MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, May 21, 2011

menang cabutan bertuah dari sahabat lama di bumi kuwait

alhamdulillah...rezeki di pagi sabtu....menang cabutan bertuah kat blog kawan lama
syerah omar
Link
yang jauh di bumi kuwait...dah lama aku kenal syerah ni....sejak ktorg kat forum PCM lagi...masa tu sama2 baru kawen..aku ingat lagi kami berkongsi due date yang sama 15/4 heheh...tapi damia lahir awal 13 april lana lahir 16 april (btol kan syerah?heehe)

masa aku hantar komen aku dah doa2 harap2 nama aku naik..heheh..tak sangka plak ada rezeki aku...yeay..suka...suka..tahniah juga kat kengkawan pcm lain yg menang afne & zt.kalau korang nak tau resepi2 bez2 bole la masuk blog syerah..aku suka baca blog syerah....kagum....pandai masak, pandai wat kek barbie, gambar dalam blog cantik2 hehehe....




ni hadiah yg bakal aku dapat BAKLAVA nama dia..sejenis manisan orang arab...xsabar nak try ni..


terima kasih kakak lana & luqman sebab cabut nama aunty ek..sayang korang....muah...


kemenangan ke-20 utk may 2011
total 2011 : 103 kemenangan


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

MamaRifqy said... [Reply to comment]

memang sgt lucky kamoo

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..mmg sis bertuah sokmo!tahniah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...