

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah gambo so romnatik gitu, ramai yang cakap tak bestkan k.atty pun cakap tak best

shiemz said... [Reply to comment]

aku ghase mcm best jerk... layan jer aku laki bini.... hahahah.. aku suka watak inspektor sharif tuee.... ngeeeeee :D

ieda said... [Reply to comment]

aah lah dikkk akak punn nak sgt tgk cite nie .. adehhh x TEZ ke ??
huhuhuhu cancel !!

x menahan pic last tuuu ekekek

Izan Ishak said... [Reply to comment]

huhu..tak best ek nana?
seb baik dpt tiket free je kan.. kalau tak mesti cam rasa rugi je...

etiey.com© said... [Reply to comment]

lom tgok lg tp ada kawan kata best...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

ramai yg review citer nih tak best..
hrmmm... hrp sam tuh ramai peminat jerk...
klu tak mesti tak ramai yg tgk kan???

pandai damia amik gambo... nape muka amrul cmtuh??? tak puas ati tgk citer kongsi eh??? hehehe...

ita cutevirus said... [Reply to comment]

eerrrkk....
baru je berangan nak dating ngan mr hubby nengok cite ni...
nampak gayanyer tgk cite nur kasih je la.. huhuuhuhuh

p/s: nana kene belikan damia dslr... asah bakat die dalam bidang fotografi plak... die ada talent tau.. huhuhuh

♥MiZz-siHa♥ said... [Reply to comment]

btl tu..mmg xberape bes pon..rase mcm ade yg xkena gak cite nie kan..

fazilzura said... [Reply to comment]

x besh ke cite nye? sib baik zr jenis mmg x suke tgk cite melayu kt wyg ... kalau x , rugiiiiiiii...

zr pun dh dpt tiket pree.. x sabo tunggu cite PIRATE.. yehuu

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

raqmai kata x best..nsb baik x tgk lg..donlod jek laaa..hahahah.. :D

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

tiket free weh,xdela rase rugi sgt kan..tp rugilah utk org yg sgt2 tgu film nih..beli tiket,beratur lagi..hmmm

Nana said... [Reply to comment]

@Ena

tu la seb baik free je
xde la nk marah sgt

Ely Hasrul said... [Reply to comment]

alaa xbesh ke? ermmm ermmm nak tgk ke tak.. nak tgk ke tak.. ermmm ermmm

InaAchik said... [Reply to comment]

seb baik aku x jadi tgk semalam...

tiefazatie said... [Reply to comment]

ye ke..nie yg mls tgk nie..haha

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

TU LA RAMAI YG KOMEN
tak bez dari bezz
hehe nur kasih sure bez tu
tgk gambar2 seme lawa2
geram je

Nana said... [Reply to comment]

@fieda

tau xpe
iklan beria2
mcm bez gile
sekali hampeh
hehe damia baru blajo2 je tu amek gmbr

Nana said... [Reply to comment]

@Miza Yusof

filem tak bermutu hehe
tu je la nk cakap

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

sama la kak
ada la lawak2
tapi xbanyak
pendek kata
mmg xbez la

Nana said... [Reply to comment]

@~~@lyci@~~
hehe
serius xbez
baik tgk nur kasih lagi bezz

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

bg kita ni mmg xbez la
sebab cite2 sam sebelum ni seme bez
tp cite ni alahai

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

mmg sgt xbez
cuba tanya adik eryn plak
dgr dia komen apa

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥
hehe
romantik?
amrul mcm xde perasaan je amek gmbr jhehehee
mmg xbez pon anje

Nana said... [Reply to comment]

@shiemz

heheh lain org lain pendapat kan
tp bg aku mmg tak bezz
aku expect cite tu mmg lawak gile2 punye
sekali alahai

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

hehe
baik kita ramai2 tgk nur kasih
sure bez tu
ehhe
gamba poyo tu kak

Nana said... [Reply to comment]

@Izan Ishak

tu la pasal
klw bayar tiket tu
sure nyesall tengok

Nana said... [Reply to comment]

@etiey.com©
hehe
tak jumpe lg org kata bez
ramai yg ckp xbez dari bez

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

btol kak
org tgk kongsi sebab nk tgk sam je
klw harap kan cite dia tu tanpa sam
sure org xg tgk

Nana said... [Reply to comment]

@ita cutevirus

ala ita
baik tgk nur kasih je la
ngarut je tgk kongsi ni
dslr??
kalau bli pon
xkan kasi damia pegang hahahaha

Nana said... [Reply to comment]

@♥MiZz-siHa♥

mmg xbez kan
nak2 part hentam2 kereta kat highway tu
apa la motif??
sgt nampak ntah apa2

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
sy xkan tgk cite razak mohaiden je kat wayang...kalau cite2 melayu lain tu saya layan kecuali cite yg ntah apa2
wah dapat tiket nuffnang ke

Nana said... [Reply to comment]

@b a m b a m ' s

xyah membazir bli tiket
dlaod je la heee

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam

tu la
mcm aku la
tunggu2 nk tgk cite ni
sekali..
alahai...
lemah

Nana said... [Reply to comment]

@Ely Hasrul

terpulang la..
kalau nak tgk juga
jangan nyesal hahaaha
tp apa2 pun ramai yg dah tgk kata xbezz

Nana said... [Reply to comment]

@InaAchik
haha
mmg nasib baik
kita tgk nur kasih plak la pasni

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie

baik xyah tgk la ifa
hehe
rugi duit je nanti

zura_habib said... [Reply to comment]

dgr ramai dh ckp xbest...nk tgk nur kasih tp mesti penuh panggung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...