MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, May 20, 2011

lepak2 ari wesak

cite masa cuti ari wesak...deah ajak datang umah dia..saje lepak2 sambil makan...masing2 dah di bahagikan kepada makanan yg perlu di bawa...ala...4 orang je..ahli mesyuarat tingkap saje lepak2 xde nak g mana...

kengkonon deah nak buat house warming sebab baru pindah umah..sudahnya...sampai skang xjadi2 masing bz la ada hal la...last2 house warming jadi jamuan kecik2.dari tengahari sampai ke petang dok melepak kat umah...bila tanya masing2 tak tau mana nak pegi..last dok layan HBO sampai malam....

kdg2 aku rasa life aku ni mcm orang bujang je hehehe...ye la kalau korang sure xbole kan lepak2 umah kawan2 mcm ni..dari siang sampai malam...tahun ni je la tahun2 terakhir deah, falsya & nana jadi anak dara...tahun depan seme dah nak kawen...xdapat la nak lepak2 mcm ni, nak ronggeng2 sana sini.....adeh..mesti aku rindukan saat together2 ngan diorang

umah baru deah simple deco blom siap sepenuhnya simple & nice katanya nak wat english concept
budak ni buat mcm umah dia dah
ktorg datang abes tunggang langgang bantal hehe redho je la ko deah
(menerai inner kelabu hok baru bli wink..wink..)
sesi melayan movie percuma @ HBOdeah yg baik hati masakkan nasi tomato utk ktorg..tgk tu hidang ngan periuk2 heheh..ni kalau mak aku tgk ni sure dia sound....alah...bukan sape2 pon nak datang makan..kita2 je..wat apa nak cedok2 dalam mangkuk ahaha....aku kan malas
kasik zoom nasi tomato air tangan deah..kagum..aku xreti weh wat nasi tomato bukan tak reti..kalau tgk resepi insyallah bole buat..tapi xpernah buat kekeke...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

34 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

best kalo dpt lepak ngan kwn2 cmni..berlagak bujang..kita pon suka! tp tkde harapan la..hahahaha.. eh tp kita dlu msa bujang tk sbr nak kawen..kekeke

Ena said... [Reply to comment]

lama dah tak lepak2 gini. memg tingin sangat tp apakan daya.. :D

Cik Wanie Ghani said... [Reply to comment]

pepagi dah dihidangkan dgn entri nasi tomato,
adoilah,
slurpppppp

:)

ieda said... [Reply to comment]

wah2 sedap2 ... nasi tomato .. sure nana akan ridnukan mereka .. yelahh x kan selamanya nak bujang kan :))

mama rifQy said... [Reply to comment]

na pon samee..malassss..kalau makan kite2 je..main tibai ayam je..heheheheheeh..

Nana: akalau ka ayu tengok ni.mmg fail ni...hehehee

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

samalah kita nana, kakak ipar kita teror masak nasi tomato ni, nanti nak try gak la bukan susah mana pun tol tak

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

best la lepak2 rmh geng lama... cantk deco rmh dia.. n pandai dia msk nasi tomato... jeles ai!

atty's said... [Reply to comment]

sedapnya nasi tomato tu

kty alhamdulillah..walupun dah berkurun kawin.leh lagi enjoy..lagi anak dara dah besar..mmg jalan je sakan kami berdua..sbb ayahnya bz sokmo..tu yg kdg kalo ayhnya tak bz..kty je lak dating berdua

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

ari cuti mgm ari berjalan - jalan takpun ari mencekik.
keh keh keh.
#aku wesak aritu,jaga anak n memasak plus baking.
org tua?!
kejalah..
busan betul!

etiey.com© said... [Reply to comment]

hari jalan jalan sedunia kan.. kami balik kampung je nana... lama dah tak jenguk kg

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best nya lepak2 mcm nie....seronok..makan2..sembang2...

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg best lepak ngan kwn2 tp thn dpn smua dh nk kawin ye..hehehehe

Isteri @ Ibu Cute said... [Reply to comment]

Best nana..kalau Isteri@Ibu Cute Tak Dapat cam gitu huhuhu...Abang tak bagi...

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

kita pon kekadang melepak ngan kwn2 yg dah kawen..laki dia bg nak hang out xper lar..hehehe..

SyaNa said... [Reply to comment]

best kan dpt lepak gini
aku pn suke lg lepak2 kt umah ngan bestfren aku ilia tu dr lepak kt luar

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

best kan klu dpt lepak2 dgn kwn2...
tp akak xdenyer dah skrg nih...
sibuk duk kelek anak2...
hehehe....

best nasik tomato tuh..
dlm idop, baru skali pnah terai masak nasi tomato nih... hehehe...

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

hehehe
tu la
sape2 yg dah kawen payah la kan nak lepak2 mcm gini
kecuali kita
special kes hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
saya ni kak
sementara kawan2 bujang ni jela
bole lepak
esok2 dorg dah kawen xde dah la

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Wanie Ghani
hehe
mmg sedap..
tap xpenah buat hehe

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

tu la...
selama ni sikit2 boring
lepak ngan diorang
nanti diorg dah kawen
xdapat la

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy

hahhaa
btol2 klw ayu tgk mmg fail
ayu kan suke hias2 makanan mcm display

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥

tu la
xsusah mana pon
tp kita ni malas nk buat hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Iela Fazielah
hehe
aku pon jeles
sebab aku xreti masak nasi tomato

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

hehe
kalau dapat somi yg understanding xpe kak..
dah kawen ke tak kawen ke
dia xde nak lrang2
mcm amrul la hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha
hahha
btol2..
kalau tak jalan
makan tak pon tido hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@etiey.com©

ye la cuti lama kan

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

ahh past gosip2 pasal artis kekekekeke

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

haih tu la nye
thn depan xdapat la lepak sama2 lg dah

Nana said... [Reply to comment]

@Isteri @ Ibu Cute
hehhee
yeke..
tu la xsemua asben sporting kan
sy ni special kes
sebab duduk jauh kan
so xde la sebab dia nak larang hahah
lagi dia suh kuar ada

Nana said... [Reply to comment]

@b a m b a m ' s

tu la bez dapat laki sporting
xde nak halang2 kan
ikut suka la nk g mana
janji bgtau

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

tu la nye..
lepak kat umah tak abes duit hahaha
klw kuar2 kan ada je nak membelinye

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

tu la..
saya ni smentara diorg xkawen lg je ni
esok diorang dah kawn
malas la nak kacau kan
heeh
saya lagi la
seumur idop xpenah msk nasi tomato hehe

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

jangan berangan la nak merasa zaman mcm gini....
rindunya saat itu

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah best gle!sgt sempoi!Hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...