MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 30, 2011

langkah kanan : terserempak dengan skuad Perodua Era

ari sabtu lepas...pagi2 dah kuar g office sebab tertinggal battery kamera...mana lengkap hidup kan..kalau xde kamera time weken hehe...dah la ari ahad beday anak MZ, xkan xnak amek gmbr kan..gagah la g opis amek battery kamera tertinggal dalam laci..seb baik la dari umah ke opis 10mnt je..xjauh pon

dah balik amek battery tu singgah la KFC wangsa maju kejap kenkonon nak bli egg tart..sekali masuk je KFC tgk ada 2 orang budak skuad ERA.fm pastu ada staff KFC tu promote sunriser kad, katanya utk ari sabtu tu special skit sebab 30 orang pertama yg datang bli kad tu akan dapat percuma lagi satu kad..hanya kena bayar RM5 saje...
kad ni melayakkan kita utk dapat diskaun 20% twister combo every Wednesday & 20% discount a.m platter combo every sunday valid sampai 31/12/2012 kad ni
kat dalam tu ada juga voucher discount meal2 yg terpilih to bez dapat FREE a.m riser combo sedap...ada telo+ayam mcm zinger bege
dah abes isi2 form utk bli kad tu datang 2 org budak SKUAD ERA ni..dia cakap nak hadiah tak?tapi kena jawab soklan
dia tanya kat mana mula2 KFC di buka?hehe aku tibai jawapan dia UK haha..dia ckp xpela...
saje je..jawab tak btol pon dapat juga...free breakfast...
time ni budak skud era tu amek gmbar pakai kamera diorang pastu aku pon suh dia tangkap juga gmbr pakai henpon aku
yang ni sape2 yang ada kt KFC time tu semua dapat
ni la dia isi dalam envelope tu, just tunjuk je surat ni kat kaunter KFC pastu dapat FREE
KFC a.m cheezy egg bun combo
damia bergambar kenangan ngan kerea skuad ERA fm


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

24 ribu orang memberikan idea bernas:

atty's said... [Reply to comment]

memang langkah kanan betui..hari sabtu tu ye nana

mama tisya said... [Reply to comment]

rezeki kfc...hehehe

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

nana selalu jmpa skuad2 radio ni..suria lah, era lah..hihihihh rezeki btul

shiemz said... [Reply to comment]

aku felik tul la..hang nie selalu jer jumpa scot era la.. itu la ini la.. voucher itu ini la.. hang pakai guna2 ka apa? hahhaha....aku x penah terserempak....

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..murah rezeki tu..cayalah..

Ena said... [Reply to comment]

ada gak jumpa sebelum ni.. tp akak segan la nak p.. huhu..

iduraz said... [Reply to comment]

nanna nih salu jer murah rezeki..syiooknyer

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

siyes sgt besh!!!nak gak!!

syanasaid said... [Reply to comment]

langkah kanan
ade hikmah tu tertinggal brg

MamaRifqy said... [Reply to comment]

haihsss..nana ni mmg asyik bertuah je jumpe skuad sume radiooo !!!hehehheeeee

Myra Jay said... [Reply to comment]

Woww bestnya.. memang bertuah ")

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
hehe tu la
ahh
ari sabtu kak

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

tu la..
tak sia2 bangun awal nkg opis hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
heheh tu la pasal
selalu je terjumpe ngan diorang ni

Nana said... [Reply to comment]

@shiemz
hahahah
ntah la wei
kebetulan aku g situ
diorang plak ada situ

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

hehe amin2..
rezeki terpijak

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
hehe saya mmg selamba je kak
segan xdapat la heee

Nana said... [Reply to comment]

@iduraz
amin2..
rezeki allah

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hahah
menda free mmg bez kan

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
haha ada hikmah
di sebalik tertinggal kamera tu

Nana said... [Reply to comment]

@MamaRifqy
hehehe
ramai dok heran
asik2 terjumpe je..
sendiri pon heran juga
eh nape asik2 jumpe diorg hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
hehehe
syukur

♥MiZz-siHa♥ said... [Reply to comment]

rezeki pg2 tu..

tiefazatie said... [Reply to comment]

mmg rezeki sis nie kan..murah btol rezeki sis..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...