MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, May 22, 2011

lagi 1 BE baru

wah...jarang2 jadi mcm ni...lepas dapat 2 BE ari ari kamis lepas..arini ada lagi satu BE kat blog contest.aku agak skang ni nuffnang dah mula murah hati nak kasi balik BE kat seme blogger kan..pasai nye mmg ramai sangat dah dapat BE baru skang ni...bese kalau baru dapat BE kan..jenuh la nak kena tunggu utk dapatkan lagi BE yang baru

kepada kawan2 yg blom ada BE harap bersabar la yea..insyallah nanti akan sampai juga turn korang...ada orang tanya aku mcm mana nak dapatkan BE ni??ntah la..aku sendiri xtau nak jawab....aku xde la plak ada cara2 khusus nak dapatkan BE ni...aku ni berblog hanya untuk suka2 je...kalau ada nuffnang nak kasi BE tu kira satu bonus la tu...

wat masa skang ni ada 5 BE kat blog aku
3 BE kat blog personal
2 BE kat blog contest
BE digi facebook anniversary tu skang dah cecah RM81..alhamdulillah..paling tinggi stakat niTHANK YOU NUFFNANG



(。◕‿◕。)

be ke-16 utk 2011

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

Ainismaira said... [Reply to comment]

aduh..jelesnye.. dah bjaman xdpt BE.. sedih2..

tiefazatie said... [Reply to comment]

pergh!best gle sis..nak gak...huuu..earning ifa ciput..haha..BE pun ciput..haha

ibuayu said... [Reply to comment]

bestnya..akak punya 50 sen je tak gerak2..bagi petua sikit nana

mama tisya said... [Reply to comment]

uiks dasat tu..dpt BE lg..tahniah...kita ada 1 je..tkde dtg lg be br..hehehe

ieda said... [Reply to comment]

tahniha dik .. nie jeles nie :)

ZanaNordin said... [Reply to comment]

tu lah nana
blog lama zana pun ada 2 BE padahal blog tu dah lama tak berupdate.....

en nuff tgh baik hati tu

Myra Jay said... [Reply to comment]

Wow!!! RM81, masyuk tue...
Xpenah dpt camtu lg..Thniah ye Sis :)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

perh banyak tu BE samapi Rm81, tahniah k

Cik Wanie Ghani said... [Reply to comment]

alhamdullilah,
rezeki akak tue:)

munna said... [Reply to comment]

tinggi be ..munna ply byk utk satu be pun baru rm 21

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...