MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 23, 2011

menang sweet memories contest

alhamdulillah...rezeki lagi....tq dekat penganjur contest lyn, yang inform kat shoutbox...serius tak perasan keputusan dah kuar ari jumaat..tq lyn...

menang sweet memories contest, hadiah dia voucher JJ RM10 aritu ada menang gak voucher JJ RM10 blom dapat lagi...yeay..bole wat bli kasut damia kat JJ hehe..

tahniah juga dekat EB yg menang


ni lah gambar yg aku pertaruhkan hee...tengok...asik2 gambar ngan girlpen...
xpela..oleh sebab diorang bawa tuah nanti aku banje diorang popcorn tgk wayang ari rabu ni hehee...


kemenangan ke-21 utk may 2011

total 2011 : 104 kemenangan


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...